Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

benzingőzös jó reggelt mindenkinek!
Nadon cép!
Cak azt tudnám mikor jönnek meg a cuccaim. megint jó idő van, a jószág meg szétszedve
Kiccaládunk legújabb tagja
Egyetertek oszival
Ez gyenge cucc ismerosok probaltak
Pc padolassal....az a tuti
Ez egy kamu cucc. Megint csak a szenzorokat vágod át vele. Semmi köze a rendes tuning elektronikához.
Inkább PC vagy Bazazz...
Nagy a csend mindenkinek gyári kipuff van fent?
Én nem láttam még ilyet, de szerintem kérdezd inkább AGO-t a PC topicban.
Sziasztok használt valaki ilyet közületek vagy látott már ilyet valaki aki használt ilyet? Meg érheti ez az árát? Jó lehet ez vagy inkább akkor egy PC? Köszönöm a választ

http://memjet.hu/index.php?opt...
Én Kawazsoltinál vettem Hyperpro-t
Jajj eszembe jutott! Kormány lengéscsillapítóhoz a tankborításra konzolt tud valaki? vagy valami ötlet? ki csinál, vagy hasonló
Szólsz a rizsevőknek és megtervezik neked a vacsi új felnit is
most sütjük hozzá a 285/35-öst, én arra gondoltam csak fogom feltenni a 17" es felnire a 21" gumát
Azt hittem, hogy belevágod a 300-as gumit és megpimpeled a verdát
én 190-est használok és az elfogóvadászra is azt teszek fel.
általában bemelegítő köröket megélt gumikról beszélek, de nekünk földi halandóknak nem hogy a közepe , ami szinte érintetlen, de még a széle is bőven sok
mikor mennyiért van, annyiért hozom, de elég baráti áron szoktam hozzájutni, persze egyszerre több garnitúrát elhozva
újat nem vennék, mert az se bírja tovább, mint ezek a pályázottak, mert mint közismert azért nem lapon fogod használni, a közepe meg ezeknek is 100%-os, tehát tkintheted újnak is, de úgy is elkopik pár ezer alatt
jah, majdnem elfelejtettem, végre megrendeltem a hátsó lámpát és az új plekót. Lassan megjön a kivasalt aljú undertail is. Meg néztem egy pöpec süllyesztett oldal indexet előre.

Jövőhéten a fényezőt kellene felhajtani (tükrök, undertail, kis sárvédő)
próbáltam rákeresni hogy van-e belőle hátra 200 as, de brutál árút dobott ki 70+forint
Te mennyiért tudsz?
erről van szó, bár nekem a 7-esen jobban fog , nem értem mi ez a tingli tangli , aztán rájöttem, Kawasakival megy az ipse
Szal azt mondod Guro hogy http://youtu.be/GSq6NiFoAiI ez fogja a flasztert mint szar a gatyát? Lehet elgondolkodom rajta!
Látod Bird! Azért te is nézegetted a fogyasztást Persze, én sem azért írtam hogy jujj jujj... bár le tudnám a tankot nyomni "normálisan" 100 km-en a torkán NA AZ TUTI ÁLLAT VOLNA
Ugyan dehogy is! Értek mindent! De igazából a hétköznap esti lett volna izgalmas, de majd vissza térünk rá valami hétvégén, akkor tudom mentek
Túra tempóban 140-160 között. Há' értem én
Aztán csak ésszel, nem ám megnézni a brno-i aszfaltot majd a kanyarban
A gép csont gyári? Semmi woodoo?
a vasárnapi hosszabb 450 Km út alatt két személlyel, túra tempóban 140-160 között 7.5 liter
persze volt benne kettes tiltás 190-ig , meg néhány ereszd el a hajam, de ez vállalható, mert mint tudjuk a teljesítménynek ára van
gumi ügyben meg akkor megy párban a d211GP, ha a ringre jó és utcán is elment két személlyel a 7-esen 3500 Km-t, akkor erre is felpattintom, legalább nem elforog a hátulja, hanem emeli majd az elejét és térdelhetősek lesznek a körforgók ezzel is
Az igazság odaát van
Van olyan gumi amit le lehet nyalatni 2000 km alatt és ehet a motor 6 litert is és 12-öt is Minden tőlünk függ
Én úgy vagyok vele, hogy mivel egy szériában is 180 lovas ZX12R-t vettem, nem érdekel a fogyasztása, mert ez nem egy 1,0 GLX-es Swift
Sokszor néztem már én is és voltak meglepő értékek oda-vissza, de nem vertem a fejem a falba, hogy jujujjjj
Szia,
nem elijeszteni akartalak tegnap a hsz-mal.
Érdekes amúgy ahogy olvasgatom a fórumot, a gumik, de ide érthető a fogyasztás is. Ha normálisan van használva (mert már pedig lehet) jó igaz nem 35-40km/h val de melóba is azzal járok, és ha nem csapatom neki csak szépen 3-4K között maradok se a gumi nem akar "kopni" a fogyasztás is tűrhető. Jó néha néha kap egyet de így is 8.5 környékével eljárkálok átlag. Persze a rendszám kérdés most fog majd megoldódni .... úgy hogy sztem by-by 8.5L de hogy 2-3K egy gumi, ( égetés nélkül).... nehézemre esik elhinni. Sztem már égettünk mi elég gumit.... ennek elég ha kipörög... és azt is utálom mert nem gyorsulok