Sziasztok!
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
Sziasztok!
Szeretnék venni 1 2003-as zx 636-ost.
Egy kis felvilágosítást szeretnék kérni a motoról!
Miket kell tudni róla. Mennyire strapa bíró..........meg ilyenek.
Am csak hobbi szinten motorozok!
Itt a hirdetés :http://www.motor.hu/motor_vpag...
Ha még esetleg nem oldódtak meg a problémáid... 1 hete én is ilyesmi alkatrészeket kerestem. (Kibaszott szalagkorlát Dobogókőnél...) Itt találtam: Kispest motorbontó, Kispest, Fáy u., Tel: 70/585-0436 (Üllői út közelében.) Ha jól emlékszem volt még lábtartókonzol. (Nekem hátsó lámpa is kellett, az is volt még...) Farokidom van a Sugo Motors-nál (http://www.sugomotor.hu/), ha akarod elpostázzák, nem tudom hová valósi vagy. Legalábbis múlt héten még volt.
szia ! nekem is igy volt ! nem volt bekotve 2 kabel az exup-hoz !(en ugy vettem ) miutan visszaraktam minden OK lett ! szerintem nincs ok aggodalomra .
Hello mindenkinek ! Erdekelne nehany alkatresz a 2006-os Kawasaki 636 -osomhoz(2005-2006-os modell)!
Honnan tudnam beszerezni az alabbiakat?
1.Farokidom
2.Fejidom
3.Elso fék munkahenger (fekpumpa) (mint a kepen)
4.Ram Air (airbox) (mint a kepen )
5.Labtarto konzol,meghegesztettem,de nem jo (mint a kepen)
Kerem szepen azokat akik tudnanak segiteni irjanak. Koszonom Szepen
Engem is érdekelne 90%-ban hasonló feltételekkel, mint Zé kapi-t,
40rongyig bezárólag(nagyonolyasmi motorra), csak annyiban változtatnék, hogy 1 zsír új Yosi RS5 Carbon Slip-On !
Na jó, 1 nagyítóval látható karcolás lehet rajta, de kizárólag a tetején!
Nyomorékviccen kívül Nem Tud vki ilyesmit, persze nem 162ezeré' + ilyesmi vicceskedések áron.... ?
Nah végre van időm foglalkozni a dologgal. 40.000 Ft-ig bezárólag érdekelne dob egy 2005-ös 636-hoz (ahogy korábban írtam). Nem gond ha sérült, bármilyen megoldás érdekel. email: kollarzoli@hotmail.com tel.: 70/66-77-333; Köszi a segítséget.
Sziasztok! '05-'06-os ZX-6R-hez keresek hátsó lámpát, és jobb első lábtartókonzolt. Tudna valaki segíteni? Mailt nézek sűrűn! majoristvan@vipmail.hu Előre is köszönöm!
Ha valakinek szükségét érzi hogy legyen jogvédelemre (közlekedés, munkaügy,stb), keressen meg bátran! Lehetőleg legyetek előrelátóak és még a "baj" előtt beszéljünk!
h.daniel1975@gmail.com
Írj! Felhívlak!
Én repsolt használom az olcsót,előtte motul 5100w használtam kb ugyan azt tudja mint a repsol ami nekem benne van csak a motúl úgy felemelte az árakat hogy hogy repsolt vettem literjét 2300Ft ért közútra elegek ezek az olajak bőven ha pájázni akarsz akkor kicsit komolyabbat vegyél.
Azt hiszem ez az a repsol olaj ami az enyémben van, jobb oldalt olvashatod a vélemények között van aki gsxr1000-be használja és tuti vele
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
20/346 58 97 Utánvéttel is küldöm természetesen