Az a helyzet, hogy van gyorsulási versenyes topic, de elég inaktív, pedig lenne mit irkálni oda (ez célzás volt ). Ez a topic se túl aktív, de az a pár emberke, aki ide jár/járt nagyjából civilben is ismerik egymást. Szinte teljesen fertőzésmentes volt ez a hely. Ennek is eljött az ideje
Ezt írtad: " És még ennek ellenére elhiszi hogy ő nyert!"
Erre írtam én, hogy igen nyertem, mert a középdöntőben megnyertem ellene a futamot, mivel jobb időt mentem. Akkor ki is nyert? Beszélj már értelmesen! Te érted azt a zagyvaságot amit írsz?
Először tanulj meg olvasni, mondatot értelmezni stb.. De úgy látom, hogy még azt sem tudod, hogy mit írtál
A street 1000-ben is jobb időket mennek, mint a szarrá tuningolt cimbid motorja. Na most nyaljál Gondolkozzál már egy kicsit! Elvakult vagy és csak vagdalkozol ész nélkül, miközben lejáratod magad a hozzá nem értéseddel. Nevetséges vagy
Tisztában vagyok vele Bird, én a kvalifikációs listát ( ott kaptál Zsírostól 3 tizedet!) kértem hogy elemezd , hogy mi a baj, és elemezted hol a baj nálad? Hát rossinak igaza van abban hogy a te meneteid az be illenének a paraolimpiába! Te beszélsz az erőlködésről, szégyen de még a pubkik 600-asok is lepipálnak lassan!
Kérdezd már meg, hogy ha a másik srác megvert engem, akkor miért is én mentem a döntőt? Azért, mert a középdöntőben megvertem a busát. Tehát még mindig nem érted, hogy miként is zajlik egy verseny. Sebaj
Mondom, hogy ne erőlködjetek mert tiszta kabaré amit csináltok
sor1000 ezt miért nem tetted fel már egyben, hogy Bird hagy gondolkozzon, hogy hol van nála a hiba, hiszen még Zsíros is adott neki 3 tizedet aki új versenyző volt! És még ennek ellenére elhiszi hogy ő nyert!
Hali nem akarok beleszólni a magasröptű eszme futtatásba ami itt zajlik. De nem lehet nem észre venni hogy amióta f ferkó és a slepje bepofátlankodik a többi fórumba azóta megy náluk az öntömjénezés és a többiek sárdobálása. Mi a faszért nem nyitnak egy gyorsulási fórumot és ott nyalhatnák egymás valagát. Míg a többi normális fórumozót békén hagynák. Már csak azért is mert nem csak a neten hanem a való életben is tudják és beszélnek róla hogy ferike csak azért érzi királynak magát mert tele van lével így van rá pénze a csalásra amellett hogy egy arc.
Jaj már megint jöttök ezekkel az álnevekkel
Nyugodtan írhatnál a saját neveddel és nem álnéven, mint sor1000
A kupa és az oklevél nálam van, tehát nyertem. Erőlködhettek
Csalás és a lebukás után már fel kellene fogni, hogy a szabályok ismételt megszegése még most is csalásnak minősül.
Szánalmasak vagytok, hogy már olyat is megpróbáltok írni amit nem mondtam soha!
Hol írtam vagy mondtam, hogy Hadnagy Józsi és Lévai Attila is csaló? Na? Válasz? Bizonyíték? Tényekkel gyertek, ne a hazugságaitokkal!
De ennyire telik tőletek
Állandóan erőlködtök itt és nem bírjátok megemészteni. Jöttök a hülyeségeitekkel, de a tények azok tények!
Saját magatokat hazudtoljátok már meg nem is első alkalommal:
Horatius 18446-os hozzászólása:
"Hogy lehet hogy Madarason téged szólítottak a 100 kg+ kategóriában az első helyre a díjátadón, mikor a piros 1000-es Suzukitól kb. a döntőben 30-40 métert kaptál? Nem értem!"
Tehát ott voltál, láttad, hallottad, hogy én nyertem! El is magyaráztam. Most meg össze-vissza írogatod a hülyeségeidet és a hazugságaidat. Szedjétek már össze magatokat és viselkedjetek férfiként! De ha ez nem megy, akkor legalább felnőtt emberként
Egyenlőre örülök ha kitudom fizetni a mocit Most úgysem lehet már használni, tavaszig szépítgetem. Aztán majd attól függ hogy jövök ki anyagilag a dolgokkal
Ne erőlködj, mert egyre szánalmasabb vagy! Cimbid csalt, lebukott!
Kupa, oklevél nálam van, mivel én nyertem. Hazudozhatsz itt, meg sértegethetsz de a kis ovis szintről nem tudsz ellépni
Na szevasz!
Nézd már meg a Kunmadarasi oldalon az utolsó verseny eredményeit, a Motul kupa pontversenyét, és a bajnokság eredményeit! És te elhiszed hogy te nyerted meg, tényleg nevetséges vagy!
Erre írtam én, hogy igen nyertem, mert a középdöntőben megnyertem ellene a futamot, mivel jobb időt mentem. Akkor ki is nyert? Beszélj már értelmesen! Te érted azt a zagyvaságot amit írsz?
Először tanulj meg olvasni, mondatot értelmezni stb.. De úgy látom, hogy még azt sem tudod, hogy mit írtál
A street 1000-ben is jobb időket mennek, mint a szarrá tuningolt cimbid motorja. Na most nyaljál Gondolkozzál már egy kicsit! Elvakult vagy és csak vagdalkozol ész nélkül, miközben lejáratod magad a hozzá nem értéseddel. Nevetséges vagy
Mondom, hogy ne erőlködjetek mert tiszta kabaré amit csináltok
A kis kawa megvan még vagy már eladtad?
Nyugodtan írhatnál a saját neveddel és nem álnéven, mint sor1000
A kupa és az oklevél nálam van, tehát nyertem. Erőlködhettek
Csalás és a lebukás után már fel kellene fogni, hogy a szabályok ismételt megszegése még most is csalásnak minősül.
Szánalmasak vagytok, hogy már olyat is megpróbáltok írni amit nem mondtam soha!
Hol írtam vagy mondtam, hogy Hadnagy Józsi és Lévai Attila is csaló? Na? Válasz? Bizonyíték? Tényekkel gyertek, ne a hazugságaitokkal!
De ennyire telik tőletek
Állandóan erőlködtök itt és nem bírjátok megemészteni. Jöttök a hülyeségeitekkel, de a tények azok tények!
Saját magatokat hazudtoljátok már meg nem is első alkalommal:
Horatius 18446-os hozzászólása:
"Hogy lehet hogy Madarason téged szólítottak a 100 kg+ kategóriában az első helyre a díjátadón, mikor a piros 1000-es Suzukitól kb. a döntőben 30-40 métert kaptál? Nem értem!"
Tehát ott voltál, láttad, hallottad, hogy én nyertem! El is magyaráztam. Most meg össze-vissza írogatod a hülyeségeidet és a hazugságaidat. Szedjétek már össze magatokat és viselkedjetek férfiként! De ha ez nem megy, akkor legalább felnőtt emberként
Azért télen bőven lesz rá időd, hogy átnézd és tavaszra támadás!
Kupa, oklevél nálam van, mivel én nyertem. Hazudozhatsz itt, meg sértegethetsz de a kis ovis szintről nem tudsz ellépni
Na szevasz!