Szép napot mindenkinek!
Találtam egy ilyet, ezt ismeri valaki, vagy tud róla mondani valamit? (lehetőleg jót)
Gold Fren utcai úszó féktárcsa http://www.nagyvas.hu/motoralk...
az ára meglehetősen baráti, főleg ha azt nézzük hogy új. De kérdés milyen?
Azért van fordítva a lámpa mert nem gondolkodnak! A gyári csati (apás, kukija van) és és ők azt raknak fel, anya helyett.ezért fordítva van a két kuki miatt emaitt fordul a bekötés 180at, a fekete ugye értelem szerű, a másik kettőt kellene hozzáforgatni és akkor jó is lehetne. Vagy rendes gyári anyás (hurkos, amibe beleugrik a pöcök) kellene szerelni és akkor a kábelek is maradnának a helyükön ahogy a kapcs.rajzon van.KB ennyi
Am lehet van itt is valami korbácson fölös csati, sajna oda már nem jutottam :S de örlök hogy működnek és szépen alakul Köszi még egyszer!
Én úgy szoktam kicserélni, hoyg kis csavarhúzóval kiszedem a vezetéket és átrakom... és úgy gyári lesz....
Nem értem, hogy ennél miért van rosszul bent a vezeték... Meg a ZX-14-nél is így van...
Amúgy van az oldalindexhez adapter kábel, amivel a gyári csatlakozót nem kell levágni, hanem átalakítja a gyári csatit a LED-esére...
Wáááá nagyon zsír király!
KÖSZÖNÖM AGO!
Ugyan a lámpánál nekem is meg kellett cserélni a 2 vezetéket de az oldal indexekkel és a plekóval télleg zsivány ugyan még a forrasztások várnak a véglegesítésre, de húúú nagyon nagyon kircsi! Most dobta igazán ki az undertail magát, és a szép darázs nózi
UI.: ma már nem, de ha lesz időm küldöm a mailt!
ahhoz képest hogy 1.2es nem nagy, a 27cm es dobbal, már csomóan nézték 600asnak (nincs felirat a motoromon hogy mi és mekkora) az új plekóval már onnan is eltűnik a Kawasaki felirat is, csak a kormányon marad meg majd a felni csíkban a pontos megnevezése, de ezek simán rápróbálnak a mocira csak aztán koppannak.
Csak beszoktam nekik integetni az ablakon Viccet félretéve volt már olyan, hogy előzni akartam (minden előzmény nélkül) és rám rántotta a buzija a kormányt, utána próbált utánam jönni, de elfüstölt
Tisztelet azoknak, akik kiélik magukat 400m-en Itt a környéken sajnos nem ez a bevált módszer... mindenesetre élvezet őket szívatni, bár szegény autókat sajnálom, amikor 180-nál okádja a kék füstöt én meg krúzolok mögötte csípőre tett kézzel, várva, hogy mikor jön a blokk generál... eddig 2-szer bevált a taktika
Nem ertem mi a bajod a sok fostalicska civiccel
Hangosak,budosek es mennek egy 19-22 -es idot
De legalabb a sok kis hulyegyerek ott eli ki magat nem az utcan es este a takaro alatt amikor anyuci leooltja a villanyt kiveri a faszat hogy mekkora kiraly volt aznap...
Nem csak versenyző, de néző is tán kevesebb Motorból tényleg kifogyott a mezőny, engem pedig se a public kategóriák, se a roncstelepi kibelezett Civicek ordítása, fergeteges 18-as időkkel (lehet még sokat is írtam ) nem igazán képesek megmozgatni a fantáziámat. Inkább alszok helyette egy jót itthon és a pénzem is megmarad
Szeva!
Engem ez már nem érdekel! Ahol engedik az ilyen pofátlan csalásokat, ott én nem fogok versenyezni! Aztán majd lehet csodálkozni, ha egyre kevesebb a versenyző!
Na jó, ha az IFA platójáról ledobnák a kapu elé, akkor nagy duzzogva betolnám a garázsba
De az 5 milla az nem kevés Ehhez képest az Ebay-en kalandozva néha meglepő árakat talál az ember. Vatta új ZX14R-t 3 misiért
Amúgy érdekes ha megnézitek a 14est, látni azért fejlődést, ahogyan a vonalak futnak, ez nagyon tetszik hogy végre gyárban is lehet ilyet csinálni, és nem faragással. Ugyan élőben nem volt hozzá szerencsém még sajnos, de maga a motor formája (kivétel a farkon lévő vas) ami azért megmaradt szerintem gyári használhatatlan, azonnal leveszem darabnak, de attól eltekintve nekem tetszik. A méreteiről nem nyilatkozom, mert élőben mint írtam nem láttam sajna. De a szive azért doboghatna a 12es idomzata alatt
Találtam egy ilyet, ezt ismeri valaki, vagy tud róla mondani valamit? (lehetőleg jót)
Gold Fren utcai úszó féktárcsa
http://www.nagyvas.hu/motoralk...
az ára meglehetősen baráti, főleg ha azt nézzük hogy új. De kérdés milyen?
Megyek picit forrasztgatni a bringán, +egy kis bütyi
Ki mi jót csinál?
Ez komoly?
Ago, ha ez komoly amit Bird írt, 50ért átveszem én
Akkó' nem kell
de jó igen, sry Bird! A k*** lencse az oka
Am lehet van itt is valami korbácson fölös csati, sajna oda már nem jutottam :S de örlök hogy működnek és szépen alakul Köszi még egyszer!
Én nem akarok feszkót kelteni, de volt bent valaki, kipróbálta a cuccodet és mitha hallottam volne benne agy bukit is...
Én úgy szoktam kicserélni, hoyg kis csavarhúzóval kiszedem a vezetéket és átrakom... és úgy gyári lesz....
Nem értem, hogy ennél miért van rosszul bent a vezeték... Meg a ZX-14-nél is így van...
Amúgy van az oldalindexhez adapter kábel, amivel a gyári csatlakozót nem kell levágni, hanem átalakítja a gyári csatit a LED-esére...
Nagyon penge a széked, gratulálok hozzá!
ui.: Első éjszaka joga mond valamit?
KÖSZÖNÖM AGO!
Ugyan a lámpánál nekem is meg kellett cserélni a 2 vezetéket de az oldal indexekkel és a plekóval télleg zsivány ugyan még a forrasztások várnak a véglegesítésre, de húúú nagyon nagyon kircsi! Most dobta igazán ki az undertail magát, és a szép darázs nózi
UI.: ma már nem, de ha lesz időm küldöm a mailt!
Hangosak,budosek es mennek egy 19-22 -es idot
De legalabb a sok kis hulyegyerek ott eli ki magat nem az utcan es este a takaro alatt amikor anyuci leooltja a villanyt kiveri a faszat hogy mekkora kiraly volt aznap...
Engem ez már nem érdekel! Ahol engedik az ilyen pofátlan csalásokat, ott én nem fogok versenyezni! Aztán majd lehet csodálkozni, ha egyre kevesebb a versenyző!
De az 5 milla az nem kevés Ehhez képest az Ebay-en kalandozva néha meglepő árakat talál az ember. Vatta új ZX14R-t 3 misiért
Alig várom már
De 5 milla..ezek hulyek
De a blokk az jöhetne