Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi all... Mit gondoltok erröl a ZX6-osról ? ZX-6R Baromi jó ára van ... vagy ez nem olyan meglepő igy télen ? vagy lehet vmi hibája ? nem tudom mindenesetre nem rossz...
Üdv.

2004-es 636 nál a benzinpumpa sípoló hangja gyárilag megszűnik pár másodperc után,vagy tovább sípol halkan?

Ugyan erre a cangára vennék segédvázat , lábtartót és lábtartó konzolt balosat

067077645140
hello
színkódot keresnék gépemhez! zx6r 2000es szürke fekete!
sziasztok mindenkinek a kerdesem a kovetekezo van e koztetek valaki aki ki sszedte a katalizatort a 636os kava kipufogo rendszerebol es mik a tapasztalatai van valami valtozas vagy semi ertelme tobet art mint hasznal?
Üdv.

Sajna nem.. ahhoz a 2004 es 636 kell. 2005 től már másfajta az ülésidom.
Üdv!

2005-ös z1000-re jó?
Mert valamelyik 636-os hátsó ülés kompatibilis a z1000 hátsó ülésével!

Előre is köszi a válaszod!
Hello!

Ha valakit érdekel 4db NGK Iridium IX gyertya, dobjon egy mailt ide: tuzharcos kukac freemail.hu
15ezerért odaadom.

További szép napot :)
Nagy barátom szívemből szóltál:-)))
Szerintem kawasakititan azt akarta írni hogy az exup szelepet konkrétan azért tették rá, hogy növeljék a nyomatékot alsó fordulatszám tartományban. Ettől függetlenül igazad van neked is, nyomaték * fordulatszám = teljesítmény. A lényeg hogy az ilyen sportmotor csak nagy fordulaton teljesít jól, és az exup ezt tudja ellensúlyozni valahogy.

Majd valaki jól ordítson le ha hülyeséget írtam. :-)
Lóerő = nyomaték (Nm-ben) szorozva hozzátartozó fordulatszám osztva 7020.
Halló főnök! Az exup szelep az a nyomaték-ért felelős nem a lóerőért.szerintem
Főleg, hogy mennyi 600 supersport gépen van meg az exup.
Gratulálok! A szériaszórás kegyes volt hozzád!

És amúgy tényleg lehetséges (talán ), hogy a géped szériában erősebb, mint az enyém az Akrával (ami 2-3 lovat tehet rá kb.) a szériaszórás miatt (ami meg lehet több is 3-nál), de abban biztos vagyok, hogy nem lett gyengébb, mert nincs exup az Akra miatt (ami ha jól tudom épp a fojtott dob miatt kell)! Szép is lenne...
az enyém is... majdnem...

LX
Na jó! De az enyém még gyári:-)

mert az enyém nem volt ott...

LX
Nem hülyeség!Csak szerintem a Kawasaki mérnökei nem véletlenül fejlesztették ki a 636-r-e az exup szelepet!Ami szerintem nagyon jól müködik
Akkor ez hülyeség?
Robi
Egyet értek veled!
akkor ne akkukat cserélj, hanem elektronikai gebasz van...
Hahó tessa!
még hogy nem veszítesz semit nyitott dobnál?
Csupán azt az elönyt ami eddig a 636-ost meg külömböztette a többi 6-ostól!
szeva mindenki

ket kerdest intezek e becses tarsasaghoz, valami segitseg remenyeben:
1., a gazbowden megtori a tartaly es a munkahenger kozotti kis fekcsovet, ha jobbra forditom a kormanyt. masnak is elofordult ilyen hiba?
ha el tudnam forditani a munkahengerbol kijovo csonkot, az megoldana a problemat, csak nemtom hogy kell pl...
2., nagyon gyorsan ( 5-6 nap ) lemerul az akkumulator, eddig 2-t csereltem. ha tudtok jo minosegu akksit, mondjatok egyet, hatha az segit...
Remelem nem kapok ki (nagyon) h ket topic-ba is berakom:

Sziasztok, vettem egy tank melltartot az ebay-en:) (Tank bra -t) mivel kellett de meg az elado sem tudta hogy jo lesz e az en zzr-emre (zx6e), sajnos nem :( ez zx6r-re valo. Mivel nekem csak az ejjeli lampamra passzol szivesen tovabbadnam 35 USD ertekben (6500 Ft mondjuk). Egyszer lett majdnem hasznalva :) ki(fel)probalhato ! :D
Ha vkit erdekel vmishi@gmail.com -ra varom a jelentkezeset
Azt irja erre jo, de mondom meg 1x felprobalhato :) :
Black GHOST FLAME Tank cover for Kawasaki Ninja ZX6R, ZX 6R, ZX-6R, ZX 600, ZX-600, ZX600, 636
Hello zsozs! Ez pontosan igy van ahogy turo irja! Ne alapozz az orara,mert ott az van ami van!A masik meg az,hogy 1000 km alatt is tonkre lehet tenni egy motort,es ha normalisan van hasznalva akkor lehet benne 30-40 ezer km is,az meg attol nem rosz!Ja,nem tudom milyen idos motorba gondolkozol,de ha neked a 10 ezer km korul van a hatar,akkor 2005 tol folfele gondolkozzal! Vannak hirdetve pl. 98-2000 es evjaratu motorok is 10-15 ezer km-rel de en ezekem mindig elmosolyodok, :-) mar csak azert is,mert en pl. a tavalyi szezonban 12 ezret mentem!Persze biztos van kivetel! En azt mondom neked,menj el nezd meg probald ki,es ha tetszik vedd meg!
helló!

az óra azt mutatja amit akarok! tehát, tök mindegy mi van odaírva... ez ne legyen infó. ha tetszik, s nem zörrög, akkor vedd meg. zörgés. kawa - ami előfordulhat, hogy a vezérműlánc feszítő nem nyomódik beljebb. fél órás meló. más baja nekem az elmúlt 2 évben nem volt. imádom motor.