Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te ilyen hülyének nézel?

Az gáz....
Végülis igazad van.Az is ugyanolyan gyönyörű.De nem csak 636van ráirva,hanem 36 ccm-el nagyobb
Nincs rá pénzem sajna.Nekem még ez nagyon drága lenne
Még nem gyűlt rá össze a pénz, vagy hogy-hogy nem 636 van alattad?
Ugyan úgy néz ki mint a sima 6-os, csak 636-van ráírva.
Hát ebben nagyon igazad van.Szerintem a világ összes mocija közül a 636-os ninja a legszebb.Nekem az az álomgép
Szervusztok!

Nemsokára, mint "sorstársatok" lehetek itt jelen, beszerzés alatt áll a 0 km-es 2006-os 636-om. Szalongép, jövő héten teszek rá foglalót. Remélem hatályos időn belül együtt gurulhatok veletek. Gratula mindenki gépéhez, nézegettem a gépeiteket, és bizony messze a legszebb gépek ezek a 636-ok.
sziasztok az en tanacsom az az hogyha leakarjatok ultetni a barmilyen tipusu motorotokat a legegyszerub ha az ugynevezet kutyacsontot lecserelitek ezek a hatso telonak az alyan talalhato keto darab vastagab lemezfele ket vegen lyukal es abol kell gyartani hoszabat kb 1cm rel de par ezer fr ert legyartya egy lakatos szaki
Zseby a ződek nem bántanak!
Egyébként shongoboy véleményem szerint ne a számokra hagyatkozz,mert abból még nem fogod megállapitani,hogy az adott moci jó-e neked vagy sem.Hanem ha találsz az eladók között olyat ami tetszik és szivesen megvennéd,akkor szerintem inkább menj el és ülj rá személyesen.Azt hiszem tavasszal én is ezt fogom tenni,mert mindenképpen szeretnék nagyobb moccot.Bár ha azt mondod hogy 167cm vagy és 250-esről láujjhegyre ér le a lábad akkor valóban ültetni kell majd a nagyom mocin amit venni szeretnél.Lemértem amugy az én zxr-emnek 75cm az ülésmagassága én is 167cm vagyok és nekem dúrván talpra ér le a lábam,a térdeim be vannak hajlitva közben.Lehet én vagyok a gólyalábú
Atyaég,te leány én emelem kalapom előtted Ekkora magassággal ekkora motort vezetni,ámulok bámulok.Úgy látszik akkor csak én vagyok szerencsétlen,mert a 167cm-mel nem hinném hogy akkora vasat bevállalnék.Bár nem is az a gond,hogy nem tudnék vele közlekedni,csak mikor a szitu kivánja,hogy toljam ide-oda akkor lenne gáz.Néha kicsit elfáraszt a mostani kis szúnyogom is,mikor tiszi-toszi van.Bár lehet azért is mert kemény 43kilo vagyok Eddig a legnagyobb mocc amin ültem egy 600-as FZR volt és a két lábamnak csak a lábfej része ért le és ez olyan bizonytalanságot tett nálam,hogy nem mertem próbakörre elvinni a motort. Én ha váltanék akkor egy zx6r ninjára szeretnék,arra a fajtára amelyiknek kis trapézszerű lámpája van(1995-97) évjáratúak.De tartok tőle,hogy sokszor eldőlnék vele és hát tördelni meg nem szeretnék motort venni.Én is csak abban reménykedek,hogy le tudnám ültetni vagy 75cm-re és akkor azt hiszem jó lenne.Vagy marad a zxr400 következő moccnak
Kattints a linkre, utána a free feliratra, és követsdt az utasításokat(ha tudsz angolul). Általában várni kell picsit, kiírja, hogy wait ... minutes, majd az idő letelte után indulhat a letöltés.
2004-es 600RR-em van, aminek az ülésmagasságát 820 mm-re írják az okosok.
Tényleg sokat számít az ülés szélessége is, mivel a 600F például alacsonyabb, nekem mégis kényelmetlenebb, mert a szélessége jobban szétnyomja a combom (ezek szerint ez sem mindig jó ). A lábam nagyon csisszre spiccen van lent, de leginkább csak egy oldalon, mert ha mindkettőt le akarom tenni, vádligörcsöt kapok!
Az ülésmagasságon semmit sem állítottunk, egy barátom "Zsebykém majd megszokod" kijelentéssel eresztett szélnek, és igaza lett. Figyelnem kell, hogy hol állok meg, mert a hepe-hupás út gondot okoz, de ez már annyira berögzült, hogy különösebben nem koncentrálok rá... persze a lábam nem lett hosszabb, csak megszoktam.
Ha gondolod, a beszélgetést folytassuk majd a JBK topikban, nem szeretném itt szétoffolni a dolgokat, nehogy bántsanak a zöldek...
Szia,

Dejó egy sorstárst látni.
Mekkora az ülésmagasságod és milyen mocid van?
Úgy vettem észre, hogy nem csak az ülésmagasság a döntő hanem a nyereg szélessége is.
Lábujjhegyen ér le a lábad?
szia! bocs, hogy belevau, de biztosan kell ültetni? nem tudom, hogy mekkora az eltérés a ZX és az RR között, de én 1,62 vagyok, és nincs ültetve a moci... megszoktam
Sziasztok,

Ha valaki esetleg ismer olyat aki foglalkozik motor ültetéssel, vagy lejjebb tudja állítani akkor megköszönném. Mivel szigethalmi vagyok,így lehetőség szerint a környéken jó lenne találni ilyet.
Sziasztok,
Megmondaná valaki, hogy a 636-osnak ?cm az ülésmagassága, illetve az ülés szélessége?
Álítható az ülésmagasság? Jelenleg egy zxr 250-em van,aminek ha jól tudom 735mm az ülésmagassága ami pont jó (lábujjhegyen állok de stabilan).
Sajna én 167cm vagyok és nekem ezt is figyelembe kell venni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
szia hat igy lathatatlanba nem akarok semit se tutira mondani ara a kopogasra de nem lehet hogy a fekpofak kopognak ha behuzot elsofekel csinalja ezt vagy a kozepso csapagyonkell huzni egy kicsit ez le szokot neha lazulni
Sziasztok!
Ninja-talakozo Junius 15.-en Balatonlellen!
Reszletek a 6R-topikban!Gyertek minel tobben!
(Nekem is 05-os 636-om van )
Szeles utat!
Az aproban talalsz 15 000 postaval egyutt.Nekem mar fent van .
Koszi szepen az infot!

meglatjuk bevallaljuk-e (marmint a gazdaja ) a rizikot a hazi megvalositassal, de legalabb most mar van egy mervado velemeny a hasznarol
Személyes tapasztalatom, hogy van haszna! Mind a GSX-R-en, a múlt hét óta pedig a ZX6-oson is van. 1-est ritkán használok, de 2-ben és 3-ban óriási a változás. Vannak kanyarok a H-ringen, ahol a "kütyü" nélkül 3-ban nagyon gyenge volt a motor = nem tudtam 3-ban kellő intenzitással kigyorsítani, a beépítés után már kellő tolóerő kínálkozik. Dinamikusabb mind 2-ben, mind 3-ban a gép. A házi "okosítással" vigyázz, mert megbolondíthatod a fokozatkijelzőt, a km órát és egyéb bajok lehetnek.
Szia Brian,

egyebkent van ennek (TRE) gyakorlati haszna? orakon keresztul bogarasztam a forumokat, es elegge megoszlottak a velemenyek... Egy baratom akarja a 2006-os zx10R-jen megvalositani, nagyjabol kihamoztam mit kellene csinalnunk (GPS kabeleit meghack-elni, hogy folyamatosan a neutral (vagy 5 / 6, izles kerdese, bar a 10r-en talan a 0-t javasoltak ) fokozat ellenallasat adja vissza) -

...vagy inkabb csak urban legend az egesz, es nincs gyakorlati haszna a placebo-hatason kivul...?

koszi
N.
Szia! Érdeklődök, a ninja találkozóval kapcsolatban van előrelépés?