Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyönyörü 636,görögben fotoztam egy gyros os csávóé volt de se rendszám se sisak se index,ezek igy motoroznak.
Na meg hogy mennyire tartós gép mert egy pár évig megtartanám,na meg hogy nem eszi meg a gatyám?
Hellósztok én nézegettem a 2003-as 636-os kawasakit nekem nagyon bejön mivel újra nincs pénzem,ezeket a gépeket mennyiért vesztegetik,milyen a fogyasztása,meg gondolom ütős kis gép lehet.
Sziasztok váltó problémákkal küzdök 3-ból állandoan visszavált 2-be kinek volt már hasonló gondja 636-ossal ja fél éves a moci
Figyu srácok!
Van egy eladó komplett 636-os eleje kerékkel, fékkel. Évj.2003. Iá.:170.
Érdeklődni:06-70-211-74-16.
Idézek egy régebbi Motomix-ből (a 2005-ös 636-ról van szó) : "a jelenlegi hatkilós trenddel ellentétben, ennek a motornak van eleje. Méghozzá nem is akármilyen. A homlokán hatalmas levegőbelépő nyílás van - itt szipákolja az oxigént - ,amely ráadásul olyan szép, hogy bármelyik prémium sportkocsimárkának büszkeségére válna. A tekintete, mint egy igazi ninja harcosé, már ahhoz is bátorság kell, hogy szembenézz vele.... " Gondolom ezzel szinte mindenki egyetért. A 2007-esről mit fognak írni??? "Elsírtam magam olyan csúnya" vagy " Bepisiltem a röhögéstől"... Hogy lehetett ennyire elb...ni ????
Én akkor is imádooomm
úgy hogy neki nem tetszik, mert más az ízlése.. én Kawa rajongó vagyok, de spec az orra így nekem sem teccik...

LX
persze de akkor is, hogy mondhatja valaki rá, hogy ronda???
mert nem egyforma az emberek ízlése... és ez így van jól....

LX
Nem értem minek fikázza mindenki. Ez valami gyönyörűűűű!!!
Bárcsak egyszer ilyenem lenne.....
most nincs kedvem visszanézni, de ha ez az, amit a múltkor beírtatok, akkor elárulom, hogy ott 20-ért a gyárit alakítják át, ez meg komplett másik lámpa :P
Dannyboy-t próbáld megkérdezni.
akkor meg sem kérdezem
köszi!
RS125-re nem.
Mindenfélé mocira csinálok, nem csak gsxr-re.
most nem. kell az enéym? :o))
tomtech láttam az oldaladat... csak gixerre csinálsz bukógombát?
Cuki srác vagy. Emelő?
de javítom a dangerét! :o)))
Szegénynek most rontod a bizniszét.
20-ér van a dangerben!!
addig már nem bántom amig nem látom élőben... azért a 10-es is más volt mint a képen...

LX
esküszöm zöldben a legrondább!
ki merte leszedni a hozzászólásom?! :P
Más hirdethet vagy mi?! :P
Szal ledes, integrált indexes hátsó lámpa akit érdekel, írjon! szr.3.14@gmail.com
ár 25 ropi.