Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy csöppet azért hűs volt , de lesz...m megérte
Én lefelé is adtam a szájának, hogy mire odaérek, "formában" legyen a bestia igaz Guro? Csak a bőr ráhűlt szegény Gurora, bár én ahogy tudtam felöltöztem, hogy ne fagyjak oda
Inkább beszélgetős tempó
Mert repüles volt mi?
gurulásnak hívod?
Irigy vagyok ám
csak meg volt az a gurulás
Én dolgozom sajna, meg különben is

Most szétbombáztuk mind a kettő 12-est és tavaszra
akkor majd úgy dél környékén
hú adja az ég igazad legyen, hogy holnap is jó idő lesz mert akkor holnap a kúton kezdek, az jó ürügy! csak leviszem tankolni a többi mint a lányoknál... már jön magától Arra gondoltam ha holnap úgy alakul, lehet elgurulnék feléd! összeismerkedhetnének a bestiák és egy picit "guro-hatnánk"
A számom megvan, ha ugy alakul csörögj!
az, aki dolgozik
holnap én is tervezek egy kis gurulást mind a kettővel , de lehet Piroska is névnapja alkalmából be lesz indítva
ola ola kedves motoros társaim!
Na ma ki nem porolta le a motorját?
Csodálatos bódéröptetős idő volt és huuuu jó volt......
Nem teszem mert nem akarok nagyobb bajt ennél! de remélem nem lesz nagy gáz ha bontásra kerül a sor.
sajnos így látatlanba, hallatlanba nehéz megmondani, de idomok le, csupaszon toliga, keresni honnan jöhet a hang , de ha nagyon gázos, akkor be ne indítsd
a lánc nem feszes nem az pattog ez a blokkból jön én is erre a kettőre gondoltam de inkább elő ne jött volna ilyen gondja abba bele se merek gondolni mibe fog fájni.
ha a motor nem jár és te tolod, de van hangja, akkor lehet hogy a lánc túl feszes és "pattog" az első lánckeréken, de ha nem az, akkor is a kihajtásnál kell keresni a problémát illetve a váltóban lehet még gáz, ami üresben is forog ha tolod a vasat
Sziasztok tudna valaki tanácsot adni? Mai nap folyamán történt egy kis gubanc a 12essel menet közben minden elő jel nélkül el kezdett kopogni a blokkból valami. de üresen csak a motor tolására is kopog valami. tud valaki valamit így láthatatlanba mondani mi lehet?
Nem is Guro inkäbb Gyuro
Hja Gurot lättam nyäron a teszkoban meg van csippelve rendesen jol bele piszkältak a procijäba
Eladó HJC Kawasaki Dragon bukó
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Ui.: ez lemaradt.
Nagyon király az uj tekergethetős rendszám, idom alá behajtva XD
Üdv minden vérző szívő motoros kollégának!
Undorító idő van, ráadásul jönnek elő az elvonási tünetek, de kő keményen vizsgák, motoros videók, és vágyakozás az olvadt aszfalt után pedig milyen jó volna egy picit megröptetni a bestiát (szombaton repült utoljára este ) akár hogy számolom 4 nap
Kitartást mindenkinek!
Sziasztok,

van egy ajándékba kapott zsírúj Diadora X-Treme Air csizmám, arany-fekete,ezüst, 43-as, 35k az ára. Esetleg érdekel valakit?! Privátban keressetek.

Üdv,
R
Mé? Mé? Azé