Egy műszaki kérdés.
A fékem így év végére elkezdett egyre beljebb fogni.
Brutálul fog továbbra is, csak a fékpont állító figyfasz már maximumon van, így kb a kar útjának felénél fog. Ha minimunra leveszem, simán behúzom a gázkarig. Levegős, ellágyult, mi a fasz van? Olajcsere megoldja remélem.
Amúgy ugyanolyan gátló, mint ami 6-7 hozzászólással előtte vót, csak a konzolja '05re való, & nem 4Sre..... :) //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Muja ott hagyoltam Níked a kiput, mert az "ANYAGI" segítség egyébként is hiányzott azhoz, hogy Lhozzam.... :(
A Plexi után se érdeklődjetek úgy túlzottan..... :)
Illetve 15é' van egy eladó itt nálam..... (Na jó, ez 1 rossz vicc vót)
ttt Köszi a cuccost, mondjuk azontúl, hogy idén fölrakom Őket, csak jövőre használom maj' ki igazán.... Ez a K..va xar idő.....
Szia Zoli!
Persze kapsz kedvezményt, de hivj fel, mert holnap egy gyerek már jön a gátlóért és ha tényleg elviszi, akkor már csak a kipu marad, a plexi, meg az üléspúp.A gátló márkája egyébként Hyperpro.És van gombám is egy pár eladó.
A plexiről fotót majd hétfőn teszek fel.
Sziasztok!Nekem is van egy eladó gátlóm :), meg egy full titan Arata slip on összekötő csővel együtt, meg hozzá a tartó rugók.Ára 60 000.És eladó egy sötét púpos plexi is.6 000 Ft.Ja, az évjárat 05-06.Tel.: 20/ 77 43 226
A gátlóért én is 55-öt kérek.
Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget! Nyár végén lezúzta Bambi a motorom oldalát és mivel a kawasaki nem adja ki a színkódot így ebben szeretnék egy kis segítséget kérni - nem tudja véletlenül valaki a 2002-es zx-6r (636)-os zöld színkódot?
Előre is köszönöm.
Olyan kérdésem lenne a hozzáértőkhöz, hogy a '05 36-ba a kuplunkrugók, ill. lamellaszett tekintetében inkább a gyárit, vagy az utángyártottat érdemes megvenni(mert árban nem vélek fölfedezni túl nagy különbséget) ?
Valamint ez 6db rugót, illetve 9db lamellát jelentene ?
a gyári rugók darabja 450Ft lenne (nem 1 nagy tétel)
Illetve még a lamellákkal kapcsolatban kinek milyen véleménye van a papír alapúakkal(FIBER) kapcsolatban a parafához képest, vagy itt csak én tettem magamat nevetségessé azzal, hogy pár éve már csak papír alapúval dolgoznak japán sportmotoroknál ?
(Mert pl. a TOUR MAX-nak találtam 18,1 rongyos változatát)
Előre is THX......
Eladó egy HyperPro kormánygátló hibátlan állapotban. Kawasaki ZX 636-on volt eddig. Valamint egy Kawa ülés púp (ez is a 636-oson volt), ami több Kawa típusra is jó.
A gátló ára 55 000 Ft
A púp ára 20 000 Ft
Érdeklődni: 20/399-6155 telefonon, vagy a streetride@freemail.hu címen.
Postán utánvéttel elküldöm.
Akrapovic titan dob, carbon veggel (sajnos kisse serult a kupak), 55E
( Uj ara egy "kicsit" tobb )
van vagy 5 kiloval konnyebb mint a gyari, az egyeb elonyeirol nem is beszelve...
Kötsög.
Ejj de gyors vótá....
Nekem is fontosabb lenne mint a kipufogó, hát ez van.