Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!nagy szivesseget kernek töletek!van egy kawa er6f mocim es sajna total lett!keresek motorhibast vagy bontott cuccokat hozza!kellene elsökerek,elsö villa,hütö,elsö labtarto,es a komplett burkolat!cimem kawaer6f@freemail.hu
Hellósztok szerintetek mennyiért tudnák venni 2002-es 636-os kawasakit?Millió alatt vagy csak felette?
Szevasztok srácok!

A segítségeteket szeretném kérni! Van egy 636-osom ("04), de égen földön nem találok hozzá használt vagy sérült tankot! Ha lenne valakinek valami ötlete azt megköszönném! No nem természetben!!!
Sziasztok
Novemberben vettem egy kawasaki zx6r-t, 98-as, de nincs hozzá idom, tudtok nekem segíteni, hogy hol keressek gyári, vagy utángyártott is érdekelne! Légyszi írjatok, mert sehol nem találok! Akár E-mail-be is a lacc@citromail.hu-címre Köszi mindenkinek!
cool helyzetjelző lámpák itt
szasztok,remélem birtok segiteni rajtam!!!! kellene a 2005-06os ninja zöld és fekete szinkodja. segitségeteket +köszöném!!!! erre az e-mail cimre küldjétek:illuzio01@freemail.hu
Csáó Jürgen !

Na akkor jövőre találkozunk hyo túrákon. Szerintem aza legjobb társaság. Szervezünk tavaszra a Tojásékkal újra pályanapot az E.ringre. Nézz fel időnként a kluboldalra. Ja a Tojás is váltott Honda hornetra. Úgy néz ki hogy mindenkinek kevés lesz az a 79 ló 1 idő után.
Kellemes Ünnepeket !!!!!!!!
Szeva Gcsaba!

Én végülis Z 750 S-et vettem, már elhozható, csak az idő(m) nem engedte, majd január elején hozom el, ha plusz fok lesz. Nem volt bajom a hyoval, de előrébb akartam lépni, és ez jó lesz jópár évig, aztán jöhet az ezres kategória valami túrás-sportos járgánya
Én is próbáltam már, nagyon furi a hyo után, ez a gép 8ezertől indul meg, mint amit seggbedurrantottak (de addig is van bőven nyomaték), ott ahol hyonál vége volt a mulatságnak, szerintem nem fogunk csalódni. Én is tervezek néhányszor lájtos pályázást, mint a múltkor, csak épphogy eltüntessem a majrécsíkot.
Ha lesz hyotúra oda is tervezek menni, mert nagyon jó a csapat, majd találkozunk ott!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Csáó Jürgen

Igen azt vettem meg. Hát én 10-15cm-mel alacsonyabb v.ok mint te de nekem épphogy elmegy még. A plexiét is lecserélem mert a gyári semmit se ér. Kimentem vele a Bécsi Louisba 3 hete 170-180-as átlagot tartva és 8l-es fogyi jött ki. Ez a Hyoénál 2l-el több, pedig majdnem egyforma köbcentisek. Dehát ezt nem is túrázásra hanem pályázásra csinálták. A fék az valami brutál és iszonyú könnyű dönteni. Már tűkön ülve várom a tavaszt h. pályán is kipróbálhassam. Ja és 11000 fölött úgy megindul h. szinte félek. Te milyen kawát vettél végülis?
én tudok neked segíteni! hívj fel 06303820035 és megdumáljuk!
Érdekes... na mind1, de mintha a motor ugyan az lenne lehet a kisöccse elvitte egy karikára
Szeva Gcsaba! Csak nem az üllői úti "spirro" művekben vetted meg a gépet? Én is néztem, de nekem nagyon durva lett volna, nagyon össze kellett volna hajtogatnom magam rajta, így én maradtam a laza túrázós figurámnál Nem gondoltam, hogy a hyos csapatból rajtam kívül más is kawára vált
Nem ö az emberünk.....
Ő lenne az a gyros-os csávó?
link
link2
Köszi, már hívtam is őket.
www.danger.hu

van nekik mindenféle méret meg szín.
Sziasztok

Nemrég vettem 1 titán színű 05-ös 636-ost. Ehhez keresek valami magasabb plexit, mert a 110kg-om ellenére is lefúj a szél róla 200 fölött. Lehet használt v. új de ha valaki tud csinálni hozzá nekem az is jó. Egyébként életem eddigi legjobb motorja. Brutál a fék, jó a futómű, kinézetre is ez a legszebb spotmotor szerintem. De ez a plexi valami hihetetlen szar. Nem tudok úgy mögé bújni h. valamit érjen is.
ez az enyém!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nem lett olyan rossz ez az idei 600-as KAWA!!!
A ZX10-hez képest gyönyürű!!! sztem a tizest elbazsták, dehát izlések és pofonok!!!
Én amúgy honda párti vagyok, de a CBR-em mellé elfogadnék egy ilyet is!!!!!!!!!!!
Sziasztok!

Nekem van egy ZX6R 2001-es évj. mocim... nem régen egy kicsit lekarcoltam a ringen, de nem annyira amennyire kellett volna:) és keresek hozzá törött vagy bontott alkatrészt (leginkább az elejéhez) fejidom nem kellene, de teló, lámpa, műszerfal, konzol, első sárvédő és a hozzá tartozó terelő lemez, esetleg hűtő az jól jönne... ha javítható az alkatrész és nem akar valaki túladni rajta, vagy meg akarja javítani, akkor csak "kibérelném egy kicsit" :)
Valaki meg tudja mondani, hogy milyen moci talója egyezik ezzel a tipuséval, mert valakitől hallottam egyszer egy ilyen tipust, de már nem emlékszem...

Aki segít annak minimum egy üveg wiskyt vagy egy kocka sört eljuttatok valahogy ezt garantáltan megigérem:)!!!

Hali!
2004 március Superbike-ból sokmindent megtudhatsz a ZX6ról. Igaz nem 636, de az információk még hasznodra válhatnak. "03-al nyomom van egy "02-s spanom aki csak szuperlativuszokban beszél róla. Én hiszek neki. Ha belebotlasz egybe VEDD +.
Hellósztok van valakinek tapasztalata a 2002-es kawasaki zx636r-rel?Érdemes e venni,mert én jövőre gondolkozok egy ijenen és vagy négy évig akarom megtartani legalább.Strapabíróság,kezelhetőség,fogyasztás,értékállóság,s tb érdekelnének.
ezt a motort sztem én is láttam görögbe ha paralian készült a kép
Ja,a görögöknél elég lazán veszik a motorozást,én is tapasztaltam...
A motor amit lefotóztál egyszerűen gyönyörűűűű
Akkor itt van az ellentétje,a germánok hogy el tudják csúfítani egy tipikus fricc ízlésű festéssel a Kawát!
Semmi ötletem sincs viszont ajánlanám a garanciális javítást. Viszont ha már megvolt akkor érdekelne, hogy mi volt a baj?