Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem Gold Fren fékbetétem van és örömmel közlöm, hogy a márka minden egyes termékéért egy fityinget nem adnék, még ha jó árban is van
Szép napot mindenkinek!
Találtam egy ilyet, ezt ismeri valaki, vagy tud róla mondani valamit? (lehetőleg jót)
Gold Fren utcai úszó féktárcsa
http://www.nagyvas.hu/motoralk...

az ára meglehetősen baráti, főleg ha azt nézzük hogy új. De kérdés milyen?
Jó reggelt mindenkinek!
Megyek picit forrasztgatni a bringán, +egy kis bütyi
Ki mi jót csinál?
Szia Bird!
Ez komoly?
Ago, ha ez komoly amit Bird írt, 50ért átveszem én
Kötsögök!
Akkó' nem kell
Megigérted hogy nem mondod el hogy becsúszott
de jó igen, sry Bird! A k*** lencse az oka
Azért van fordítva a lámpa mert nem gondolkodnak! A gyári csati (apás, kukija van) és és ők azt raknak fel, anya helyett.ezért fordítva van a két kuki miatt emaitt fordul a bekötés 180at, a fekete ugye értelem szerű, a másik kettőt kellene hozzáforgatni és akkor jó is lehetne. Vagy rendes gyári anyás (hurkos, amibe beleugrik a pöcök) kellene szerelni és akkor a kábelek is maradnának a helyükön ahogy a kapcs.rajzon van.KB ennyi

Am lehet van itt is valami korbácson fölös csati, sajna oda már nem jutottam :S de örlök hogy működnek és szépen alakul Köszi még egyszer!
Bird,

Én nem akarok feszkót kelteni, de volt bent valaki, kipróbálta a cuccodet és mitha hallottam volne benne agy bukit is...
Istifiú,

Én úgy szoktam kicserélni, hoyg kis csavarhúzóval kiszedem a vezetéket és átrakom... és úgy gyári lesz....
Nem értem, hogy ennél miért van rosszul bent a vezeték... Meg a ZX-14-nél is így van...

Amúgy van az oldalindexhez adapter kábel, amivel a gyári csatlakozót nem kell levágni, hanem átalakítja a gyári csatit a LED-esére...
Bird!
Nagyon penge a széked, gratulálok hozzá!

ui.: Első éjszaka joga mond valamit?
Wáááá nagyon zsír király!
KÖSZÖNÖM AGO!
Ugyan a lámpánál nekem is meg kellett cserélni a 2 vezetéket de az oldal indexekkel és a plekóval télleg zsivány ugyan még a forrasztások várnak a véglegesítésre, de húúú nagyon nagyon kircsi! Most dobta igazán ki az undertail magát, és a szép darázs nózi
UI.: ma már nem, de ha lesz időm küldöm a mailt!
ahhoz képest hogy 1.2es nem nagy, a 27cm es dobbal, már csomóan nézték 600asnak (nincs felirat a motoromon hogy mi és mekkora) az új plekóval már onnan is eltűnik a Kawasaki felirat is, csak a kormányon marad meg majd a felni csíkban a pontos megnevezése, de ezek simán rápróbálnak a mocira csak aztán koppannak.
Csak beszoktam nekik integetni az ablakon Viccet félretéve volt már olyan, hogy előzni akartam (minden előzmény nélkül) és rám rántotta a buzija a kormányt, utána próbált utánam jönni, de elfüstölt
hehe igen ez eléggé aljas de mekkora poén! vetekszik azzal mikor mellésuhansz üresben és tépsz egy fröcsit
Tisztelet azoknak, akik kiélik magukat 400m-en Itt a környéken sajnos nem ez a bevált módszer... mindenesetre élvezet őket szívatni, bár szegény autókat sajnálom, amikor 180-nál okádja a kék füstöt én meg krúzolok mögötte csípőre tett kézzel, várva, hogy mikor jön a blokk generál... eddig 2-szer bevált a taktika
Nem ertem mi a bajod a sok fostalicska civiccel
Hangosak,budosek es mennek egy 19-22 -es idot
De legalabb a sok kis hulyegyerek ott eli ki magat nem az utcan es este a takaro alatt amikor anyuci leooltja a villanyt kiveri a faszat hogy mekkora kiraly volt aznap...
Nem csak versenyző, de néző is tán kevesebb Motorból tényleg kifogyott a mezőny, engem pedig se a public kategóriák, se a roncstelepi kibelezett Civicek ordítása, fergeteges 18-as időkkel (lehet még sokat is írtam ) nem igazán képesek megmozgatni a fantáziámat. Inkább alszok helyette egy jót itthon és a pénzem is megmarad
Azert ha talasz ilyet dobd fel a linket hatha vki ragerjed
Szeva!
Engem ez már nem érdekel! Ahol engedik az ilyen pofátlan csalásokat, ott én nem fogok versenyezni! Aztán majd lehet csodálkozni, ha egyre kevesebb a versenyző!
Na jó, ha az IFA platójáról ledobnák a kapu elé, akkor nagy duzzogva betolnám a garázsba
De az 5 milla az nem kevés Ehhez képest az Ebay-en kalandozva néha meglepő árakat talál az ember. Vatta új ZX14R-t 3 misiért
Csáó Bird.jövőre nagy változások lesznek Big Racer ben!

Alig várom már
Nekem az uj ugy ahogy van johet...
De 5 milla..ezek hulyek
Nekem a "régi" ZZR 1400-as jobban tetszett, mint a ZX14R
De a blokk az jöhetne
Amúgy érdekes ha megnézitek a 14est, látni azért fejlődést, ahogyan a vonalak futnak, ez nagyon tetszik hogy végre gyárban is lehet ilyet csinálni, és nem faragással. Ugyan élőben nem volt hozzá szerencsém még sajnos, de maga a motor formája (kivétel a farkon lévő vas) ami azért megmaradt szerintem gyári használhatatlan, azonnal leveszem darabnak, de attól eltekintve nekem tetszik. A méreteiről nem nyilatkozom, mert élőben mint írtam nem láttam sajna. De a szive azért doboghatna a 12es idomzata alatt
Én inkább a modern technikát részesítem előnyben