Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell érte fizetned, mit beszélsz, csak vidd, hogy lásd mit tud 1000-es!
Ne viccelj már, az drága, ingyen is oda adják őket, csak vigyék!
Csalóktól motort nem veszek.
Csalós motort sem veszek.
Suzukit nem veszek.
Féregtől meg pláne nem veszek
Na buzuljatok Pásztón egymással és nyugodjatok abba bele, hogy a csalás az csalás.
Vagy talán ez, de lehet hogy ez 1070 cm3-is!
Jé ennyi szétesikszer egy kupacban . Mi van beindult az őszi vasgyűjtés A pléh lemeznek felén jó az ára
Bird, hiszen csak én az egészségedért aggódom, nem sértegetni akartalak téged! Meg hát mit szólnak itt a haverjaid, ha kénytelen leszel egy 1000-est venni ami ugye könnyebb mint a 12-esed!
Ajánlok akár kettőt is, ezek vinnének, meg lenne a 9.9, 240 felett!
Csőváz Laza!
Ehhh..sok itt a féreg, meg az élősködő
Nem bírják megemészteni, hogy csaltak és lebuktak. Ennyi.
M3 kivezető?
Én 12-től ráérek. Isti mivel "beteg" gondolom tud alkalmazkodni, így Te vagy a kérdés
Szeva Féreg!
Én ilyen súllyal is több kategóriában bajnok lettem. És ti?
Mesélj!
Ti csak gondolkozzatok a következő csaláson, nélküle sehol nem lennétek
De látom mindig velem foglalkoztok és nem tudtok nyugodni. Sorry, de nem szállok be a buzulásotokba.
További szép napot férgek és csalók!
Minden jot az uj Bestiädhoz Domi Mäs: Mä +int mi folyik itt de lagaläbb pörög a topic üdv mindenkinek a Kancakertböl Guro-Bird hät szepek az uj vasak
szipek a gyerekek ! ;)
Részemről ok, de motor nélkül, mert szerelőnél van. Tavaszi felkészítés :-)
Melyik Meki és mikor?
Bird, sok ezekben a kalória neked jobban passzolna ásványvíz és fitness saláta! Így is nagy bajban van a 12-esed alattad, még a végén ZX 10-est vagy GSX-R 1000-est kell venned, ha nem vigyázol a súlyodra!
Akkor hétfő délután egy meki? Hmmmmm....?
Ott van minden és még a motorokat is látjuk
Hétköznap 18ig dolgozom, bár hétfőn még nem megyek dolgozni mert kényszerszabin vagyok, valami allergiás vackom kijött, az áldásos panel munkából kifolyólag, de ez részlet kérdés, én részemről benne vagyok! a számom 0631-318-4305
Jó ötlet támogatom. Bárhol, bármikor.
Nekem délutánonként 12-től jó.
Istifiu?
Domi?
Vmelyik nap egy tea, kávé, hambi, süti stb....?
Többiek? Guro
Akkor majd besétálunk elé jó annyira nem eszik forrón... de valóban még bringa nélkül is összefuthatunk akár egy kávéra valahol
Jövő héten eső lesz. Felőlem összegurulhatunk, de a 12-es van legbelül a garázsban
Istenem! Mindenki itt lakik és ennyit kell könyörögnöm na majd ha jövőhéten megjön a cuccmók és még kicsit jobb idő lesz jó volna összefutni (átmegyek én látogatóba :) na mit szóltok hozzá?
Én meg XVI.
Hello Domi!
Én megértelek Nem véletlenül van kettő nekem is a garázsban
Gyönyörű példányt sikerült szerezned! Nekem speciel jobban tetszik, mint a fekete
Hello,
az könnyen lehet, ha péceli vagy. Én itt lakom a szomszédban, a XVII. kerületben.
A nem megy alatt mit kell érteni? Mivel jártál előtte, űrhajóval? :-)
D
Szia Bird,
köszönöm, Ti legalább megértetek! :-)
Üdv,
D
Nyugodj le egy picit Nem kell rögtön nitrózni, mert még a végén felszállási engedélyt kell kérned Ferihegyen
De ha ennyire izegsz-mozogsz, akkor indulj el egy gyorsulási versenyen