Sziasztok!
Sajnálatosan úgy alakult hogy anyagi okok miatt eladó rendkívül sürgősen a 12-es!Esetleg ha tudtok valakit aki ilyet szeretne venni ezt megtudja jóval ár alatt!Gyári állapotban iár.: 740ezer
hogy miért? mert egy trágyadomb a bringám kb és mire úgy néz majd ki ahogyan szeretném, ha nem sietek a jövő szezonról is lemaradok ráadásul minél hamarabb alakul, annál nagyobb élvezet felfedezni milyen állat a bringa amúgy
Ennél rosszabb már csak az hogy nem jön ki senki... pedig tegnap az égi áldásból is kaptam ráadásul ma is jó idő volt, nem is értem miért tettétek el a bringákat, pedig de jó volna kicsit közösen (akár már 2en is) rakoncátlankodni így maradok egyedül...
Na ezt is csak így tudnám vezetni,hogy +le van kötözve az eleje .Különben túra után el kéne mesélnetek hogy merre is jártunk ! tetszett.12pont (na mondjuk erre má felállt! )
úúúú Bird :P Ahogy elnézem a melót nem tudom hogy fog összejönni, Bird mocival mész? De állat lenne összefutni, ráadásul délután estefelé is nagyon jó időt jósolnak. Szombatra meg szintén!
Sajnálatosan úgy alakult hogy anyagi okok miatt eladó rendkívül sürgősen a 12-es!Esetleg ha tudtok valakit aki ilyet szeretne venni ezt megtudja jóval ár alatt!Gyári állapotban iár.: 740ezer
Én már ilyen tizenfokokban nem motorozom
ha tudsz kérlek
kérdeznék pár dolgot
Majd nyáron
Ennél rosszabb már csak az hogy nem jön ki senki... pedig tegnap az égi áldásból is kaptam ráadásul ma is jó idő volt, nem is értem miért tettétek el a bringákat, pedig de jó volna kicsit közösen (akár már 2en is) rakoncátlankodni így maradok egyedül...
Black Killer... csak hogy nyelvtanilag s elegyen benne hiba...:)
Főni! Azt a bizbaszt akkor megrendeled nekem a 9R-hez?
Köszi!
De jó utat nektek!
http://www.agomotors.hu/websho...
Fincsi
A tél elég hosszú lesz, így időmilliomos leszel
(uj kiszemelt az indexes hátsó lámpa)
Azt mondtam, hogy a héten beugrok! Ma még csak péntek van
Vazzze te 11-kor még alszol, én meg már 11:30-kor!
De ma délután megyek a cuccokért