De szépen beszélsz! Arra gondoltál már hogy a topikban a spamjeid sokakat nem érdekelnek? Ez vonatkozik minden POCSKONDIÁZÁSRA. A személyes véleményed (véleményiteket) írd (írjátok) az üzifalra, ide pedig ha a 12essel kapcsolatos hozzászólásod tartogasd, (tartogassátok) kérlek.Köszi.
Borzasztó unalmas és szánalmas amit csináltok. Ráadásul aki feljönne a fórumra, mert szereti a motorját (12) a kedve is elmegy hogy ilyen "közösséget" lát (olvas).
FELNŐTT FEJJEL LEGALÁBB MOTOROS TÁRSAITOKRA LEHETNÉTEK TEKINTETTEL AKIKNEK EHEZ SEMMI KÖZÜK, PEDIG MÉGIS EZT KELL OLVASNIUK!
Előre is köszönöm, valamint remélem mindenki tudott a maga számára írásomból levonni következtetést!
További jó motorszerelést és tele tankkot minden motoros társamnak!
Nem hozzád beszéltem te suttyókám . Nem akartam felszítani a tüzet de ekkora egóval rendelkező csávót .Horatius te meg menj a picsába segget nyalni és akkor ugass ha hozzád szóltam. Ha meg nem akkor ne szájkaratéz hanem pszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Köszönöm a segítséget! Sikerült ma ki venni a gyertyákat egy pár speciális szerszámmal. Így hogy tudja az ember hogy jön ki már lényegesebben könnyebben jön ki mint előtte.
, ezzel azért egy kicsit megnyugtattál , tavasszal esedékes a csere, minden van hozzá a műhelyben, de így akkor legalább nem állok majd neki automatikusan kibuktatni a blokkot
a gyári kis használati kézikönyv szerint is nehéz dolog, csak szakszervizben szabadna kicseréltetni , mondjuk a legtöbb motornál ezt írják a blokk szét-összére is és ilyen is volt már párszor
GURO: Nem kell előrebuktatni a blokkot, hűtőt idomokat leszeded, és előről ki lehet venni a gyertyákat, nem mondom hogy egyszerű, ügyeskedni kell vele, de lehetséges. Több 12r-be is cseréltem már gyertyát egyikbe sem szedtem ki a blokktartókat. Először bedobod a gyertyakulcsot, rá egy kis hosszabító, és máris rá tudod tenni a racsnit. A végén én mágnessel szedtem ki a gyertyát amikor már ki volt csavarva. Remélem tudtam segíteni ezzel pár embernek. Üdv.
Én már el jutottam addig hogy elölről le szedtem a blokk tartó részt meg hátulról ki szedtem két blokk tartó csavart de a blokk meg se mozdult egyik irányba sem pedig meg rángattam úgy istenesen!
Sziasztok olyan segítség kellene nekem hogy gyertyát szeretnék cserélni de már lebontottam a hűtőt a szelepfedél tetejéről a műanyag burkolatot de még mindig nem jutok hozzá a gyertyákhoz! Tudna valaki ebben segíteni mit hogyan tovább vagy egyszerűbb? A blokkot előre kellene buktatni? Tanácstalan lettem!
Köszi
ne is mond a karót, a labor jegyzőkönyv sem sikerült (nem csak nekem) de legalább a motorozás jó volt. ki lehetett tépni az 1est
nevetséges ez a 130 az ótópályán
Ilyen időben lemenni Nyíregyre motorral. Brrrr.....
Inkább maradtál volna otthon. Akkor beljebb lennél az útiköltséggel, a karót meg úgy is megkaptad volna
ááá henger fej le, körül kell kukkantani odabent, sajnos van rá ok a kompót elég harmatos az egyik hengerben, (alsó határérték fölött van picivel) a többi 3 meg egyre jobb de a legjobb is sajnos lehetne jobb Na most ennek járunk a végére. (tavaszra izomállatnak kell lennie) (így nem elfogóvadász)
Köszi köszi, eltettem a számát, 16. környékén viszem a motort szívműtétre, Rákötjük a lélegeztető gépre
Jah és a kardiológus remélem pöpec szív gyógyszert is fel ír, (nekem a költségekhez)
Kinek mi a horror?
Tudod, ha csak egy csirketollal simogatja a nő a melleit az csak érzéki, de ha egy egész csirkével teszi, na az már a horror kategória
Egyébként neked szerintem túl távoli az ember, de nem titkos a dolog: http://www.kepesmotor.hu/idomo...űanyagjavítás
Korrekt srác és nagyon jól, szépen dolgozik! Rugalmas és tényleg rövid határidővel tudta vállalni a dolgokat
Borzasztó unalmas és szánalmas amit csináltok. Ráadásul aki feljönne a fórumra, mert szereti a motorját (12) a kedve is elmegy hogy ilyen "közösséget" lát (olvas).
FELNŐTT FEJJEL LEGALÁBB MOTOROS TÁRSAITOKRA LEHETNÉTEK TEKINTETTEL AKIKNEK EHEZ SEMMI KÖZÜK, PEDIG MÉGIS EZT KELL OLVASNIUK!
Előre is köszönöm, valamint remélem mindenki tudott a maga számára írásomból levonni következtetést!
További jó motorszerelést és tele tankkot minden motoros társamnak!