Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép!
Remélem talán veled könnyebben összefuthatok, jó volna más bringával megnézni mit tud az enyém néha olyan érzésem van nem megy rendesen vagy nem tudom... remélem motor hiba.... ha mégsem, jön a nitró....
Szerintem nyertél!
Üdv újra köztünk
Ritka szép példány Muzzy bácsi ajánlásával
Emlékeztek a régi, VW reklámra, hogy 'Kovács Úr megvette második autóját...'?
Hát igen, vannak örök szerelmek!
2 évet bírtam a hiányában, de vesztettem. :-)
Vagy nyertem? :-)
Jah a hatótávolsága (tank mérete) lehetett volna nagyobb (pláne ha hegyezed is neki) milyen motorod van? Benzines hordó Az az igazság ha már hozzászokott valaki a lenti kormánycsutkákhoz, (alkar csukló) azután nincs gond én anno még a simón is lefordított kis kormánnyal nyomtam és az már nem tegnap volt
Nekem napi 900 km volt rajta a legtöbb és nem anyázva szálltam le róla. Mondjuk tankolni megálltam párszor. :-)
Bizony bizony. Az biztos a 68kg.ommal, mikor tolom ki a garageből valami megindul odabent kicsit ha előrébb lenne a lábtartó kényelmesebb lenne hosszútávon " gubbasztani" de a régi indián mondás szerint :
"A sportmotorok azért kényelmetlenek, mert nem kell sokat rajtuk gubbasztani" csak sajnos nem Németországban élünk, ahol ezt tartani is tudnánk Mekkora volna Balaton , akár Miskolc fél óra fél óra alatt a péceli busz nem ér be az Örsre (15km) szép álom... de tuti a helye a garázsban a vasnak még jó sok évig! (akár a senatoromnak, a/2)
Több, mint 2 éve, hogy nincs már meg.
Van helyette másik. Kényelmesebb, könnyebben fenntartható, dobozokkal, de nincs meg az a borzongás, mikor melegszik a paripa a garázs előtt...
Istifiú,

Jól..:)
Jól kezd derengeni hogy már csak jövőhéten fog a rendelt cumó megérkezni?
Istifiú:

jaja
Látod igazad van! de hogy mennék a bringával ha rongyá volna tuningolva? így sincs semmi ami lenyomja a flaszterre, csak
Együtt repülünk

Ahogy AGO mondaná: "lóerőben az igazság"
UI.: Minél több annál jobb
Ámen
Ne lelkizzél már! Kis csalás, nem csalás!
Max a végén féregnek neveznek! Na és? Kapsz kupát!
, akkor egyeztetünk
csak az a baj, hogy eddig sem és ezek után sem tudnék csalni , mert nem olyan neveltetésben volt részem
de egy kis adrenalinpumpa jól jönne, amikor épp nem a carp-ot fárasztom
Bubis plexit még ki se bontottam, de egérke is rendben van, mert meg lett csináltatva
Jövő héten megy az RR átalakításra
Ne agyaljatok ennyit! Csaljatok! Itt mindent lehet! Max nem lesztek bajnokok, de kaptok kupát!
a levetett, Brno-t látott egérkédre gondoltam , ja meg ne feledd a bubis plexit, azt is meglesném majd
ha te tényleg 68 körül mozogsz, akkor még fel kell szedned egy kicsit , mivel én 88 vagyok, de majd max 2.ban indulok, mert az élmény a lényeg, nem a győzelem , vagy ha gondolod elindulunk egy motorral és akkor benne leszünk a súlyhatárban
Ebay-en talátam a múltkor jóárusítva Muzzy rendszereket. Nem veszel?
Vagy marad gyári a vas? Orbival mi van manapság? Rég láttam!
Érdekes cikket olvastam nem is olyan régen és eszembe jutottál:
Egy kutatásról szólt, amelyben a Skóciai Nemzeti Természetvédelmi Hivatal és az edinburgh-i Heriot-Watt Egyetem kutatói vettek részt. Eegyebek közt víz alatti videofelvételeket és 3D fotókat készítettek, s akusztikus méréseket is végeztek. Az Orkney-szigeteken lévő Tankernessnél rábukkantak a történelem előtti időkből itt maradt, „arc és agy nélküli” lándzsahal egy példányára is. A ritkán szem elé kerülő állatot az első gerincesek mai képviselőjeként tartják számon. A hátában gerinchúr húzódik végig, de nincs egyértelműen felismerhető arca, sem pedig agya.
Az a baj, hogy vannak hülyék, akik annyira el vannak tévedve a saját kis burokvilágukban, hogy szentül hisznek abban, hogy a csalás az nem rossz dolog. Sőt, szerintük a kis csalás nem is csalás! Inkább csalnak, mint tisztességesen versenyezzenek!
Na az ilyen emberek miatt lesz egyre kevesebb versenyző és néző. De ha ez jó a szervezőknek, a szövetségnek, akkor hajrá!
Így viszont a normális emberek már le se fognak menni 2014-es szezonban, mert nincs értelme. El lehet küldeni bárkit a szervezők részéről a p..ba, ahogy ezt meg is tették, de nem a versenyzővel szúrnak ki, hanem saját magukkal. Régen több országból érkeztek komoly háttérrel emberek versenyezni. Persze lehet fogni a válságra is, de ez önámítás. Azok az emberek most is versenyeznek csak más országokban és simán leutaznak több száz vagy több ezer km-t! Én ezek után is azt mondom a külföldi cimboráknak, hogy ne jöjjenek el egy olyan versenyre, ahol simán engedik a csalást!
Lám, lám ahogy nem tudtok értelmesen vitába szállni, jönnek a sértegetések. Téged minősít, hogy paralimpiának nevezted a sportot, ezzel mondjuk nem csak engem bántottál meg. Valószínű, hogy ezt a kicsike agyad fel sem fogta
Többre tartom a paralimpián induló embereket, mint téged
Az meg, hogy tudatlan vagy és nem ismered az eredményeimet nem az én bajom
Ti írtok kamu neveken, nem én. Én vállalom magam, de ti pfff....
Vádaskodni tudsz csak, de bizonyítani semmit sem, mert nincs mit
Évek óta nem állok fel a dobogóra, mert a csalásaid miatt nem ismerem el a bajnokságot és ezt elmondtam Józsinak is. Évek óta nem járok a díjkiosztóra sem, pontosan a csalásaid miatt. Van nekem jobb dolgom is
Az meg, hogy szerinted nekem hol és mikor mit kellene csinálnom bőven nem érdekel
Érőlködhetsz, akkor is maradnak a tények és CSALTÁL!
CSALÓ VAGY!
Guro, mennyi kilót nyomsz? Néztem a képeket, kb lehet hasonszőrűek vagyunk :D 66-68 között vagyok, (verseny súlyban ) én Bird-é be tuti nem férnék be, de ki tudja, ha valóban komoly amit írtál a rajtrácsról, hmmm talán elgondolkodom rajta :D akkor +2 új lenne

(sajnos nem nézegettem eddig a gyorsulásit, előre is sry a tudatlanságomért)