Pohi, egyébként a kiállításon a három bemutatómotor közül az egyik egy ilyen 636-os lesz a standunkon, úgyhogy vonszold ki magaddal a haverodat (gondolom te úgyis jössz), és jól nézzétek körbe!
Hello! A pályaidomot megpróbálhatod Dúzs Péternél, www.polidom.com A katalógusban szerepel, vagy ha mégsincs, akkor a Hungaroring Motorsport Iskolánál is.
Küldenél nekem egy listát és árakat azokról a dolgokról amit nálatok meg lehet venni ehez a kawasakihoz? pohi@vipmail.hu Én meg majd továbbítom a havernak.....KÖSZÖNÖM
Az is érdekelne, hogy hol lehet ehez pályaidomot készíttetni....én nem találtam a net.-en...... Az elektronika pedig az önindítótól kezdve kellene a dobozig (számítógép) bezárólag.....
Egy barátom vett Német o.-ban egy eléggé összetört 2005-ös Kawasaki ZX636-ost és kellene neki egy komplett elektronika hozzá, ha valaki tud segíteni abban, hogy honnét lehet ilyet beszerezni vagy esetleg van eladó az nagyon jó lenne.
Csáo mindenkinek!Abban kérném segitségeteket hogy hol tudna venni haverom irányjelzöt zx 600-as géphez?Használt lenne a legjobb mert az uj kurva drága!Segitségeteket elöre is kösz!
Sziasztok!2002-es 636-hoz keresnek első lampát,meg a légbeomlonek a fejidom alatti reszet!Ha esetleg valakinek van,az e mail cimem:pausz2000@freemail.hu Koszi
link