Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki a fax vagy Horatius? Valami különleges ügynök? Esetleg igazi neved F.F? (f.sz f.j)! Kuplung lamella csere csalás? Üdv Czinder Robi! Ja és rólam ne írogassál! Köszi
Sziasztok,

bocsánat, hogy már én is véleményt nyilvánítok, de nem lenne kedvetek erre a témára egy külön fórumot regisztrálni? Van is tudtommal ilyen anyázós vhol.
Kezdetben egész jól szórakoztatott, de lassan már ez a téma teszi ki a tartalom 90 %-t.
Üdvözlettel (mindenkinek, köbcenti, lóerő és egy tényezőktől függetlenül )

D
S hogy írjak vmi tartalmasat is, az új gép:
* mai nappal a nevemen
* friss műszaki done
* új gumma megrendelve (Michelin Pilot Power)
* minden folyadék (olaj, hűtővíz, stb.) lecserélve
* szimmering cserélve
* szinkron elvégezve
* bubis plexi megrendelve (Puig)

Végül, de nem kevésbé fontos: a tankbőr átkenve méhviasszal!

A technika felkészítve az örökkévalóságnak!
Már csak el kell hoznom Miskolcról, a szerelőtől, pénteken éjszaka. Ugye nem fog havazni?
Bird!
Ezt már kérdezni akartam tőled, hogy a barátaid is csalók?
Nincs olyan mondatod szinte hogy a Fekete családot ne csalóknak állítsd be!
És a te Kawás barátaid: V. GY. ZXR 400, mindenki tudta, hogy hol 400-as hengerrel, hol 440-essel ment, (verseny bírók is, csak.....) és olykor 2 verseny között is cserélte őket, az időeredmények ezt nagyon megmutatták nála 400-440! És olyan is volt valamelyik évben hogy az utolsó versenyre visszatette a 400-as hengersort, és ők meg kióvták az akkori nagy ellenfelét, aki 440-el ment akkor is!
Vagy K. Á. anno ZX9R fel fúrt motor kb. 50 cm3 plusz MÉG TÁTRAINÁL FÚRTÁK NEKI A BLOKKOT FEL, és volt aki látta a blokkot szétszedve (+2mm-el felfúrva) és hát akkor sem lehetett köbcentit növelni! És még nem is beszélve a ZX 12-es lengővilla volt a ZX9R-ben neki, ami ugye jó pár centivel hosszabb mint a ZX9-é! A motort úgy is adta el 12-es villával és felfúrt blokkal, és oda is adta hozzá a vevőnek a gyári lengő villát! A srác aki meg vette a 9R-ert K.Á.-tól néha most is ellátogat a Rába ringi versenyekre, és ezt ő többször is elmondta a többi versenyzőnek, milyen felfúrt blokkal vette meg, és milyen lengő villával, (időközben tönkrement a blokk) és szétszedték, és kiderült hogy nagyobbak a hengerek 75 helyett 77 mm-esek!
No és végül, CZ. R. barátod ZX 10 R! Milyen kuplungot használ a 10-esében? A 04-es ZX 10-esét, (MIVEL Ő IS ELMONDTA SOK EMBERNEK, ÉS MINDENKI TUDJA HOGY A 08-AS 10-ES GYÁRI KUPLUNG AZ EGY SZAR, LEGALÁBB IS GYORSULÁSRA, DE KÉRDEZD MEG C. R. BARÁTOD) és hol engedi a szabály, hogy 04-es 10-es kuplungot használj egy 08-as 10-esben? SEHOL! Mert ami nincs leírva a szabályzatban hogy lehet, az TILOS!
No látod a te barátaid az én szememben, és sokak szemében CSALÓK, de neked ez biztos természetes dolog, mivel a Kawasakis csapat társaid! És ezt is biztos meg fogod magyarázni hogy nem igaz az egész, de tudja ezt mindenki (aki régóta ott van) csak nem foglalkoznak vele úgy mint te a Fekete családdal, MERT TE IS KAPTÁL FERITŐL MINDEN ÉVBEN, ÉS MOST A C.R. HAVEROD IS A FERI FIÁTÓL, AKI SZINTE MÉG GYEREK!
Bird!
Bajnok? Hol, mikor és milyen kategóriában! De ne azzal gyere hogy az a én bajom ha nem tudom! De ha más országban is képviselted a szép hazánkat, remélem jól szerepeltél, nem úgy mint idén, (10.6) mert az rossz képet festhetett a magyar versenyzőkről!
Arra az emberre gondolsz aki csalás nélkül több kategóriában bajnok lett és a hazáján kívül 3 országban is kipróbálta magát és a motorját?
Na ő Bird, aki csak mosolyog a szánalmas erőlködéseteken
Ki az a 60 év körüli kövér, ősz öregember középen?
Jóféle
Ez jó!
A képen is látszik, hogy hasonló alkatúak vagyunk! Más sem kötözködhetne, hiszen egyértelmű
[szerintünk legalábbis]
Süti van? Megyek
Mire gyúrtok srácok? Big racerre? Nem kell meglenni a 115 kg-nak, csalhattok nyugodtan! Más is így csinálta!
Ha neki lehet, akkor mindenkinek lehet! Mondjátok azt, hogy izzadtatok a nagy melegben és simán lement rólatok az a 40 kg
Gulyás? Vadas!? Big mac, Chicken mcnuggets és epres shake az igazi
Sajnos ilyen ez a popszakma Ha Délre jártok, mondjuk Dunaföldvár/Paks/Szekszárd fele, egy sütire, meg szakmai konzultációra összeröffenhetnénk, amennyiben nem dolgozom
3. napja itthon vagyok, és kaja kánaán van gulyás, süti hegyek, vadas... elég volt a fagyi és a kávé szerű valami tartani kell a verseny súlyt ebben is közös nevező volt :) csak kinek mennyi én tartogatom a helyet a sofőr ülésben mögöttem egy 155/40-45 leányzónak, akkor fent maradhat a púp
Nem mertem többet enni, mert kicsi volt az asztal
Egy maca volt a gép túloldalán
Csalókkal nem mekizek
Minden tökéletes volt, kivéve... a rúdtáncos lányok inaktivitását
Reszelgessünk télen és nyáron csináljunk pár görbe hétvégét.
Észre se lehetett venni és elrepült az idő.
Köszönet nektek!
A linkért nagyon nem volt ingerem keresgélni, de így már adott is a szitu. Amúgy én 6 sajtburger alá nem adtam volna a limitet, elég szerények voltatok, ami a kaját illeti
Ajj ajj jó volt nagyon így is, bár picit rövidke, de mégis, megtört a jég végre!
És ha már itt tartunk talán nem rossz ez a link alkatrész ügyből kifolyólag:

http://www.cmsnl.com/kawasaki-...

Tele tankot mindenkinek!
sajnálom, hogy nem tudtam csatlakozni , de ezt a fejszerkezetet, amit Bird vág
most egy csöcsös cicababa, vagy netán fferi volt a fényképező túlsó oldalán
Nos, lezajlott az idei első(?) találkozó, stílustalanul motorok nélkül.
Rudtáncosok nem voltak (bár jelöltek azért akadtak), így maradtak a sztorik motorokról, szerelőkről, élményekről.
Mennyire értekelendő a mai világban, amikor 3 ember, akik soha nem látták egymás korábban, ilyen gyorsan közös nevezőre jutnak.
Köszönet a társaságotokért, legközelebb remélem, már motorral leszünk!
Horatius na most hatalmasat tévedtél. Bird nem a haverom ő se és én se tudom hogy ki a másik. Csak azért száltam be a csörtébe mert mint írtam ahány fórum ba belépsz ott csak frőcsőgés van ez volt a tizeseknél is( úgy látszik ez nem jut el a pici agyadig) a másik országosan és értsd nyugodtan országosan mindenki arról beszél hogy mekkora csalások vannak a ferkóéknál. Szerintem ha te meg a haverod bizonygatja hogy nem meg még max két három ember aki csak puncsol az nem annyira mérvadó mint amikor széltébe hosszába beszélnek róla. Egy csalást meg könnyű kijátszani ebben az országban amikor csak a nyali fali megy. Engem az irritál hogy már ebben a sportban se megy a tisztességes játék. Vagyis uolyan mint az F1 csak kicsiben sütögetik a pecsenyét. És tudod nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Részemről lezártam a vitát csak arra kérlek ha normális hangnemben megy a fórumozás akkor vagy normálisan szólj vagy pszzzzzzzzzzzzzzzzz.
Ez a nap is úgy telt el, hogy egy hazugsággal többet vések be a nevetek mellé
Nem meglepő, hogy egy csalónak hazug ember a barátja
Ó még rúd tánc is
Hol lennének ugyan, a garázsomban a többiekkel együtt! Horatius meg a saját fa...val verje a csalánt! Szerinted van olyan hülye aki ajándékba ad 2 tökéletesen felkészített versenymotort? Gondolom Horatius szívatott! Te oda adnád a tiédet, még egy próbára sem, mint ahogy le is írod!