Egyenlőre titok Ha megkezdődött a kivitelezés, pakolom fel ide a dokumentációkat Amíg nincs megindítva a folyamat, magamat sem akarom szédíteni. De sok lóerő lesz, az bizti
Amúgy halló mindenki Aki vett részt már komolyabb szétkapós projecten tudja, hogy hol és milyen módon van felfogatva a blokk a vázra? Az idomokat már lekaptam, de még nem volt ingerem körbevizsgálni éjszakás műszakok közepette
Az én gépem szorgalmasan nyomja most a bakot, de egyik nap lehet beröffentem egy kicsit, csak a hangélmény miatt Ma is autózás közben vérszemet kaptam, de amíg nincs teljesen kész, addig nem szívesen használom
Látod én nem unatkozom, azt bánom nem tudtam képet feltölteni... mind1, hosszú miért pedig csináltam már képeket hogy alakul.... ami fent van már kicsit divatja múlt
Még nem tetted le a gépsárkányt?
Talán még te vagy "aránylag" közel, akivel összefuthatnék majd No persze csak ha érdekel majd a dolog, bár remélem hétvégére sikerül üzemképessé tenni a gépállatot, de addig még sok rohangáláson kell túlennem és még össze is kell majd rakni....
2. projekt: gyűjtés a motor rendberakására, gyertya, szelep..... stb...
3. projekt: hátsó lengővilla
4. projekt: Műanyagos melók, fényezés.
5.re már tavasz lesz?
Talán nem csak én fogok már irogatni
Motorfaragás beindult Undertail-t beszabdtam, kiderült egy csövet ki kellett cserélnem a hűtőrendszerben, mert kicsit "megkopott".... hiba orvosolva, mindjárt rohanok a tükrökért
AGO jövőhéten sztem meglátogatlak, plekó (dubble buble) sötét füst , indexes hátsólámpa, meg talán első index süllyesztett ha van, valamint állítható rendszámtábla ügyben.
na végre bent van az új KAWA air filter is (nem meglepő hogy nem volt olcsó Jah nem is mondtam, a jardról kijött a papír, nem felismerhető a tag... úgyhogy, nyugodtan kijavíthatom saját kölcségen a hibákat. Hú jó nagy falat lesz ez még
Amikor megvettem a motort, cseréltem én is, rám sóztak egy fergeteges Motobatt akksit, bírt egy szezont, pedig használtam rendesen. Kezdtem már azt hinni, hogy a töltés szar. Szezon végén már csak úgy tudtam menni, hogy megállásnál világítás lekapcs Utána vettem Kawazsoltinál egy bő 3,5-4 éve Yuasa-t, azóta is az van benne Következőnek bepróbálkozom a Varta-val, autónál csak azt veszek, bevált.
Szántani is lehet vele?
Multkor az én is aksim is megdöglött... ráadásul pont ago-tól jöttem volna el záráskor... de már bent figyel az új, azóta minden ok
Nekem hál' istennek a szerelők mindíg szétszedték, majd összerakták