Hú ez a ma reggeli taknyos vizes idő felért egy adrenalin sokkal hideg gumi, nedves út, sok paci jújj nagyon király volt csúszkálás ide - oda
maradj talpon helyett-- maradj nyeregben
na már csak a pénteki fizut bírjam kivárni... ahogy látom még meg melegedni sem fog a lé a tenyeremben
de a drágaszágom megérdemli és végre látványos is lesz
Köszöntem Bird! Annyi oldalt megnéztem már, hogy a világom sem tudom... A héten ha el tudok szabadulni hamarabb begurulok Ago-hoz. Végre legalább már nem a törött tükrök lesznek fent +elhozok még egy zx-es markolatot, az nagyon penge
az én 67 kg a tuning mindig figyeltem a verseny súlyomra
de hogy egy normális indexes tükröt nem bírok venni... de még a kormányvég súly is nevetséges.... hamarabb találok fehér hollót mint kiegészítőket...
"kormányvég súly fekete, a végén KAWASAKI felirattal túl nagy igény volna? ráadásul ma megkaptam a "bord -zöld" színű lesz? nos igen bordó - lime lesz....
100 dolcsival olcsóbb a Yoshi R77 rendszernél (900-950$) Rozsdamentes véggel a komplett rendszer 7 kg, nem lehet rossz. Titánról lebeszéltek, országútra, fölösleges az a - másfél kila. Meggyőzött
okés isti. Én ma kapok infot hogy mikor vihetem a mocim a speciális heggesztésre Hodmezövásárhelyen. Aztán viszem a szervizbe és kezdödik a nagy összerakás.... mindent akarok neki... jok a láncszettem a gumijaim , de vatta ujat akarok plusz uj fékbetét olaj szürö légszürö gyertya akksi stb :D
éménymotorozás a városban spontán jujj de jó volt.... milyen király hogy vannak még kint nagy bringások egy tank majdnem elment de a vigyor a sisakok alól mindent kárpótol
ZARA ha megjön a szerszám a ram air takaróhoz, és dűlőre jutok vele, talán hétvége vagy jövő hét elején betudom dobni műanyagos havernak aztán ha kisül belőle valami jelzem. KÉrdés hogyan lesz az új felfogatása, mivel a mieinkre 2000- más a felfogatása, ezért egyben kellene a hosszú és a kicsi , +hozzá a konzolokat legyártani. Ha sikerül küldök képet vagy értekezzünk telón!
Széles felezőt és vastag termót mindenkinek!
Ha jó a hosszú takarónk, akkor max valami fület teszünk alá, elől lenne is mihez felfogatni, ami ha egy vastagabb lemezből lenne talán megfelelő is lenne. Valami olyasmire gondoltam, de persze ha jó a hosszú takarónk, a kicsihez :S rendelések indulnak
kicsit ram airre gondol és én is nekem 2000es gyártmányu a mocim és nekem nincs olyan takaro idomom mint a 2002utáni tehát én belátok egészen a lámpáig ... a 2000esre is van? jo lenne csak nem tudom az idomon van-e olyan felfogatási lehetöség a 2000es modellen mint a 2002 után gyártottakon
maradj talpon helyett-- maradj nyeregben