Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írtam mailt.zx 12 re kellenének.
Szia. Nekem van mindegyik. Sárvédő is éa undertail is.
Keress meg a basi2(kukac)citromail.hu -n
Hát Isti én ugy vagyok vele.. nekem is dévári volt az elözö tulaj a kormánycsapágyam szorult fékbetétek gatya..gyertyák gatya fesszabályzo gatya... kigyulladt aladtam a motor zárlatot kapot és lánglovagként hasitottam 10km-t hogy az asszonyhoz eljussak. :D Na mind1 az fixálva lett,de ugye eltaknyoltam a mocival.Most rendbehozatom. Figyi egyszer kell ugy rendesen költeni rá aztán egy jo darabig nem kell.. most nekem kell vennem uj tükröket bal oldaldeknit egy segéd vázat jobb kormányt plexit hátso ülést,mert nem akarom ujrakárpitoztatni. meg egy idom szett és csö... rucival kapcsolatban van aki szeret motoros ruhába lenni,de én speciel leszarom. Ha evvel a fenevaddal rendeset esik az ember szerintem nem nagyon marad egyben. Én mindig deszkás cipö bö gatya polo kesztyü sisak és mehet az állatkodás. van protektoros ruhám kabátom vesevédö csizma stb de nem hordom itt elvan a szekrényben... igysem valami márkás meg nem is szeretem. max veszek ilyen nem is tudom mi a speckos neve... felsötestre ilyen hásol protektoros cuccot.. melvért meg minden szar van benne...
vasárnap valaki?
Jóóó reggelt itthon!
szép és jó is volna, de sajnos elég hajléktalan gazdája volt... emiatt már és még, sokat kell költenem hogy rendben legyen, ráadásul új ruci is kellene... de legalább már alakul....
http://www.motostyling.hu/webs... dejo is lesz majd ha megcsinálom a mocim és egy ilyen is lesz rajta :D
Én a helyedbe vennék gyári idomot
Én új elérhetőséget nem tudok. Próbáld meg a régit!
van frissebb elérhetősége? vagy próbáljak a régire rá?
Elvileg Jász Krisztián foglalkozott 12-es idomok gyártásával. De per pillanat nem 'tom, hogy ez még így van avagy sem
a fórum elején olvastam hogy valaki meg tudta oldani a mintalevételt és gyártást otthon, üvegszálas gyantával, az a vonal nem él már? vagy más esetleg? (undertail, láncvédős-kis sárvédő) kombó miatt érdeklődöm. esetleg mást nem érdekel hasonló?
Pssszt!
A kemencéből írok!
nem is vártam mást egy péktől , már csak a melegben érzi jól magát , a jó meleg irodában a gépe előtt
Hali! Én Bp-en leledzem, de nem futok össze senkivel és nem érdekel senki
Én a motort már eltettem, de még csak a garázsajtó mögé közvetlenül, hogy lehessen gurulni, ha jó idő jönne. De ma hajnalban -2 volt
Ebből már csak tavasz lesz
Hogyne emlékeznék!
A régi szép idők
Szóval senki pest, vagy pécel környékéről akinek tart még a szezon? vagy összefuthanéka támadna?
Bird,

Emlékszel?!

Kemence in
Kemence out
Big tits worker

Amíg sül a kenyér ráérünk
micsoda fórum téma ;)
Hááááát
Bird,

akkor elforgatás...

Mondjuk én vagyok a hülye, hogy egy pékkel vitatkozom...
jövőhéten begurulok a kondorosi útra, aztán hátha kiderül mi lesz az adat táblámmal... de legalább kiderül hogy mik a tipus adatai a japán belpiacosomnak
Akkor sem