Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pohi itt néz szét
link
Ugyeugye....
jóvanna.
tuti kész lesz.
Ne fesd a falra az ördögöt, mert még véletlenül tökönrúg...
én szóltam :o))
Na ne szórakozz...
persze én szorítok! :o))
ha kész lesz.. .
Pohi, egyébként a kiállításon a három bemutatómotor közül az egyik egy ilyen 636-os lesz a standunkon, úgyhogy vonszold ki magaddal a haverodat (gondolom te úgyis jössz), és jól nézzétek körbe!
lopott mi?
rendelni kell.. vagy ebay.... 2 kiló körül van kulccsal.. hívd fel LX-et!
Túró!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Te főkawasakis vagy, esetleg nem tudsz 2005 kawába egy full elektronikát?
Köszi!

A legnagyobb gond egyébként a full elektronika. A gyárit 250.000 Ft-ért adnák a márkaképviseletnél, de jó lenne olcsóbban megszerezni......
Hello! A pályaidomot megpróbálhatod Dúzs Péternél, www.polidom.com A katalógusban szerepel, vagy ha mégsincs, akkor a Hungaroring Motorsport Iskolánál is.
Szia MilleRR!

Küldenél nekem egy listát és árakat azokról a dolgokról amit nálatok meg lehet venni ehez a kawasakihoz? pohi@vipmail.hu Én meg majd továbbítom a havernak.....KÖSZÖNÖM
Szerintem pl. nálunk tudsz rendelni. (info@danger.hu)
Az is érdekelne, hogy hol lehet ehez pályaidomot készíttetni....én nem találtam a net.-en...... Az elektronika pedig az önindítótól kezdve kellene a dobozig (számítógép) bezárólag.....
Sziasztok!

Egy barátom vett Német o.-ban egy eléggé összetört 2005-ös Kawasaki ZX636-ost és kellene neki egy komplett elektronika hozzá, ha valaki tud segíteni abban, hogy honnét lehet ilyet beszerezni vagy esetleg van eladó az nagyon jó lenne.

Előre is köszönöm, sziasztok!
Gyöngyház u. 4. XIII.ker. Hétfőtől csütörtökig 17-20 óra között vagyunk nyitva, pénteken 17-29 óráig.
dannyboy!
hol van a boltotok és mi az elérhetőségetek?
Dob is van, pl. Thunder. A bemutatótermünkben megnézheted élőben, a kiállításon meg felszerelve!
Gcsaba, 18.900 Ft-ért van nekünk (olasz, Valter Moto). Füstszínű, double-bubble verzió.
Kb. 2 hét múlva érkezik meg.
van hozzá gyári magas kb. 100 euro. én meg dobot keresek ugyanilyenhez
Hétfön hívjál biztos tudok neked adni tel számot!
Csáo mindenkinek!Abban kérném segitségeteket hogy hol tudna venni haverom irányjelzöt zx 600-as géphez?Használt lenne a legjobb mert az uj kurva drága!Segitségeteket elöre is kösz!
Sziasztok!2002-es 636-hoz keresnek első lampát,meg a légbeomlonek a fejidom alatti reszet!Ha esetleg valakinek van,az e mail cimem:pausz2000@freemail.hu Koszi