Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hiszem, hogy rossz lehet, bár én (akár autóról vagy motorról legyen szó) jobb szeretem megtartani a gyári állapotot Azért egy kovácsolt felni biztos tudhat valami pluszt, amit a gyári nem. Gondolom masszívabb, könnyebb.
Részvétem a moci miatt!
Ma sikerült a régi motorszerelőm megtalálni Megmutattam neki az új "mamát" és bevallom nagy kő esett le a lelkemről... mivel még nekem nincs vége a szezonnak, bár már számolni nem tudom mennyiszer kaptam "égi áldást" és rongyá fagyást
ui.: ennek a tipusnak egy baja van csak... ha le kell szállni
Sajnos igy nézett ki a mocim esés elött és után :D Igaz most majd az idomszettet ha megveszem akkor egyedi festést fog kapni :D
Hát istenhozott köztünk. Nyugi az én mocimmal én meg elszáltam a városban. a cipöm a bal lábamon 3 ba szakadt és kb olyan 30méterre keltem fel a mocimtól. agyrázkodás sokkos állapot ájulás. :D De amugy minden rendben. Sajna mikor megláttam a drágám itthon az udvarban elsirtam magam. Szégyen nem szégyen de ez van. 130ezer körül lesz az alkatrész plusz idomszett. De majd most kezdem el megcsináltatni. Nem fogom csak ugy a kukába kidobni az álmom mert az nekem sokkal többet ér mint bármi más . :D vége a szezonnak,de legalább van idöm megcsináltatni. Vitya ez a kovácsolt felni nem szarabb mint ami van alufelni a mocinkon?
Szia!
Szombaton otthon leszel?
Üdv a klub tagjai között
Sajna egy ilyen kezdés nem a legjobb, de Mo-on simán lelépnek a károkozók
Van az 2 milla is. És inkább több
Egy utcai a Dietrcih-nél sacc 2,5 misi
Üdv Mindenkinek!
Elérkezettnek láttam az időt hogy bekapcsolódjak a zx 12 esek vérkeringésébe, bár lassan vége a szezonnak. A bringámról annyit 01es, és sajna van mit javítani a télen, a dolgokon nem segített a 2hete történt, hogy a parkolóban felborították, majd tolták még fél métert... betétlap semmi... felvétel a térfigyelőn gatya... szal maradt a + zsebbenyúlás... de ami biztos hogy IMÁDOM a bringát! Régi álom vált valóra mikor 1 hónapja elhoztam Nos egyenlőre ennyi.
Trafi-mentes hosszú utat mindenkinek!
Fölösleges ezen filózni, hogy fölösleges-e vagy nem. A kérdés inkább az, szánsz-e rá pénzt, vagy nem? Én minden fillért, amit ráköltöttem kiegészítőkre, még ha értelme sem volt, nem bántam meg
Vitya látom már elraktad :D enyim majd 2 hét mulva megy szerelöhöz és egy jo ideig ott is lesz :D megcsináltatom a bestiám .. :D ha minden jol megy anyagiak miatt sajnos akkor március fele készlesz..alkatrészek idomszett festés, uj metzeller gumi mtech5ös olaj fékbetétek gyertyák aksi D.I.D. láncszett stb megkapja tölem a drágám a legjobb törödést hogy ne legyen gond. :D amugy a motostyling.hu-n 315ezerért találtam egyedi kovácsolt felnit. csak nem tom hogy párba elsö hátso vagy csak hátsó felni?! szerintetek közutakra jo vagy fölösleges az ilyen egyedi dolgokra költeni.... meg agyaltam hogy turbot belerakatni de... nem is tudom mintha valaki azt mondta volna hogy vagy 1millio ftba lenne... igaz ez?
Egy darabig visszavonulunk
Bird,

Jaaah... most már majdnem képbe vagyok akkor...
Nem. A cukrász az a torta és a mignon.
A pék meg...
Teeeeeeeeee
Bird,

A süti az nem a cukrász?!
Nem-nem
Az kenyér meg süti
köszi srácok. akkor hogyha felni kell akkor ago val konzultáljak. lényegében ami van a mocimon felni az is böven szép csak max az alu részét kellene felfényesiteni mert a küllök feketék meg piros felni csikom van a képen amit felraknam nekem lényegében olyan fekete lengővilla kellene. fehér gyári ami van az annyira nem tetszik :D
Bird,

Pék?!.. az a zsömle meg kifli?!
Hali!
Hétvégén ha az idő is engedi tesztelés lesz
Bocsi, de nem bírom ki.
Ez amit te itt mutatsz a képen, ez egy showbike. Tehát ezt csak mutogatják, nem használják motorozásra(sztem nem is lehetne).
Lengővillát simán lehet hosszabbítani, egy komoly cnc-s céggel(pár olyat ismerek). Itt olvasgathatsz Indy munkájáról:
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmoto
r.hu/motor...

Jah, és acél felni meg az autón van. Nekünk alu felnijeink vannak, a komolyabb felnik is magnézium vagy karbonból készülnek...
Nájt.
Maga se garázdálkodjon itt... Csak az éjszakás szak.
Mennnyééé má aludni! Ilyenkor csak a pékek sütnek
Speciel nekem fin..om sincs, hogy a képen látható motorhoz adták a felnit vagy sem
De jobban jársz, ha a találgatás helyett beszélsz Ago-val
Az ebay-en egy pár króm felni kb. 1000-1500 dollár és akkor még nem a csiricsáré stílusút vetted meg
Érdemes egy picit böngészni az ebay oldalakon, főleg télen. Vannak alkalmi vételek és néha pár km-es dolgokat is ledobnak a gépről, mert találtak inkább egy ledes-dudálós felnit
Szerintem neked elég lenne egy toldat és nem kellene komplett hátsó lengővilla csere. Az meg szerintem nem annyira fájó dolog.
Szóval beszélj Ago-val
Zara,

Villa hosszabbítást is és felni is rendelhető nálunk. Mondjuk felnít nem találtam ZX-12R-hez közvetlenül, csak méret adatokat látok...

Üdv
AGO Motors
Srácok lenne egy kérdésem! A neten böngészve találtam az asszonynál egy oldalt ahol ugymond állitható hátsó villákat kerestem mert jövö szezonra picit... nem sokat csak 10-20 centit hátrébb szeretném a kereket kb a hátsó lámpa alá. Mivel megcsináltatom a mocim igy gondoltam adok rá és költök rá.Lényeg találtam sajnos itthon már nem volt meg a weboldal... 700ezer forint volt, Na már most a képen ennek a motornak a hátsó villája volt meg a chrom acél felnik. Kérdés lényegében az lenne hogy az árban benne lehetnek a felnik is? És a másik dolog az pedig annyi lenne hogy ha akarnék honnan tudnék chrom acél felniket rendelni magyarországon? Vagy milyen lehetöségeket tudnátok nekem ajánlani? Minden ötletet meghalgatnék! Köszi Srácok :D
Adatlapomon van a mail cimem ezt ott beszéljük meg!