Csalóktól motort nem veszek.
Csalós motort sem veszek.
Suzukit nem veszek.
Féregtől meg pláne nem veszek
Na buzuljatok Pásztón egymással és nyugodjatok abba bele, hogy a csalás az csalás.
Bird, hiszen csak én az egészségedért aggódom, nem sértegetni akartalak téged! Meg hát mit szólnak itt a haverjaid, ha kénytelen leszel egy 1000-est venni ami ugye könnyebb mint a 12-esed!
Ajánlok akár kettőt is, ezek vinnének, meg lenne a 9.9, 240 felett!
Szeva Féreg!
Én ilyen súllyal is több kategóriában bajnok lettem. És ti?
Mesélj!
Ti csak gondolkozzatok a következő csaláson, nélküle sehol nem lennétek
De látom mindig velem foglalkoztok és nem tudtok nyugodni. Sorry, de nem szállok be a buzulásotokba.
További szép napot férgek és csalók!
Bird, sok ezekben a kalória neked jobban passzolna ásványvíz és fitness saláta! Így is nagy bajban van a 12-esed alattad, még a végén ZX 10-est vagy GSX-R 1000-est kell venned, ha nem vigyázol a súlyodra!
Hétköznap 18ig dolgozom, bár hétfőn még nem megyek dolgozni mert kényszerszabin vagyok, valami allergiás vackom kijött, az áldásos panel munkából kifolyólag, de ez részlet kérdés, én részemről benne vagyok! a számom 0631-318-4305
Istenem! Mindenki itt lakik és ennyit kell könyörögnöm na majd ha jövőhéten megjön a cuccmók és még kicsit jobb idő lesz jó volna összefutni (átmegyek én látogatóba :) na mit szóltok hozzá?
Hello Domi!
Én megértelek Nem véletlenül van kettő nekem is a garázsban
Gyönyörű példányt sikerült szerezned! Nekem speciel jobban tetszik, mint a fekete
Hello,
az könnyen lehet, ha péceli vagy. Én itt lakom a szomszédban, a XVII. kerületben.
A nem megy alatt mit kell érteni? Mivel jártál előtte, űrhajóval? :-)
D
Nyugodj le egy picit Nem kell rögtön nitrózni, mert még a végén felszállási engedélyt kell kérned Ferihegyen
De ha ennyire izegsz-mozogsz, akkor indulj el egy gyorsulási versenyen
Csalós motort sem veszek.
Suzukit nem veszek.
Féregtől meg pláne nem veszek
Na buzuljatok Pásztón egymással és nyugodjatok abba bele, hogy a csalás az csalás.
Ajánlok akár kettőt is, ezek vinnének, meg lenne a 9.9, 240 felett!
Ehhh..sok itt a féreg, meg az élősködő
Nem bírják megemészteni, hogy csaltak és lebuktak. Ennyi.
Én 12-től ráérek. Isti mivel "beteg" gondolom tud alkalmazkodni, így Te vagy a kérdés
Én ilyen súllyal is több kategóriában bajnok lettem. És ti?
Mesélj!
Ti csak gondolkozzatok a következő csaláson, nélküle sehol nem lennétek
De látom mindig velem foglalkoztok és nem tudtok nyugodni. Sorry, de nem szállok be a buzulásotokba.
További szép napot férgek és csalók!
Melyik Meki és mikor?
Ott van minden és még a motorokat is látjuk
Istifiu?
Domi?
Vmelyik nap egy tea, kávé, hambi, süti stb....?
Többiek? Guro
Én megértelek Nem véletlenül van kettő nekem is a garázsban
Gyönyörű példányt sikerült szerezned! Nekem speciel jobban tetszik, mint a fekete
az könnyen lehet, ha péceli vagy. Én itt lakom a szomszédban, a XVII. kerületben.
A nem megy alatt mit kell érteni? Mivel jártál előtte, űrhajóval? :-)
D
köszönöm, Ti legalább megértetek! :-)
Üdv,
D
De ha ennyire izegsz-mozogsz, akkor indulj el egy gyorsulási versenyen