Feri! Tanuljatok már meg írni, olvasni! A májust mondat közben mióta kell nagy betűvel írni?
Csalónak motort adjak? Na azt leshetitek Ne kavarjatok. A lényegről beszéljünk. Ingyen motorokat ígért Horatius, de már azt se tudjátok mit írtatok
Szóval hol a két ingyen motor? Ez itt a kérdés!
Végül is miért ne, ha meg lesz! Nem vagyok én harag tartó ember, hagy nézze meg hogy fekszik neki a Gixxer 1000! De nem tudom ő oda adná a 12-esét, egy versenyre?
Majd ha holnap időben végzek a szomszéd útcában, akkor elmegyek hozzád helyesírás korrepetálásra! De azért neked sem ártana eljárnod nyelvtan tanárhoz, mivel a mondatok végére nem árt tenni valami kriksz-kraxot.....!?
Én nem mondtam ilyent, hogy Ati meg mit mondott az én motorjaimról az egy dolog!
De egyébként ma du. pont a Pongrác útcában voltam, vihettem volna egyből a gépeket mert abból nyílik a Hős útca!
Bocs Feri hogy ....., de add már neki oda 1 versenyre, hogy hagy lássa milyen egy jó gép! Azt mondtad te nem valószínű hogy versenyzel a Yoshival, akkor meg ha meg lesz még mi baj lehet! Egy kuplung max. az meg van nektek bőven mondtad!
Zene, leszbishow lesz, mint egy normál találkozón? :-)
holnap csak 18:00-ra érhetek oda.
A hét többi napján jó a dél, csak a hétfő problémás.
Tegyük át, vagy megfelelő nektek az esti is?
Üdv,
D
Csalónak motort adjak? Na azt leshetitek Ne kavarjatok. A lényegről beszéljünk. Ingyen motorokat ígért Horatius, de már azt se tudjátok mit írtatok
Szóval hol a két ingyen motor? Ez itt a kérdés!
Azon meg nem is csodálkozom, hogy egy csaló embernek hazug barátja van
De egyébként ma du. pont a Pongrác útcában voltam, vihettem volna egyből a gépeket mert abból nyílik a Hős útca!
Azt írtad ingyen a miénk. Na ki hazudott már megint?