Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a lengővilla hosszabbítás rajta van...)
Na indulás! Rendszámtartó, világítás rá, +matricás a lengővillára
holnap megyek érte, nálam lesz, a fuvart meg majd megbeszéljük
jajj a link kimaradt :)
http://youtu.be/Zk73ZEYoR38
Ez egy igazi elmebaj igen, "ezt így csinálja mindenki" hideg motorral lóvé van, ész nuku
Oksa!
Bird,

Péntek!
Oksa!
Ezer hála és köszönet!
Pécel, Pest megye (rákoskeresztúr felé) igazából egy hátsó kellene, az első még kophatna, de ha jó áron van valami bitang guma, arra benevezek.
mikor mennyi és éppen milyen van , a kérdés hogy hol vagy helyileg, mert én csak akkor megyek gumáért, ha sok közül tudok választani, viszont akkor el szoktam hozni jó pár hátsót és elsőt is
OK ok, adjak telszámot? mert azt sem tudom mennyiért hozod! Arról régebben nem írtál :)
06-31-318-4305
wazz, adnék én , ha én lennék a nepper, de én is csak vásárló és felhasználóként üzemelek
ha megyek a forrásomhoz, előtte jelzek és egyeztetünk, hogy neked kell-e és megbeszéljük
Guro, gumát adnál el? szettben? Ha igen mennyiért?
Bird,
voltam, megnéztem, holnap reggel hívj és mesélek, szerintem bőven megéri árát
Sajna igen, lehet pici sok a projekt, vagy a hely kevés de épül az a fontos! Fényezés még odébb van sajna de a db, megvan ami fontos egyenlőre
Szép rend van a garázsban
Hehe a téli álomnak nem mondható műtét :)) de végre már alakul
Valaki tudja hogy mi a gyári/tuning leömlő átmérő mérete?
Nagyon jó volna tudni, előre is köszi!
Sziasztok!
Van néhány cuccom eladó ami feleslegessé vált!

- Yoshimura Rs3 gyári kipufogó
- üvegszálas Undertail rendszámtartóval indextartóval ledes rendszámvilágítással
- hátsó gyári üléstakaró
- E-betűs halogén mini indexek
- Spirit Biker tanktáska kimondottan műanyag tankokra
- Dunlop kr108 195/65-17 2komp. slick gumi pár száz kilométert mentem vele
- lézeren vágott doboztartó konzol

Az árak megegyezés szerint, ha érdekelne valami mail-en elérhető vagyok cím: izirajder2005@citromail.hu
Üdv!
Én csak érdeklődtem, mivel ezt mos találtam, és nem volt róla infóm. Másik, ami olcsó nem biztos hogy annyira szar is! (lásd üvegszál undertail, kis sárvédő, 20ból kijön, míg ua. ABS- ből vagy 70től indul.)

De azért köszi a figyelmeztetést
Gyorsban megírom agoka-nak a mailt, a következő projekt alkatrészei iránti felvilágosítás kapcsán. (motorblokk szétdöntés)
De ahogy számolgattam 150alatt tuti nem úszom meg de majd kiderül :) talán kapok nyugdíjjas kedvezményt
Ugyan nincs 12-esem, de sokat szívtam az "olcsó" féktárcsákkal. Harmadik garnitúrát vettem, ami be is vált. 40ért annyira nem is olcsó, mint amennyire szar lehet. Ajánlani tudom az EBC S-drive-ot, én ennél állapodtam meg, olyan 130 körül van a pár, ha szerencséd van 100 körül is be tudod szerezni, pályán is bevált, különösen az EBC HH szinterbetéttel olyan, mint a gyári tárcsa+gyári betét kombó.
wazz, nehogy már a fékeken akarjon vki spórolni
az alapmondás tanulságos: minden jármű annyira biztonságos, amilyen hatásosak a fékei , márpedig itt van speed amiről le kell lassulni
Nekem is tanulságos volt Úgy képzeld el, hogy a jobb oldali első fékbetétek csomagolásában nem is a motorhoz való volt. Lötyögött a nyeregben. Reklamáltam, hogy cseréljék ki, kicserélték, bár mondták, hogy ettől függetlenül ugyanolyan szar lesz. És igazuk lett
valahogy sejtettem köszi.