Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello albi megnéztem és 8000-nél 150 -et megy a motor
Hello! annyit nem megy azért. de 8000-nél pontosan 150-et megy
Akkor 14000-nél már 300-at mutat az óra?
Helló!

Érdeklődni szeretné, hogy a 636-osok között van-e olyan évjárat amire oda kell figyelni, gondolok itt a szériahibákra, ha igen melyikekre?
Melyek azok az évjáratok amik kimondottan jól sikerültek?-2000-től?

Köszi
OK!

Köszi mester...
Hello nekem ennnyi nem mondom hogy pont 7000 er nekem 6000-nél megy 110 -et 8 körül mrá 150 van de holnap megnézem pontosan neked és akkor megmondom.ha jó idő lesz
ŐŐŐ

Biztos ez, mert (bár még személyessen nem láttam) videók alapján ott már 8000 felett pörög...?
Hello! Aki tud nekem 1996 -os zx6-re gyári dobot mert valamit vinnem kéne müszakira de ez a shark kicsit hangos max nem lesz rajta műszaki, de azért jó lenne valamit alakítani. szóljon akinek van kösz
a 636os kwa 150-nél 7000 ret pörög. még Csak
Szia!Nincs mit!Egy par kawasaki markakaraskedesrol nekem is megvan a velemenyem!En egy 2002-es 636 legbeomlo utan telefonalgatok mar egy jo ideje,mar meg is rendeltem de hamarabb fogok a holdra foljutni,minthogy a legbeomlot megkapjam!Ja meg a masik az,hogy ha folhivod oket,sokszor olyanok veszik fol a telefont,akiknek fogalmuk sincs az egeszrol,csak annyit tudnak a motorokrol,hogy 2 kerekuk van!
köszi a segítséget. Kawasaki boltba nem tudják megmondani a szinkódot?
A győrin kívül.Mert ott nem vmi segítőkészek.
Szia!Itt egy szinminta,ha esetleg ez segitene valamit,en nagyon sokat keresgettem a szineket,bar ebbol a festekbol ez a gyari kodja,de minimalis elteres van a gyarihoz kepest,de ez allt a legkozelebb hozza!
Szia!Ha a zold szinurol beszelunk,akkor standox festekbol a zold kodja:636
szevasztok
Nem tudja esetleg vki 2002-es Kawasaki ZX636R színkódját?
Vagy esetleg ötlet ,h honnan lehetne megszerezni?
köszi a segitséget márkatársak
Helósztok!

Egy kérdés, bár lehet, hogy forcsán hangzik:
Mennyit forog 6.-ban a 636-os 100km/h-nál, illetve 150km/h-nál?
A választ előre is köszi...
Köszi LX
nem tudom a pontos összeget.. olyan 150 körül talán..

LX
Ha esetleg nem jönne be akkor a versenyelektronika kompletten mennyibe fáj?
Lehet megoldódik a probléma, mert találtunk az e-bay-en egy full elektronikát kulccsal együtt. Most már csak meg kell nyerni a licitet. Meg remélem az eladónak a piros kulcs is megvan, még nem válaszolt.....
És a váz mennyi LX?
Hali,

hááát, az sajnos annyi.. esetleg e-bay-n olcsóbb.. vagy vesz bele versenyelktronikát...

LX
Szia LX!

Tóróka ajánlotta, hogy téged kérdezzelek 2005 Kawa zx636r komplett elektronikával kapcsolatban, hogy honnét lehetne szerezni (minél olcsóbban ) A márkakereskedésben 250.000-et mondtak rá.

Túró!

Ki az a hülye aki elektronika, idomok, műszerfal, tank, ülések nélkül lop motort???
Persze, hogy megyek, ki nem hagynám születésnapom méltó ünnepe Idén hétközben megyek, mert a hétvége az halálos ott
Köszi a linket
Túró

Nem lopott nem vennék részt ilyesmiben tiszta mocsok és sár, valaki óriásit bukott vele. Megvette a srác németországból kulcs el van törve a gyujtáskapcsolóban. Én nem értek hozzá de azt mondja hogy immobiliser-es, piros kulcsról a bontós nem tud, akitől hozta......nem volt okos vétel szerintem se, de nagyon jó barátom ezért próbálok neki segíteni. LX tud ilyen dolgokat?.....a számát nem tudom, de majd megkeresem egy hozzászólását és írok neki.