Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blöró nem kéne?
Szép az új gépezet
Szuper, akkor ott tali.
Zene, leszbishow lesz, mint egy normál találkozón? :-)
ÖÖÖÖÖ izé, hát
ja, de hülye vagyok, hát a szélső
az melyik
Valószínűleg a jobb oldali masinériával megyek
akkor 18 keresztúri meki.
Hali! Nekem jó az este 6 óra
jó a 6is, legyen az akkor
maradhat a dél.
Hello,

holnap csak 18:00-ra érhetek oda.
A hét többi napján jó a dél, csak a hétfő problémás.
Tegyük át, vagy megfelelő nektek az esti is?
Üdv,
D
Feri! Tanuljatok már meg írni, olvasni! A májust mondat közben mióta kell nagy betűvel írni?
Csalónak motort adjak? Na azt leshetitek Ne kavarjatok. A lényegről beszéljünk. Ingyen motorokat ígért Horatius, de már azt se tudjátok mit írtatok
Szóval hol a két ingyen motor? Ez itt a kérdés!
Nem tudom mit nem értesz azon, hogy csaló embernek hazug barátja van. Te csaltál, ő meg hazudott. Ennyi!
Bird! Te benne lennél egy cserében Május elsején?
Végül is miért ne, ha meg lesz! Nem vagyok én harag tartó ember, hagy nézze meg hogy fekszik neki a Gixxer 1000! De nem tudom ő oda adná a 12-esét, egy versenyre?
Majd ha holnap időben végzek a szomszéd útcában, akkor elmegyek hozzád helyesírás korrepetálásra! De azért neked sem ártana eljárnod nyelvtan tanárhoz, mivel a mondatok végére nem árt tenni valami kriksz-kraxot.....!?
Tudnod kellene mondatot értelmezned mivel válaszoltam egyből neked, hogy azok még az én motorjaim és hogy csak én adhatom oda őket!
Jaj Feri, ne legyél már ilyen kőszívű, hagy legyen már Birdnek egy jó Május elseje a Yoshi nyergében!
Te figyu! A király az nem név, hanem egy uralkodói titulus. Így nem kell nagy betűvel írnod
Nem neked írtam. Még mindig nem tudsz olvasni
Azon meg nem is csodálkozom, hogy egy csaló embernek hazug barátja van
De semmi nincs veszve még, mert holnap meg a Nagy Lajos Király útcába kell mennem és az sincs távol a Hős útcától! Csak jó pár millióval
Én nem mondtam ilyent, hogy Ati meg mit mondott az én motorjaimról az egy dolog!
De egyébként ma du. pont a Pongrác útcában voltam, vihettem volna egyből a gépeket mert abból nyílik a Hős útca!
Nem, nem Nem egy versenyről volt szó!
Azt írtad ingyen a miénk. Na ki hazudott már megint?
Bocs Feri hogy ....., de add már neki oda 1 versenyre, hogy hagy lássa milyen egy jó gép! Azt mondtad te nem valószínű hogy versenyzel a Yoshival, akkor meg ha meg lesz még mi baj lehet! Egy kuplung max. az meg van nektek bőven mondtad!