Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

95-ös ZX6R
Attila, hagyd már a pi...ba ezt a ...... embert, felesleges bármilyen kontaktus vele! De legalább aktív lett a fórum!
Lehet téged is felhívott, csak biztos azért miért vagy ilyen köcsög, Ferit meg azért hogy mit csinált Bird!
Engem is felhívott a Józsi, akkor a te logikád szerint Feri a féreg!
Ti irogattok itt is álnéven. Saját csapdátokba estetek most is bele!
Szánalmas az erőlködésed öcsisajt!
Mondhatsz bármit is, és csak tagadd itt a feljelentést amit tettél a MAMS-nál, nem véletlen hívták fel Ferit, a Kunmadarasiak ez miatt, hogy mit csináltál! Akinek ezt tudni kell az tudja, saját lelki ismereteddel kell elszámolni, de ez miatt egy FÉREG vagy, és az is maradsz sok ember előtt!
Látom olvasni sem tudsz, de ezt már megszoktam tőletek.
Szerintetek tök legális csalni. Erről ennyit
Nem bírjátok megemészteni, hogy csalás nélkül sehol nem lennétek
Azért bemásolom ide azt a mondatot amit nem sikerült értelmezned: "A Big Racer, a Street 125 és a Supermoto kategóriákban nem lesz bajnok avatás, de az eredményes versenyzők szintén részesülnek díjazásban!"
Amennyiben ezt sikerült volna elolvasnod és felfognod, ami még egy iskolásnak sem jelent gondot, akkor megértenéd miért nem lett egy csaló a bajnok
Én pedig azt írtam, hogy: "Amennyiben ott voltál, akkor tudhatod, hogy nem lett senki sem első, sem 2-ik, sem 3-ik, mert az embered csalt.
Tehát megint hazudtatok" Nem azt írtam, hogy nem volt díjátadás
Soha nem tudtatok érdemben vitatkozni és hazugságok, csalások nélkül versenysenyezni, leírni valamit. De a csalás mellett egy kis hazugság nektek már meg se kottyan
Nekem irogathatsz bármit, én nem nyomtam fel senkit. Gyanús, hogy inkább te voltál
Szánalmasak vagytok és semmiből sem tanultok
Inkább leszek becsületesen, tisztességesen második, mint csalással első!
Jókat mosolygok ahogy erőlködsz itt, mint a szorulásos kisgyerek a bilin
ja, van olajos a 7-eken , de nem hinném, hogy megérné a komplett átalakítást, mert hát ugye a kuplung kiemelő részt is bolygatni kellene, nem csak a kart, szal marad ezen a gyári megoldás, csak kuplungkar kell állítható
am, azt meg nem is figyeltem amíg nem szóltál akkor annak alul van a dió helye nem felül jól gondolom? vagy átalakítható volna? ha neked van olajos akkor talán a választ is tudod
jó nekem a bowdenes, olajosból úgy is van 2db
csak kart kell találnom
Sry, de ez valami másik topik

Am, valami kiló környékért láttam olajos szettet
Úgy szint seggarc BIRD!
Nagyon tévedsz, volt díjátadás Big-r.-ben, kupa, MOTUL ajándékok, stb. De meg értem hogy nem jöttél el? Még mindig jobb lenni csalónak (persze szerinted) ha valaki nem hozza az előírt súlyát, mint egy féregnek lenni mint te, aki feljelenti a MAMS-nál a Kunmadarasi motorsportot, mert szerinted nem jól jártak el, és még le is tagadod! Nem tudom ezek után lesz-e a képeden bőr versenyezni Madarason, de lehet a te arcodra minden ráfér!
A te 12-esedtől félni hiszen még a Publik 600-asok is lenyomnak te szerencsétlen!
Azért nem mentem, mert nem akartam olyan seggarcokkal találkozni, mint te
Amennyiben ott voltál, akkor tudhatod, hogy nem lett senki sem első, sem 2-ik, sem 3-ik, mert az embered csalt.
Tehát megint hazudtatok. Sebaj, megszoktam
Az megint más kérdés, hogy a versenyszabályzattal ellentétesen nem zárták ki a csalót, de ez már a szervezők baja és ettől csak kevesebb versenyző lesz, mert sokan nem akarnak majd olyan bajnokságban versenyezni, ahol nem tartják be az előírásokat. De ezt tudod, hiszen ott voltál Kunmadarason
Az én képemmel semmi baj és itt két csapatnak van oka sumákolásra: a csalónak és azoknak, akik nem merték kizárni.
Nekem nincsenek szabályaim, de akiknek voltak azok meg nem tartották és nem tartatták be. Na ez a baj!
Felnyomni nem nyomtam fel senkit, de lehet, hogy te voltál
Küzdhetsz itt naponta, de csak nevetek rajtatok, hogy egy szinte széria 12-estől úgy paráztok
Csőváz!
Legközelebb legalább ne a netről tölts le a kamu adatlapodhoz képet pff.....
Bird, hogy aktív legyen a fórum!
Miért nem mentél a múlt Szombaton a Lázár lovasparkba a Gyorsulási verseny Ob. és a Motul kupa év végi díjkiosztójára? Pedig 2-ik lettél Big-racer kategóriában, Fekete Feri után és Tóth Gábor előtt, ők ott voltak mind ketten, át is vették a díjakat! Csak nem azért nem mentél el, (mert sült volna a képed ott) mert felnyomtad a MAMS-nál a kunmadarasi szervezőket, hogy nem a te szabályaid alapján jártak el az augusztusi versenyen! !
jó ez, vagyis csak lenne, mert ehhez még át is kell alakítani a kuplungot olajosra
Bird,legalább meséljetek ki mit-min ütyködik, hogy halad,stb.én is kivi vagyok amúgy a tiétekre!
Nem aktív a fórum?
Fúrunk-faragunk, vásárolgatunk ilyenkor télen
Meg olvassuk a napi szinten megjelenő hülyeségeket
valami ilyesmi a fékkarom is, én ezzel szemezgetem:
http://www.m0moto.hu/kkk-016-k...
kérdés hova viszed és mennyit hagysz zsebben
wágott slikért ugatnak műszakin? muhaha :)
nézegettem én is, az enyém csöves... :) de míntha 8 forintól már lenne rávaló,ízlés,pénzkérdése.guglizd be 12es kupacskar,
ha már úgy sem pörög a topik...
ki tudja, melyik típus állítható kuplungkarja az, amire le lehetne cserélni a 12-ét
ok ok, hogy ritkán kell használni, de olyan nagy kézre tervezték, hogy utána kell nyúlni, hogy elérjem
egy "új kép"
de történt
beindítottam a gépet
és egy hétvégényivel öregebb is lettem
szép jó reggelt mindenkinek!nem történik senkivel semmi?nem valami aktiv a fórum :(
Köszi BASI!

Megjött az undertail jájj már csak ago cuccai hiányoznak, de addig a fényezővel kellene találkoznom. Lassan alakul