az utcan a szabalyszegest penzbirsaggal dijazzak, a palyan meg sportszerutlenseggel.lehet stopper szerint jobb idot menni ha szabalyokat atszegjuk, pl nem gondoltad 2014 tol csak 101 meter tavbol indulnal, tuti jobb idod lenne
szerintem pont nekem ne magyarazd meg a fizikat! a tomeg adott, gyari motor adott es valami nem stimmel, jah a tomeg is konnyebb es biztos olyan irrealisan eros a motor amit szabalyok betartasaval lehetetlen kihozni.
tudod mentem mar szolnokrol pestre kb. felora alatt de nem a szabalyokat betartva 90,50,110 a negyesen...
De Big-Racerban 2013-ban, nem volt előre le gyártva a 9.8-as idő mind három versenyre, ellenben a Kawás kollégád 10.6-os idejével szemben, ami méterben kb. 50 méter előny 402 m-en! No ez volt itt már a fő baj rég óta egyes versenyzőknek!
Igen meselte hogy hogy hogynem odaultettek a joci meg a feri kozelebe...pedig o romantikazni akart a baratnojevel egy eldugott sarokban..de megkapott titeket
Tiszta kabare..
Azert ne feledkezzunk meg a tisztesseges versenyzokrol sem akik csak teszik a dolgukat..pl Egrygabi aki csak indul es gyoz... persze nem mindig csak altalaban
Na en az ilyen versenyzok miatt jarok ki a versenyekre
Az hogy te mit mondasz itt most az egy dolog, én legalább a Kunmadarasi csapat elé ki merek állni, (ki is álltam múlt Szombaton, nem úgy mint te) és te, elszartad rendesen (MAMS-nál feljelentés)!
Nem tudom hol voltál te bajnok, de én nem emlékszem hogy valamelyik nagyobb rendezvény (MADARAS-LACHÁZA- H.RING) bajnok lettél volna, de nem is érdekel! De az is lehet van gyorsulásban is Paralimpia, és bajnok voltál ott!
Jól mondja Max, nem hízni kell a kategóriában, hanem csalni!
Sajna ez van itthon, de ebben a kialakult helyzetben bőven ludas pár ember! De valakinek, valakiknek ez jó aztán meg sírunk, hogy kevés a versenyző.
Pásztón mindenkinek gondja van az olvasással és a mondatok értelmezésével? Hol mondtam én, hogy veled beszélgettem?
Nekem nem kell itt bizonyítanom semmit sem. 3 évben is csaltatok. Ennyi
A felszólító mondat végére nem kérdőjelet kell rakni!
Vedd már észre, hogy mindenhol utálnak benneteket! Csaltok, magatokat ajnározzátok és mindenki más hülye és lúzer. Biztos jó lesz, hogy még kevesebben fognak versenyezni. Hajrá!
Én nyugodtan fogok motorozni és élni, mert becsületesen lettem több kategóriában bajnok, te meg csak csalással egyben.
Sehol nem írtam hogy nekünk jó az 5 fő ( csak te ezt kiforgatod), csak sajnos ennyire futja napjainkban, elég szomorú ez! Ricsi örült a legjobban juniusban, hogy volt egy ügyes vékony fickó egy BMW S 1000 RR-el és 9.6-ot tudott!
Akkor Czinder Robi biztos egy szellem ember (üres pálya) volt a döntőben Májusban is, meg Júniusban is, arról meg nem mi tehetünk hogy Augusztusban a motorját kölcsön adta másnak, és ő meg egy k2 1000 ment és nem jól jött ki neki a lépés! Itt versenyenként legalább 4-nek kell lenni, hogy értékelhető legyen, 5-6 mindig meg volt!
Júniusban nem voltam de arra emlékszem, hogy májusban is kevesen voltatok. De látom nem érted. Tőlem futhat 9.00-át is ha üres pályán teszi. Én versenyt akarok látni és az nincs.
A gyorsasági országos bajnokságban ha egy kategóriában nincs 6 célba érő akkor az nem értékelhető. Nem véletlenül.
ne kötözködj állom a matektanárt
tudod mentem mar szolnokrol pestre kb. felora alatt de nem a szabalyokat betartva 90,50,110 a negyesen...
Csak vicceltem...bir titeket a gabii
nem veszi be a csalo gyomra.
De legalább Bird büszke lehetett magára, mert igy ő kapta meg akkor a legnagyobb kupát!
Azert ne feledkezzunk meg a tisztesseges versenyzokrol sem akik csak teszik a dolgukat..pl Egrygabi aki csak indul es gyoz... persze nem mindig csak altalaban
Na en az ilyen versenyzok miatt jarok ki a versenyekre
Nem tudom hol voltál te bajnok, de én nem emlékszem hogy valamelyik nagyobb rendezvény (MADARAS-LACHÁZA- H.RING) bajnok lettél volna, de nem is érdekel! De az is lehet van gyorsulásban is Paralimpia, és bajnok voltál ott!
Sajna ez van itthon, de ebben a kialakult helyzetben bőven ludas pár ember! De valakinek, valakiknek ez jó aztán meg sírunk, hogy kevés a versenyző.
Nekem nem kell itt bizonyítanom semmit sem. 3 évben is csaltatok. Ennyi
A felszólító mondat végére nem kérdőjelet kell rakni!
Vedd már észre, hogy mindenhol utálnak benneteket! Csaltok, magatokat ajnározzátok és mindenki más hülye és lúzer. Biztos jó lesz, hogy még kevesebben fognak versenyezni. Hajrá!
Én nyugodtan fogok motorozni és élni, mert becsületesen lettem több kategóriában bajnok, te meg csak csalással egyben.
További jó motorozást.
A gyorsasági országos bajnokságban ha egy kategóriában nincs 6 célba érő akkor az nem értékelhető. Nem véletlenül.