Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ennyi
Bebuktuk Szóltak neki a másik szobából
Mennyire hangemberek
Atika! Most hívott egy barátom hogy mit akarsz a GSX-R-ekkel itt a fúrumon! Úgy gondolom ez az én és a Ricsi döntése, de más tervünk van a gépekkel, mint hogy szerezzek egyeseknek jó sok pénzt!
Nekem jó az is!
Mikor?
M3 meki? A keresztúri nem jó? az közelebb van én sem bringával megyek sajnos
Lám, lám már kezdesz kibújni
Én holnap délben ott leszek
Mondva lett, gyengébb versenyzőknek, hogy legyen kedvük!
Persze hogy holnap eladd drága pénzért a keréken 203 lovas gépet!
Ne terelj
Na hozzátok?
Feltételekről nem volt szó
És indulnál is vele akkor Madarason?
Na hozhatjátok:
Budapest, VIII. Hős u. 9.
Pontosan 12 órára várlak titeket a két motorral.
Naaaaaaaa
Kifogás nem érdekel.
Lófaszt 10-est, Ricsi GSX-R-jéről volt szó, Most nem jó Bird, holnap már késő! No kezdesz megbarátkozni hogy lenne egy jó motorod!
Na a legújabb állás szerint Te kapsz egy széria 10-est én meg egy Yoshi blokkost ingyé
Holnap hozhatják is Bp-re, aztán majd meglátjuk
Szerintem igen!
Nem tűntem el, csak dolgom volt! Nekem Feriék a haverok, neked meg Bird! De akkor te is Bird hátsóját keresed, ugye?
Na látom nagy lett a csend. Akkor elárulom a titkot. Ha jobbak akkor meg mi a fenének jártatod vagy jártatják a szájukat csak mert gyengébbet legyőzni nem dicsőség. És mégis mint a szaros gyerekek az oviba jöttök és fröcsögtök de ez már a nem tudom hányadik fórum amit szét kúrtok. Ott a gyorsulási fórum nektek ott lehet fényezni a másik fenekét. Motoros üdv
Horatius felteszek egy kérdést, de minden piszkálódás nélkül és légyszi válaszolj őszintén. Te szerinted a mai állás szerint ferkóék jobbak mint Bird igaz?
Tudom hogy nem az övé ,csak más faszával veri a csalánt. Pont az a fajta ember aki az újgazdag majmok hátsóját keresi. Olvastam a fórumot ,tök nyugi minden erre bejön és rögtön kezdi a piszkálódást. Szerintem valami nincs rendben a szexuális életével lehet hogy a spanjának már nem kell
Pedig Bird én rád gondoltam, és tudok hatni a tulajra, megoldaná a stressz kérdést nálad a Yoshi blokkos, HJC-nek meg a street 1000-es is elég!
Gyenge trükk
Nem az enyém, hanem egy haveromé és fiáé, de már úgy néz ki nem versenyeznek velük, és oda adnák szívesen gyengébb versenyzőknek, hogy legyen már kedvük versenyezni! De még mindig nem adtad meg a címed HJC!
Na azt várhatod, hogy ezt ingyen megkapd Ez is csak egy hazugság lesz a sorban
Eszem ágában sem volt rontani az üzletedet, de szólj ha megkapod és az ünnepélyes átadást lefotózom
Ne mán ,ne rontsd az üzletem szerintem csak azért kínálgatja mert nem az övé a motor De ha már annyira kínálta akkor ne legyen szájhős hanem álja a szavát . Ingyen nem kell de vas árban 180kg X 60ft az 10800ft de nagylelkű leszek mert adok érte két kilót
Add meg a címed hogy hová küldjék!
Na ebből az ingyen bizniszből sem lesz semmi
Ha már ennyire kínálod akkor vas árban megveszem. Ha nem adod akkor meg ne ajánlgasd
Vagy akkor a kék 10-es jobban be jönne neked, de vigyázz lehet hogy 1070-es!