Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te vetted meg a gátlómat?
Kötsög.

Ejj de gyors vótá....
Nekem is fontosabb lenne mint a kipufogó, hát ez van.
Egy műszaki kérdés.
A fékem így év végére elkezdett egyre beljebb fogni.
Brutálul fog továbbra is, csak a fékpont állító figyfasz már maximumon van, így kb a kar útjának felénél fog. Ha minimunra leveszem, simán behúzom a gázkarig. Levegős, ellágyult, mi a fasz van? Olajcsere megoldja remélem.
Joe, Milyen fékolajat használtál a gépben.
Ajánljál valami tutit.
Amúgy ugyanolyan gátló, mint ami 6-7 hozzászólással előtte vót, csak a konzolja '05re való, & nem 4Sre..... :)
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Muja ott hagyoltam Níked a kiput, mert az "ANYAGI" segítség egyébként is hiányzott azhoz, hogy Lhozzam.... :(
A Plexi után se érdeklődjetek úgy túlzottan..... :)
Illetve 15é' van egy eladó itt nálam..... (Na jó, ez 1 rossz vicc vót)
ttt Köszi a cuccost, mondjuk azontúl, hogy idén fölrakom Őket, csak jövőre használom maj' ki igazán.... Ez a K..va xar idő.....
Szia Zoli!
Persze kapsz kedvezményt, de hivj fel, mert holnap egy gyerek már jön a gátlóért és ha tényleg elviszi, akkor már csak a kipu marad, a plexi, meg az üléspúp.A gátló márkája egyébként Hyperpro.És van gombám is egy pár eladó.
A plexiről fotót majd hétfőn teszek fel.
Hi, plexiről tudnál mondani valami bővebbet? Márka? Esetleg kép róla?
A kormányt legeredményesebben AK47-el lehet gátlani!
kormány bazmeg,, kormány
Milyen gatlo?
reklámozunk reklámozunk?
inkább az ujságot terjesztesd rendesen nigger
Ha megveszem a kettőt együtt, kapoke extra kedvezményt a régi barátságra való tekintettel?
Sziasztok!Nekem is van egy eladó gátlóm :), meg egy full titan Arata slip on összekötő csővel együtt, meg hozzá a tartó rugók.Ára 60 000.És eladó egy sötét púpos plexi is.6 000 Ft.Ja, az évjárat 05-06.Tel.: 20/ 77 43 226
A gátlóért én is 55-öt kérek.
Szia Freon!

Köszönöm a segítséget.
a kawa színkódjai igen viccesek, mert talán még a gyárban sem tudnak két egyformát kikeverni...

próbáld meg a colorite.com oldalát, hátha kinyersz egy éppkézláb színmintát. Festéket is rendelhetsz onnan, de nem olcsó...
sok sikert!

ellenben itt az ideje egy egyedi festésnek! Peppe itt az oldalon frankót nyom, és olcsón dolgozik!
Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget! Nyár végén lezúzta Bambi a motorom oldalát és mivel a kawasaki nem adja ki a színkódot így ebben szeretnék egy kis segítséget kérni - nem tudja véletlenül valaki a 2002-es zx-6r (636)-os zöld színkódot?
Előre is köszönöm.
Olyan kérdésem lenne a hozzáértőkhöz, hogy a '05 36-ba a kuplunkrugók, ill. lamellaszett tekintetében inkább a gyárit, vagy az utángyártottat érdemes megvenni(mert árban nem vélek fölfedezni túl nagy különbséget) ?
Valamint ez 6db rugót, illetve 9db lamellát jelentene ?
a gyári rugók darabja 450Ft lenne (nem 1 nagy tétel)
Illetve még a lamellákkal kapcsolatban kinek milyen véleménye van a papír alapúakkal(FIBER) kapcsolatban a parafához képest, vagy itt csak én tettem magamat nevetségessé azzal, hogy pár éve már csak papír alapúval dolgoznak japán sportmotoroknál ?
(Mert pl. a TOUR MAX-nak találtam 18,1 rongyos változatát)
Előre is THX......
Eladó egy HyperPro kormánygátló hibátlan állapotban. Kawasaki ZX 636-on volt eddig. Valamint egy Kawa ülés púp (ez is a 636-oson volt), ami több Kawa típusra is jó.

A gátló ára 55 000 Ft
A púp ára 20 000 Ft

Érdeklődni: 20/399-6155 telefonon, vagy a streetride@freemail.hu címen.
Postán utánvéttel elküldöm.
szia erdekelne a rendszer kawa 636ra 05 os milyen arban van?
Küldtem emailt.
skacok,milyen bukógomba kell a ződségemre?...vagy mindegyikre jó mindegyik?!
Ha keresel meg, van labtarto konzolom es fekmunkahengerem.
ld eggyel lejebb...
Reszben megfelel a felteteleknek...

Akrapovic titan dob, carbon veggel (sajnos kisse serult a kupak), 55E
( Uj ara egy "kicsit" tobb )
van vagy 5 kiloval konnyebb mint a gyari, az egyeb elonyeirol nem is beszelve...
zx6r-636 2003-as gépem van az arra volnék kiváncsi hogy a fokozat kijelzőnek van -e külön csatlakozója ha nincs hova kell kötni. segitsetek!