Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köll oda műszercsoport meg fejidom konzol és még egy pár apróság is ha jól láttam valahol a lecsukott képet
hali ez lett lecsukva a kawaesten?
ha igen akkor:
új légbeömlő a legolcsóbb a ricsibontóban(28e), ha esetleg megakarja hegesztetni nekem van egy hegesztett, a kettőből simnán csinálhat 1et!
ha a tárcsa kapott nekem az is van, meg gyári index!
idom ricsinél nekik 3 szinben 30-40között!
kell még valami?
gyere le megcsináljuk neked
sugó motors-nak tuti van,most adtam el
Hello mindenkinek

Azt szeretném kérdezni hogy tud-e valaki 2003as 636oshoz első lámpát?

Előre is köszönöm üdv.
és 05-06 fémfkcsövet?
De. er007007@hotmail.com
valaki nem tudna esetleg eladó üléspúpot 2006-os 636osra?
Eladó teljes rendszer 2004-ig 636, vagy 2005-ig r6-ra.
hibátlan állapotban, leömlő,összekötők,akra rugók,karbon végdob,összes csavarral a felszereléshez, eredeti e betűs,gyönyörű hang, -8kg +6le

Ár 120000ft

06-70-433-9493
Üdv

2005-2006os zx6, 636 hoz kellene nekem hátsó kerék tengelye és erre a távtartók, ill a hátsó féknyereg konzolja
Latom mar. szerintem van, csak meg nem hoztam el (kint maradt az olasz partnernel) 3 het mulva lesz kb itt nalam
Komplett hatso labtarto kene(jobb+bal)! mint ahogy a kepen is latszik ! varom a valaszod. koszi
Bocsi nem néztem, az enyém csak gyári
Konzol nélkül kell?
Nekem van egy ilyenem, de nem vagyok biztos, hogy rávaló.
Esetleg egy fejidom valakinek?
hali! eladom a hátizsákomat. használt, látszik rajta, karcos a műanyag, ezt leszámítva sérülésmentes.
SZIKORA BANDINÁL NÉZD MEG: http://batszimotor.hu/index.ph...
Hali! Tud vki 2005 zx636-ra sportdobot? előre is köszi!
Ninja himzéssel is tudom csinálni! (Vagy bármilyennel!)
www.tommot.hu
Eladom gyári idomszettem 2003-04 es 636 hoz.fejidom kompletten lámpával gyári plexivel tükrökkel 2 db oldalidom ezüst szinteres aluráccsal igényesen kialakítva farokidom 2 db üléssel fenélklap+hátsó lámpa,első sárvédő,+ a 4 db irányjelző+rendszámtartó farokidom vadonat új.
kék szín gyári fény gyári matricázás garantáltan karcmentes állapot.csak egyben:200.e
Hali Motoros Társak!

Én meg 05/06 636-ra keresek jobb komplett lábtartót. ( konzol, lábt, ) fékkar nem kell, de ha muszáj azt is elhozom.
Várom a segítségeteket, felajánlásokat az alábbi számra:
20/204-9485
üdv: -szilárd
Sziasztok!
Eladó egy pár 820Km-t futott Dunlop Sportmax Qualifier gumi.
Hátsó méret: 180/55 R17
Első méret: 120/70 R17
2008 okt-ban vásárolt R6R-en volt rajta!
Csak párban eladó! 40.000 Ft.
Tel:20/3361-461
Szolnok
szia nekem van egy par ilyen hatso labtartom komplet ha erdekel erdeklodj az istvan_pop@yahoo.com email cimen udv Istvan
ELADÓ!
HELLO! szuksegem lenne 2 hatso labtartora Kawasaki 636 2006-os evjaratu motorkerekparomra. Kerem szepen aki tud segitsen,hogy honnan tudnam megvenni oket. Koszonom !