Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dioptria!
A képpel kapcsolatban! A motorokat miért nem egyformára nagyítva állítottad össze, azért mivel a barátodé kisebb, és ha egyforma nagyokra állítod őket össze, akkor miért nem húztál egy vonalat valamelyik motor lengővilla forgás központjába!
A többi írásodra annyi, hogy te majd szárnyald túl akármelyiket!
Na figyelj ide pubi!
Sasold meg ezt a képet és menj el szemészeti kivizsgálásra, mert te olyat látsz a képen, ami nincs is
Figyelmesen elemezd a képeket és segítségül kaptál bele szép piros vonalat! Na hol is látod te a 12-es villát és azt a sok-sok centit?
Láthatod az idomon lévő matricát mindkét motor esetében. Naaaaa?
És még te beszélsz dioptriáról!
Teljesen életszerű, hogy valaki elmegy egy gyorsulási versenyre és fűnek-fának elmondja, hogy milyen csalós motorral jött le versenyezni, de ezt ő így vette! Ilyen hülyék csak Pásztón vannak
De menjünk tovább ha még nem fáradtál el Nézzünk kőkemény tényeket, amit talán még fel is tudsz fogni
Az idő és sebességcsúcsokat elnézve a 900+Old Top kategóriában érdekes módon nem K.Á neve szerepel, hanem más embereké!
Lássuk csak:
Sebességcsúcs ZX9R motorral: 239,37 km/h (R.S) Akkor ő is csalt? Lassan majd az egész világgal harcban álltok
Más motorral szintén ebben a kategóriában: 241,11 km/h és 9,5375 s
Természetesen az elméleted szerint akkor ez a versenyző is csalt!
Amennyiben K.Á évekig csalt, akkor nem neki kellene ezeken a csúcslistákon szerepelnie? Hmm....?
Jaaaa ő biztos béna volt és nem tudta kihasználni a csalós motorját!?
Akkor az a sok-sok bajnoki cím, kupa és egyéb díjgyűjtemény csak az ecserin lett vásárolva?
Vagy a többiek jobban csaltak? Vagy mindenki csalt? Csak ti nem csaltatok? Vagy mi van? Tudsz még követni pubi?
K.Á állítólagos csalós motorjával az új tulaj miért csak 10,877-et tudott menni 214,286 km/h-val? Hiszen ez a motor állítólag olyan csalós, hogy csak na! Végod? Nem vágod? Pubiiiiiiiii!
Annyira nagyra vagytok Ricsivel. Akkor street 1000-ben miért is ment pl. V. Gy 2005-ben 9,427-et? Az már nagyon sok évvel ezelőtti pöpec idő! Idén még azt se tudta megdönteni Ricsi, nem még a 9,362-t!
Ja elfelejtettem! Szerintetek a csúcstartók is csaltak
Meg még L.Cs, C.I, és S.P. (nem a koncertes gyerek ) is.
Az ügyes Ricsike még a 2008-as 249,76 km/h-ás, és a 2010-es 253,19 km/h-ás sebességcsúcsot se tudta megdönteni 2013-ban. Persze ott is csak galád módon, csalással voltak jobbak a fúk
Az ügyes gyerek miért is kapott ki 200 m-en a Hungaroringen? Jaaa, mert biztos jön az éppen megcsúszott a kuplungom és nem akartam a motort sem már erőltetni duma
Kicsit szerényebbek lennétek és nem lenne akkora arcotok, akkor szegény gyereket se tennétek ki közutálatnak. Az ember végtére is nem tehet arról, hogy hülye a rokona
Én tényeket kértem tőletek, de csak legendával jöttök. Ezzel szemben én most kész tények elé állítottalak benneteket. Lássuk mire mentek a számokkal Megmondom én, hogy semmire! Mert nektek a magyar utána matek a másik gyengétek! Hazudni, vádaskodni, mocskolódni tudtok, amikor pedig a kész tények ellen nincs más bevetni valótok, akkor jön a baráti körrel való fenyegetés. Tiszta ovi! Ébredjetek már fel, hogy csak magatokat égetitek!
Csumika!
só , strongsteve és nincs rossz kaja
Annyira elárulják a fogalmazások, a helyesírási hibák, az egymásnak ellentmondó dolgok. Legalább tudnátok, hogy mikor mit hazudtok
Veréssel fenyegetőztök már megint? De kicombosodtatok! talán erős pistát ettetek?
Fenyegettétek már VV-t is, aztán engem, most pedig Gyurit? Érdekes utána sehol nem voltatok! Pfffff.. Kunmadarason meg aztán senki nem mert odajönni hozzám Igazi tajgetoszi parasztok vagytok. Amikor nem megy a másik meggyőzése, mert hazudtatok és csaltatok, de ez szerintetek teljesen rendben van, előkerültök a másik sározásával. Ellenben bizonyíték, óvás és annak dokumentációi meg sehol
Amikor már ez sem működik, akkor veréssel fenyegetőztök. Igazi seggarcok vagytok!
Erőlködtök itt erősen. mint szorulásos gyerek a bilin, csak nem veszitek észre magatokat és már mindenki rajtatok röhög!
bár tény sokan sok mindenért választanak ekkora motort, nekem a seggrakétára csillant fel a szemem és azóta is az a "mosolyt" Ő tudja megadni, de sajnos megszokja az ember fia a jót, és még jobb kell így marad a pénz talicskázása, az alkatrészeshez, és a szerelőhöz, ha nem oda akkor a kutasnak
Na most jöjjön hogy "szeretlek Magyarország"
jó- jó pillanatok... de kérdem én hol máshol lehet nem pillanatokig gyorsulni? (dragot kivéve) a durbó meg piszok drága
Pillanatokig tarto elvezet..gyujts meg pinzt es legyen egy utos paripa..es utana eladod nekem 8 kiloert..
ÁÁÁááá halmozni kell az élvezeteket! a lóerő olyan mint a sör! Minél több van annál jobb XD de komolyra fordítva, egy nitrón gondolkodom nagyon az még beleférne, és ha megőrlök elég volna akkor locsolni neki, (ráadásul állat volna a púp fölött egy konzolon a kis tartály
N2o
Mi van barátom, fenyegetsz. Szarok a baráti társaságára, hidd el, nekem is megvan a saját társaságom. Mindenkinek megvan az ellenfele. Na szevasz
Rablo banda..
Legyen icipici turbos es akkor talan utcan is tudod hasznalni..
átírási 1 év biztivel nekem is 130körül volt
mindegy, én magamnak saját ízlésre építem. Régi nagy álom volt hogy legyen a pénztárca pedig így engedi ahogy. Másik oldal meg augusztus 16 még nem rég volt ahhoz képest nem is állok csehül tavaszig még jó sok idő van, addigra talán készen is lesz. Majd jön az új projekt a nitro turbó compressor
Nem tudom, nekem eddig szerencsem volt..egy motorra sem koltottem a kotelezo szervizen kivul..persze a tuning vagy egyeb sajat igenyek az mas..de soha semmit nem kellett egy busara sem kolteni.
Igaz az atirasa 157 e ft...
Magyarorszag szeretlek
Nah most nézem infód... jó embernek sorolom, gondolom könnyekig meghatódtál sry
Ne bassz...asszem nem veszek bestiat...
Csak azt mondtam hogy te, a többiekre nem! 11.3 és 193= 440cm3
Én a saját gépemről írok nem tudom miről beszélsz!
De majd ha Feri olvassa hogy seggfejnek nevezted mert azt hiszed ő ír, nem lennék a helyedben ismerve Ferit és a baráti körét!
olcsó húsnak híg a leve sajnos, akkor éri meg olcsót venni, ha valóban fel is újítják, akkor nem félig használt alkatrészeket dobnak ki belőle hanem full gatyát. így jó, hiszen a nagyon rendbe van között és a gatyák között van fél miska, ennél a bringánál az sem sok, de pár vadi új cucc ki jön belőle.
Figyelj te seggfej! Akkor ezek szerint aki 12.00 alatt ment, az mind csalt … A Gulyás, a Lencsés és én és még a Topor is, aki 11.97-et ment … Tudod, mi az az IP cím? … Legalább más gépéről írogatnál Fekete … Részemről a vita lezárva, hülyékkel nem tárgyalok – Csalósak a Feketék és ezt mindenki tudja – róluk ez marad meg a többiekben – A CSALÓS FEKETE CSALÁD
A lengővilla forgás közponját nézd meg mind kettő motornál,hogy milyen távolságra van tőlük a kerék leg elülső része egy máshoz képest a 2 motornál!
hm hm... én is olcsón vettem az szólt mellette többek között, de hogy 100? mondjam eddig kb olyan (átíráson kívül) költöttem rá vagy 300at és muhaha, ez csepp a tengerben sajnos egy légszűrő csere 26, 30két pár első brembó betét (bárdi), olaj-szűrő (15), guma előre csak 8aska, teló szimering, kormány csapágy, kupacs bowden, (most fehér hátsó lámpa, undertail, kis sárvédő, bubis pleko, süllyesztett index, állítható rendszámtábla, törött volt a jobbos motor tartó bak csavar... a sor végtelen majdnem...amiket javítottam vagy javítok rajta. jah kipuff... XD és most hagyom abba a sorolását és a java a szelepekkel még most jön télen
Nem tartozom a Fekete családhoz, de jó barátságban vagyok velük, és elég jól informált vagyok! Te mennyit mentél mikor 400 as volt a géped, megnéztem, 12.0 felett, és 175 körül! Utána meg a másik versenyen 11.7 187-el, érdekes (440)! Most amikor meg hozzád került a K. D. 400-asa amit Végh megcsinált rendesen, de 400-as volt, csak még te rátetted a 440-es hengert, 11.3 és 193-al, ez még érdekesebb! Tudod a hülyék a másik oldalon vannak, de a madarasi gépátvevők sem hülyék, csak te több éven keresztül annak nézted őket! Ja, és én nem vagyok versenyző és nem is leszek soha, de azért sokat jártam versenyre és tudom mi a helyzet ott!
Az valoszinu de itthon ki lehet fogni 6-7 kilo korul..rakoltesz egy szazast es hasznalhato motorod van..
De a német 12esek nem ilyen gatya állapotúak átlagban mint az itthoniak az tuti ott meg is keresi az árát és karban is tartják, nem úgy mint az elődöm, és sokan mások (tisztelet a kivételnek) lásd hirdetés : "új lánckerék"... hehe ha egy első telt hogy extra legyen a rovatban.... de lehet én tévedek
Netről töltsél le valamit! Akár Köztársasági Elnök is lehetsz így!