Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! 2004-es évjáratú ZX636R-hez keresek kormánygátlót konzollal együtt( BITUBO, HYPERPRO,ÖHLINS).
Eladó ZXR hatso sarvedo carbon boritassal, de azt hiszem mas gepezetre is jo (talan RR-en is volt fenn) - mindenesetre a 190-es gumi mar nem nagyon fer el benne, 180-assal tokeletes...
Én a gyárit tettetemujra fel.A verseny túl drága, meg ay én tudásomhoz fölösleges, a gyártottat meg nem mertem bevállalni.
Sziasztok!
Nem tud valaki egy bal oldali lábtartót 05-ös 636-oshz?És tükröt.
Sziasztok ! Nem Tudja valaki esetleg '06 - (nyilván '05 is) modellhez, Hogy pontosan milyen típusú fékbetét kell előre, illetve hátulra....
Gondolom feltétlenül szintRS kell, de jó lenne, ha írnátok véleményeket, linkeket is.... Előre is THX
Hali! Eladó Kawasaki zx636r 05-06-as évjárathoz sötétített (smoked), magasított plexi, az ára 8.200.- Ft+postaköltség.
OK, közeljövőben majd rádcsörgök, aztán valamikor lenéznék megnézni mennyire passzolnak. Köszi!
Szia Tamas,

arra nincs, viszont van ZXR400-ra, GSXR750-re, R1-re, R6-ra, CBR1000RR-re, valamelyik csak jo...
Először azt akartam, de sajnos már nem volt otthon egy sem EEEE
Cumisüveg nem volt? Nagyon komoly!
Hi! Nincs véletlen 7R-re való tágulási tartályod? Vagy valami amit fel lehet ekecsülni, mer folyat az a szemét, heggeszteni nem hinném hogy lehet, aztán most ilyen megoldásra kényszerültem
Szia, adj egy telefonszamot meg egy cimet legyszives, holnap delutan megyunk fel Bp-re, bedobom a kocsiba a sarvedot...
Szia, nem nagyon tudtam probalni, mert rajottem, hogy inkabb teljesen nyitott csovet fogok ratenni, mert csak palyan akarom hasznalni. Nemetorszagbol vettem.
eladó 636 hoz gyári leömlő+carbon ovál dob összekötőcsővel,rozsdamentes dobbilinccsel.kép hang a videóimnál.kompletten 60.000.-huf
Sajnálom. Egyébként jól muzsikált? Kellett a motoron valamit változtatni,összehangolni? Hol vetted,ilyet még nem láttam.
Szia,

nem, mar elkelt
Meg van még a dob?
Sziasztok!

Segítség kellene: 03-04'es 636osomban meghalt a váltóban valami, 2.-ban és 3.-ban dobálja kifele a sebességet valszínű fogaskerék lesz. Ha valaki tudna nekem fogaskerékárakat vagy netcímet ahol utána tudok járni, megköszönném.

Hibamentes motort Mindenkinek. Üdv.
Igen, Jövőhét jó lenne mindenképp!
Szia,

szerintem jovo hetvegen, jo az ?

udv,N.
Hali,mikor jársz erre? (Sárvédő)
Helló,

nem tom ismeritek-e ezt a német oldalt. Ha kell használt cucc minden van. jó árak! kis német tudás szükségeltetik...
http://www.zx6-ninja.de
Eladó 2000-től minden motorra Púpos BIONDI plexi, rendszámtartó, kicsiindex, hátsólámpa.
www.egediracing.hu
tel 06209425330
Sziasztok,

En is megvalnek egy Micron dobomtol, 2005-06-os ZX-636R-hez valo, becsavarozhato hangtompito furulyaval, muszakira vagy Asztriaba , furulya nelkul pedig a hetkoznapok jo kedveert ...

Palyara nekem nem szukseges ennyire univerzalis...
Ara 60E Huf.

ilyen mint a kepen:
ZX-6-hoz 1 db. zsír új Micron racing komplett rendszer, dobozában eladó. Még nem volt motoron. Fix ár: 200.000Ft 70/363-8574