Hellósztok én nézegettem a 2003-as 636-os kawasakit nekem nagyon bejön mivel újra nincs pénzem,ezeket a gépeket mennyiért vesztegetik,milyen a fogyasztása,meg gondolom ütős kis gép lehet.
Idézek egy régebbi Motomix-ből (a 2005-ös 636-ról van szó) : "a jelenlegi hatkilós trenddel ellentétben, ennek a motornak van eleje. Méghozzá nem is akármilyen. A homlokán hatalmas levegőbelépő nyílás van - itt szipákolja az oxigént - ,amely ráadásul olyan szép, hogy bármelyik prémium sportkocsimárkának büszkeségére válna. A tekintete, mint egy igazi ninja harcosé, már ahhoz is bátorság kell, hogy szembenézz vele.... " Gondolom ezzel szinte mindenki egyetért. A 2007-esről mit fognak írni??? "Elsírtam magam olyan csúnya" vagy " Bepisiltem a röhögéstől"... Hogy lehetett ennyire elb...ni ????
most nincs kedvem visszanézni, de ha ez az, amit a múltkor beírtatok, akkor elárulom, hogy ott 20-ért a gyárit alakítják át, ez meg komplett másik lámpa :P
ki merte leszedni a hozzászólásom?! :P
Más hirdethet vagy mi?! :P
Szal ledes, integrált indexes hátsó lámpa akit érdekel, írjon! szr.3.14@gmail.com
ár 25 ropi.
Van egy eladó komplett 636-os eleje kerékkel, fékkel. Évj.2003. Iá.:170.
Érdeklődni:06-70-211-74-16.
LX
LX
Bárcsak egyszer ilyenem lenne.....
köszi!
LX
Más hirdethet vagy mi?! :P
Szal ledes, integrált indexes hátsó lámpa akit érdekel, írjon! szr.3.14@gmail.com
ár 25 ropi.