Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom gyári-e a lengővilla de a kerék ugyan ott van. Nem nyúlik túl a farokidomon.
Hát igen, dübörög a kereslet-kínálat: kevés új, nagy köbcentis motort adtak el a recesszió után (2008-), s aki ilyet szeretne használtan venni, az minimális kínálati piaccal találkozik.

A ZX12 esetében ott az emocionális rész is: rétegmotor, s mint ilyen, drága. Németeknél 3000 EUR felett kezdődik az áruk, de simán elkérnek 5000 is egy jól felszereltért.
Horatius – alias Fekete család Hagyd már ezt e Ricsi gyerek 400-as motorját. Olyan szar volt, hogy még az ötvenes robogó is jobb volt, 12.00 volt az ideje. Irogathatsz bármit, csalók maradtok akkor is ! Ja, a Lencsés is csalt ezek szerint – mert ezzel ezt mondjátok … Vagy nem? Vagy igen ?
Bird! Van itt egy másik kép is, de a nagyobb dioptriás szemüveget vedd fel, hogy észre vedd hogy hol is a baj!
És lásd milyen egy gyári villás is!
Hát ha ezen sem látod, akkor nagy a baj!
a fősulis beadandó helyett ma is fórumozok szombatra meg küldeni kellene 5oldalt....
/a fontossági sorrend/
kAWA400!
Pont te beszélsz a cm3-ről, a te 440-es motorod miatt hagyta abba az a fiatal srác a versenyzést aki több éven keresztül NSR 250-el ment, és NSR 125-el is csak nem tudom a nevét! Ricsinek zxr 400 az teljesen gyári blokkos volt, nézd meg a befutási sebességeit az elárulja, max. 178 km/h volt! És a tiéd is a körül volt amikor 400-as volt, de amikor 440-es volt 195 is volt! Majdnem annyi mint egy 600-as, főleg hogy te sem lehetsz egy 60 kilós pali! Tudod én is régóta foglalkozom motorokkal, és nem vagyok hülye! Nem véletlen beszélték, hogy mindig a legnagyobb csalások 400-ban voltak, és főleg V. GY.!
Be kell valljam a 14es kurva jo motor volt de nem ertem miert ikyen dragak meg..de szerintem lesz itt meglepi jovore mert komoly arzuhanasba fognak esni ezek is es minden motor..
Ezt hivtam...bedoltem neki egy hivas erejeig...kamuu
hehe én is leharcoltat kaparintottam meg de nem érdekel, a motor ismeret nem csak a gáz húzásban merül ki, mire a dolgok végére érek ismerem kívül belül, eladni meg úgy sem akarom, hiszen ha úgy alakul majd 10év múlva, lövök bele 14es blokkot :)) éljenek a lime "darazsak"
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
egy ilyen feketére én is felülnék
Vigyázz a kijelentésekkel, amennyiben befészkelte magát a lehetőség, nincs menekvés, vásárlás lesz.
Sajnos már ritka a jó állapotú és egyben eladó ZX itthon, persze ez nem meglepő, hiszen 7 éve nem gyártják.
Ahogy olvasom itt a dolgokat, frankón jövőre indulok én is mindenféle kategóriában, hiszen a ccm sem, és a kg sem számít

[erről a vurslis dodgem jut eszembe, oda is mindenki beülhetett]
Akkor bezeltunk rola mert nagyon tetszett a fekete zx-ed..
Egyszer fussunk ossze hatha en is veszek egy 12est.. a fekete nagyon bejott..
Ejha! Na ez jól kijött belőled
Egyébként meg igazad van!
Szia,

fekete és 2005-ös volt,de 2011-ben ment el, nem tavaly.
A tulaj visontai illetőségű, tőle - ha a hír igaz - Veresegyházára került.
Emlékeim szerint Nyíregyházán volt egy 2006-os 1,5-ért (azt is megnéztem :-) )
Üdv,
D
ui.: Eger jó hely, én is onnan származom
Horatius!
Eddig csak csendes megfigyelő voltam, de mivel megszólítottál, én is elmondom a véleményem. Leszarom, hogy te mivel vádolsz, mert szememben egy senki vagy. Ha lenne merszed, akkor te is ott állnál a rajtnál. Ilyen köcsögök miatt nem járok le Madarasra. A Fekete családról meg annyit, hogy a kis Ricsi gyerek sem nyert volna idén, ha nem lett volna csalós a motorja … nem a tudása nagy, csak a ccm . Ezt bizonyította a 400-as kategóriában, ahol egy 250-es is elpicsázta ! Madarasról meg annyit, hogy remélem, most végre megbukik a MAMSBA és leváltják végre a gépátvevőket… Csaltatok, megbuktatok, bekaphatjátok :D :D :D Sok hülye köcsög paraszt, irogattok itt faszságokat névtelenül ! VGy ( vegyéééé gyíkot )
Olyan hosszú, hogy elér a hátsó kerékagyig. Na és?
Lézerszeműkém miért nem óvtátok, ki ha szerintetek nem volt szabályos? Jaaaa mert féltettétek a bánatpénzt, hogy bebukjátok? Visszanyalt a fagyi?
Legalább lenne vér a pucádban és nem álnéven írogatnál. De aki féreg az féreg
Ti bizonyítottan csaltatok két évben is és ezt nem bírjátok elviselni.
Ettől még férgek maradtok
Udv domi
Nem neked volt 2005-6 os fekete zx12 amit 1.5 korul arultal kb 1 eve..?
Akkor miért nem óvtad ki, ahhoz meg már nem volt bátorság, mert féltettétek a "bánatpénzt" hogy bebukjátok! Feri volt egy hülye idén, mert nem óvott ki a kuplungod miatt! A GSX-R-hez nincs 2-es rugózott fémlamella mint a 04-es tizeshez!
Akkor a Ferenc barátod ebben is csalt! Ő is módosított a kuplungon! Gyárilag az sem volt jó! Akkor most hogy van ez? A dugattyú grammozást pedig 2 éve kotyogta el! A verseny kiírásban pedig csak idén sikerült sunyin belecsempésznie! Ha ő a mentorod akkor gratulálok!
Bird, nézd meg ezt a lengővillát, egy hülye is látja milyen hosszú, de ez szabályos mert haverod!
k636!
Látod az adatlapon a nevem! F.F. csak a barátom! Kuplunglamella csere engedélyezett, persze ha ugyan olyant teszel be! De egy 04-esé az nem 08-asé!(ami nincs leírva, hogy lehet, az tilos) De nektek lehet, mert EZ NEM CSALÁS, de ha más csinálná akkor igen! Üdv, Attila!
Alakul a gépezet Domi!
Jól jártál az öreg dokival!
A férgek meg nem értenek a szóból. Mindenhová betérnek , fröcsögnek , és nem veszik észre , hogy már mindenki utálja őket
A bizonyított csalás pedig csalás marad!
Bizonyíték a csalásokra? Mutassál már légyszi-légyszi!
Addig csak rizsa van öcsisajt!
Ne feledkezzünk meg arról, hogy drága társaságotok bizonyítottan csalt már két évben! Ezzel szemben ti csak rágalmazni tudtok és bizonyítani semmit. Te hozod fel példaként a versenyszabályzatot? Ne röhögtessél már!
Bizonyítékokat lökjed! Ne legendákat!
Pedig ez a te bajod