Igen, és a 9.5-ös kvalifikációs időt is Boda Viktor vagy én csináltam neki? És akkor a többszörös Magyar bajnokkal CZ. R-val nem is csatázott egyszer sem idén, látom nem is kötekedni akarsz megint? De akkor már ha így vágod az 3-ik versenyt, mond már el az első kettő hogy is volt?
ismét pörög a topic
és még csak most kezdődik majd csak a téli holtszezon
de nem is baj, mert a reflexeim k..szott jók, már csak a vasra kell költeni egy keveset és legalább lesz egy újabb Kawasaki a rajtrácson.
de tényleg, hogy is van ez? mennyire kellene felhíznom , vagy a tiszta izom az duplán számít
Hogy csak a mai napról beszéljünk, mert azt talán még felfogod. A 10:22-es hozzászólásodban köcsögöztél le engem és erre írtam én 18:00-kor. Szóval ki is kezdett köcsögözni? A múltkori sértegetéseket meg nem is említem, mert ha már a mai napra sem emlékszel, akkor pfff...
Szánalmas az erőlködésed!
Kis pajtás csak egy átlagos motoros vagyok aki szeretne nyugodtan fórumozni. Nem veszed észre ahová a sleppedel bepofátlankodtok ott mindég csak fröcsögés van. Nézz már szét bameg vagytok ketten a barátnőddel ferkenénivel a többi normális motoros csak dumálni kötetlenül beszélgetni szeretne. De ti állandóan szétkúrjátok az adott fórumot. Ugyan ez volt a tízeseknél is. Menjél inkább verd ki magadnak oszt nyugi.
Nem azért hanem mert engem mindig is az ezres motorok érdekeltek. Egyébként a public kategóriának lassan több értéke van mint a street 1000-nek.
Mindenkit megvert? 5 induló van abból egy az apukája, egy ő, kieséses rendszer van szóval összesen megvert 1 embert? Micsoda sportteljesítmény!
Én itt is mint a Moto GP-ben jó versenyt akarok látni. A jó gyorsulási verseny nem úgy zajlik, hogy Fekete Richárd fut az üres pályán, aztán megveri Boda Viktort, majd fut egyet apucival és meg van a győztes.
És nem köszönöm nem akarok versenyezni mert béna vagyok. De szeretnék kijárni Kunmadarasra továbbra is de az ilyen családi kupák nem hoznak lázba.
Én elmondtam amit akartam. Engem nem zavar ha ti nyeritek a versenyeket az zavar, hogy valójában nincs verseny mert nem áll rajthoz senki.
Peace and bye!
A családodban biztos sok a köcsög te tohonya dagadt állat! Pásztón, én Budapesten jártam iskolában mivel ott nőttem fel. De nem kisegítőben mint te, csak rád kell nézni és látszik rajtad a testi fogyatékosság!
Csaltatok street 1000-ben, mert a Ricsi motorja ki volt grammozva és voltál olyan hülye, hogy elszóltad magad. Következő évre nagy sunyin bekerült ez a kitétel a versenyszabályzatba.
Big racerben csaltál két évben is bizonyítottan. Aki 3 évben csalt, csalhatott minden évben. Rázzátok itt magatokat, de a kutya nem kíváncsi rátok és a csalásotokra.
Köcsög! Hol is siránkoztam, hogy nem aktív a fórum? Az nem én voltam te nagyon hülye! Pásztón nem a kisegítőbe kellett volna járni és akkor tudnál olvasni
Ne erőlködjél már, mert csak nevetségessé teszed magad napról napra
Bakker már ezt a topicot is szétkúrja f ferkó meg seggnyaló bandája. Húzzatok a véresbe a gyorsulási fórumba ott kúrhatjátok egymást. Ha nem csalnátok akkor meg mi a fenéért szajkózzátok a hülyeségeiteket. De az tény hogy már az egész ország tudja csak nektek a fene nagy eszetekbe nem ér el annyira elvagytok magatokkal telve.
Akkor minden kategóriában csalók vannak (2-7 induló), kivéve a Publik kategóriákat? Mert Madarason egy kategóriában sem volt ki a 8-as tábla a 3 versenyen, 2-7 versenyző volt kategóriánként, kivéve Május 1-én a Street 600, vagy Augusztusban a Modi-twin ketegória, HOPPÁ!
De gondolom patkolókovács úr pont azért említette a Street 1000-es kategóriában a csalókat, mert a fiam Fekete Ricsi is ott indult és én is indultam ott is! És az ő begyébe sem fér bele hogy Ricsit ebben az évben Street 1000-ben mindenkit megvert mind a 3 versenyen! De az is lehet hogy Ricsi motorja 1200-re van fúrva és azért megy úgy!
Egyetertek
Senki baratja nem vagyok sem ebbol a topicbol sem kunmadarasrol.
Sot szemelyesen sem talakoztam senkivel az ide beirok kozul.
DE az en tudomasom szerint is volt nemi sulytevedes az ugyben amit vki jelzett a rendezoknek. Nyilvan volt alapja illetve kovetkezmenye az ugynek igy nem lett bajnok hirdetve a kategoriaban.
Tobb dolgot nem ertek
Akinek nem stimmelt a sulya a versenyen az miert nem lepett ott vissza ha mar elindult..
A birok miert nem zartak ki.
Ha vki feljelentette ezt a szabalysertest az miert lenne hibas vagy aljas...
Mindezt ugy kerdezem mint egy nezo aki szeretne egy csalas nelkuli versenyt vegignezni es latni hogy komolyan felkeszult sportemberek sok energiat beleolve egy tiszta versenyen osszemerik a motorjuk es a sajat tudasuk legjavat....
Aki csalt az huzza be fulet farkat es csendben vonuljon vissza es gondolja at azt hogy megerte-e
Ha meg nem tortent csalas akkor kerjen bocsanatot az illeto aki okozta a felfordulast....
Ez is kezd olyan lenni mint egy kurva focimeccs ami nem a sportrol hanem a balherol szol
Aztan lesz nagy csodalkozas hogy nincs nezo....
A feljelentés csak annak fáj akinek vaj van a füle mögött. Ha nem hirdettek bajnokot biztos jogos volt. Akkor meg a Józsi ne hívogasson senkit hanem vonja le a konzekvenciákat és tartassa be a szabályokat.
Lassan 10 éve járok Kunmadarasra és bár a show egyre nagyobb de az "utcai" mezőny meg egyre kisebb. Ha pár csaló nem vágná haza a versenyzést a szervezők aktív közreműködésével akkor nem 5-en állnának rajthoz street 1000-ben az ország legnagyobb drag-rendezvényén.
Engem csak ennyiben érint a dolog. További jó vitázást.
és még csak most kezdődik majd csak a téli holtszezon
de nem is baj, mert a reflexeim k..szott jók, már csak a vasra kell költeni egy keveset és legalább lesz egy újabb Kawasaki a rajtrácson.
de tényleg, hogy is van ez? mennyire kellene felhíznom , vagy a tiszta izom az duplán számít
Szánalmas az erőlködésed!
Mindenkit megvert? 5 induló van abból egy az apukája, egy ő, kieséses rendszer van szóval összesen megvert 1 embert? Micsoda sportteljesítmény!
Én itt is mint a Moto GP-ben jó versenyt akarok látni. A jó gyorsulási verseny nem úgy zajlik, hogy Fekete Richárd fut az üres pályán, aztán megveri Boda Viktort, majd fut egyet apucival és meg van a győztes.
És nem köszönöm nem akarok versenyezni mert béna vagyok. De szeretnék kijárni Kunmadarasra továbbra is de az ilyen családi kupák nem hoznak lázba.
Én elmondtam amit akartam. Engem nem zavar ha ti nyeritek a versenyeket az zavar, hogy valójában nincs verseny mert nem áll rajthoz senki.
Peace and bye!
Nevetségesek vagytok
De vitatkozzon veled a pszihológus!
Big racerben csaltál két évben is bizonyítottan. Aki 3 évben csalt, csalhatott minden évben. Rázzátok itt magatokat, de a kutya nem kíváncsi rátok és a csalásotokra.
Ne erőlködjél már, mert csak nevetségessé teszed magad napról napra
De gondolom patkolókovács úr pont azért említette a Street 1000-es kategóriában a csalókat, mert a fiam Fekete Ricsi is ott indult és én is indultam ott is! És az ő begyébe sem fér bele hogy Ricsit ebben az évben Street 1000-ben mindenkit megvert mind a 3 versenyen! De az is lehet hogy Ricsi motorja 1200-re van fúrva és azért megy úgy!
Senki baratja nem vagyok sem ebbol a topicbol sem kunmadarasrol.
Sot szemelyesen sem talakoztam senkivel az ide beirok kozul.
DE az en tudomasom szerint is volt nemi sulytevedes az ugyben amit vki jelzett a rendezoknek. Nyilvan volt alapja illetve kovetkezmenye az ugynek igy nem lett bajnok hirdetve a kategoriaban.
Tobb dolgot nem ertek
Akinek nem stimmelt a sulya a versenyen az miert nem lepett ott vissza ha mar elindult..
A birok miert nem zartak ki.
Ha vki feljelentette ezt a szabalysertest az miert lenne hibas vagy aljas...
Mindezt ugy kerdezem mint egy nezo aki szeretne egy csalas nelkuli versenyt vegignezni es latni hogy komolyan felkeszult sportemberek sok energiat beleolve egy tiszta versenyen osszemerik a motorjuk es a sajat tudasuk legjavat....
Aki csalt az huzza be fulet farkat es csendben vonuljon vissza es gondolja at azt hogy megerte-e
Ha meg nem tortent csalas akkor kerjen bocsanatot az illeto aki okozta a felfordulast....
Ez is kezd olyan lenni mint egy kurva focimeccs ami nem a sportrol hanem a balherol szol
Aztan lesz nagy csodalkozas hogy nincs nezo....
Vádaskodsz és amikor szembekerülsz a hazugságokkal, akkor sértegetsz. Lehet, hogy ez menő Pásztón de ettől még csaltatok
Lassan 10 éve járok Kunmadarasra és bár a show egyre nagyobb de az "utcai" mezőny meg egyre kisebb. Ha pár csaló nem vágná haza a versenyzést a szervezők aktív közreműködésével akkor nem 5-en állnának rajthoz street 1000-ben az ország legnagyobb drag-rendezvényén.
Engem csak ennyiben érint a dolog. További jó vitázást.