Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bestia tud 220-al menni..
a lényeg, hogy megjártad szerencsésen
ÁVE URAIM!

Na megvolt az évadzáró túrám Igen élvezetes volt, (leszámítva 1lenyelt L t****ot), de összességében jó volt újra izomlázas vagyok ha ez így megy elérem még a végén izomból a 70kg-t is 220 nál volt rendesen cidri, a 130elég tűrhető volt, hála az új plekónak. (köszi AGO!)
Tanúlsága a túrának számomra: Tankon hasalni kell

Guro, nem kellett kitakarni, jól vizsgázott, meglepően jól!
ha mindenáron menni akarsz, legalább takard le a hűtő legalább felét, hogy meglegyen az üzemi hőmérséklet
Olyan vagy Bird nissan micra? Mint egy napelemes auto annyit egyen ÁÁÁ holnap csak megtartom a sulis évadzárót. Remélem király cidri lesz. Az elvonási tünetek már súlyosabbak mint egy herka hősnél kell az az 500 kilcsi, bármi áron. Este le is megyek megtankolni, bezzítom a bestiát
180-200 lóerős vasaknál hülyeség a fogyasztással foglalkozni. Párszor néztem már, mert kérdezték sokan, hogy mennyit eszik. Pl. amikor csapattunk ki Brno-ba , vagy két személyes laza utazáskor, de én megmondom őszintén leboxolom, hogy mennyit eszik. Egyszerűen nem érdekel. A múltkor olvastam egy M5-ös BMW tesztet és panaszkodott a tulaj, hogy 14 literes átlag jött ki neki. Miért? Mennyit egyen egy több, mint 500 lovas gép? Annyit amennyit egy nissan micra?
az ezelőtti kipuffos, légszűrős fzr 10 litert fogyasztott akárhogyis.. Annál durvább nem lehet. Spritmonitor 7 literes átlagot mond mostani 6.ot nyom, az érzés valszeg megfizethetetlen
Ha együttest alapítanék, megvolna a neve:
Pityu és a mumusok
Na újabb "mumus" bujt elő a ma esti "öltöztetésnél", ÁÁ nem is tudom mit csináljak... Az idomok olyan kacskák, beszarás. de van 1 jó hír is!A farokcsavarok helyett (hálórögzítős) találtam itthon ugyan olyat, de Beakasztó nélkül. Így legközelebb az orsót kell levágni rövidebbre, és már rakhatom is össze hogy nem fog kilógni ott sem "pöcök"

Holnap döntenem kell, Vonat vagy szombaton moci lehetne egy túlélőtúrás évzáró

Éljen a pöcöktelenítés
Bukógomba jó kérdés. Nekem az egyiken egy zöld-fekete LSL van és a jobb oldalihoz kellett egy kb. 1,5 cm-es távtartót csinálni az idom alá. Fúrni nem kellett az idomot és nagyon jó, mert sajnos már teszteltem. Csúszáskor alig kopott és a motort megvédte, az idom nem tört, egy picit megrepedt. Lehet viszont kapni más márkákat is, azokat még nem teszteltem
Én nem szoktam kijelenteni egyik mocit sem, mert a 12-esre is kb. 10eFt a biztosításom 1 évre, ezért arányosítva nem fogok jönni-menni intézkedni, írogatni stb...
A teljesítményadóról meg gőzöm sincs, de fél évre szoktam 65 körül fizetni a kocsira és a motorokra. Szóval 1 motorra nagyon sok az a 60!
Isti! Szerintem már ne erőltesd ezt a motorozást! Reggelente már repkednek a mínuszok és nem ér annyit az egész!
A tankolásért aggódnék inkább sokkal jobban "sehol nem voltam" 3k km beleesett, és az már kiló környéke (legalábbis nekem)
pécelen 35 évesen 17 az éves utalással A0
pont ezen gondolkoztam, hogyha sikerül eladni az fzr-t, és megveszem a 12-est, akkor mennyit kell fizetnem... Van aki 30 körüli, pesti, b0-ában? Ha igen, mennyit fizet?
ÓÓ még gondolkodom a szombati nyíregyen. lehet motoros túlélő túra lenne, vagy sem nem tudom... de végre kipróbálhatnám az új coccokat élesben. (nem mintha számítanának valamit is, mivel nem fődarabok)
De jó kifogás sosem rossz
Megfontolandó a szezonon túli, forgalomból történő kijelentés.

Ha jól tudom, 2300 Ft körül van a fizetendő, max. 6 hónapra (vagy ennél rövidebb, általad meghatározott ideig lehet).
Az Okmányiroda egyeztet a biztosítóddal is, s a kijelentett időszakra azt sem kell fizetned. Besétálsz a forgalmival (a rendszám már nem kell) és pikk-pakk intézik.
Jajj ne mááár erről meg is felejtkeztem,, ó anyám! Am Domi régen a rossz hír hozójával tudod mi történt?
Uhh Köszi amúgy felírom hogy el legyen téve az is. Szerencsére 2001es 25forint de én már semmin nem lepődöm meg sajnos.
Szombaton gondolkodom mocival menjek-e Nyíregyre suliba az lehetne a télzáró "túra" De basszus, reggel -2őt mondanak
ez egy igen jó kérdés
a kalkulátor nekem is 60 ezer körülit dobott ki, de a srác akitől vettem megmutatta, hogy 30 párezret fizetett 2013-ra, az enyém 2004-es gép szal a 8-11 éves kategória
én is kíváncsian várom majd az első csekket
Sziasztok!
2 rövid kérdés: bukógomba. Milyet javasoltok?
Teljesítményadó:
a 10 éves ZX-re a teljesítményadó ezen a fórumon számolva kb. 60e Ft/év
http://kalkulatorlap.hu/teljes...

A törvényi részt nézve viszont pont a fele:
http://www.biztoshely.hu/gepja...

– a gyártási évben és az azután következő 3 naptári évben: 345 Ft/kilowatt
– a gyártás évét követő 4-7. naptári évben: 300 Ft/kilowatt
– a gyártás évét követő 8-11. naptári évben: 230 Ft/kilowatt
– a gyártás évét követő 12-15. naptári évben: 185 Ft/kilowatt
– a gyártás évét követő 16. naptári évben, valamint az azt követő naptári években: 140 Ft/kilowatt

10év*131kw=30e Ft

Kinek van igaza?
Na itt kimaradtam valamiből úgy érzem
De végre felkerült a hajtogatós, rendőrcsalogatós, rendszámtábla, helyett szembe világítós (felhajtva ) karácsonyfa. A fél táblatartót levágtam, így még jó is
Csudijó
Jaja és Magdi néni az esetem!
Ki ne felejtsd, hogy kövér és 60 éves.
Tudom, tudom lassú vagyok és nem csalok
Már megint ideevett a fene? Ebből baj lesz.
Ok!