Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, de 700 km nem lehet akadály egy babos kaja után
Képet még nem lövök, mert még átalakítási projektek vannak és kicsit nincs rend
Aztatat nem Stuttgartban gyártják te Bird figyu ide lőhetné má fel képeket a múzeumodról őőő bocsáss+ a gyüjteményből
De ha kicsit jobban erőlködsz, akkor elér a szele a Lamborghini gyárig is
Hamá Porschet nem vettem,pedig olyan közel vagyok a p-gyárhoz ha fingok 1-et leáll a termelés!
Nem hiába Laza a neved
Nem is tudom. Annyit minden tervben van, de egy biztos. Csak állatság lehet
Én mög lehet vöszek még 1blokkot a "Bestiáhó" na én így cserélek olajat!
Mondanám hogy megtépem neked de ez neked sem akadály ugyhogy csak drukkolok hogy sikerüljön!
Leveleztem 3 céggel is akik turbós 12-est csinálnak. Ki tudja
A végéra munkadíjjal 3,5-4 milla az ára. Háááát
Bird!

Igazad van, ez tény! A turbós bestiára ha rágondolok.... de arra az Isten pénze is kevés sajnos. Minimum 1.5-2 M, és gondolom az még csak hal a tortán, mivel sztem még rálapátolhatnánk még 1-1.5et egyéb nyalánkságokra :S a végeredménye meg az lenne = jobb lenne mint a sex
Na ezt én sem tudtam volna jobban leírni,8 év távlatából,Örrökké csak a " Bestia"
Jó, jó a 12-es, de.....
egy turbóóóóó

Akkor te is nyomod január végéig :D Annak örülök csak hogy már 4 vizsga van csak hátra a fél évből. de majd talán sírok még a jesszuskának is

/Nyíregyházi főiskola, TTIK, Földrjaz- környezettan/ Bsc
Vizsgaidősuck végén bejelentem szerelőhöz! Nem tudnék tőle megválni... Elviselném az S1000RR-t is a garázsban, de amíg a 2 együtt nem megy, addig egyedül marad és nem lesz csere. Semmi sem pótolhatja a tizenkettesemet, semmilyen más típus, sőt még egy másik 12-es sem! Már 5 és fél éve meg van és mindenhova elvitt, brutál viharban, 50 fokban, volt, hogy még hóban is. Ennyi
Köszönöm!
Üdvözletem az uraknak!

Örömmel olvasom witya a döntésed!
Valamint kíváncsian várom majd a fejleményeket hogyan haladsz vele! Kérlek írj majd jó gyakran hogy áll a történet!
Én vizsgázgatom a suli elvisz minden időm sajnos, január 6 ig a fél szakdolim össze kell rakni, sehol nem állok... ráadásul a szerelőmmel sem beszéltem már 1 hete, pedig 16.-a körül mentem volna hozzá... de helyette meg van a Mo.- és a Kárpát medence természeti földrajza tárgy is Szal remélem hétvégén kicsit utólérem magam és majd írok én is hogy mi történt.. (ezen kívül)

Boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok minden motoros társamnak, valamint sok sok meglepit a jesszuskától!
a gyári gyertya: NGK CR9EKPA
gyertyahézag: 0.7 - 0.9 mm
gyertya meghúzási nyomaték: 13 Nm
a melegebb időre használatos: NGK CR8EKPA
Nekem nem gond
Rosszul emlékszem akkor
Bizti 10?

A régihez és az újhoz is a 9-est találtam.

http://stores.sportbiketrackge...

http://www.agomotors
.hu/websho...

Hmmm?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mi a pontos típusa az NGK gyetyának a 12-be, honlapon nincs már fent, hogy mi a kódja... elképzelhető, hogy CR10EK? Mintha erre emlékeznék, sajnos a doboza nincs már meg, szép 4 az egyben kiszerelésben vettem. Január végén borul szét a gép és jön a generálás, nem lesz semmilyen zx14 blokk vagy s1000rr csere. Ma megtekertem kicsit, 4 hónap állás után első pöccre ment is, nincs szívem eladni vagy mókolni
Húúúú de csend van
Háááát itthon olcsóbban lehetett megvenni
Na ezt nem hiszem el... :
http://www.ebay.com/itm/New-Ba...

most ez korán reggel éhgyomorra... hogy nem lehet normális ruhát kapni... (persze normális áron)
a helyes következtetés az, hogy ismered a nagybetűt , vagy hogy most már neked is hideg van és nem motorozol, hanem inkább ide írogatsz