Igen, erre gondoltam! Erre pályáztam ,de levették. Gondoltam elkelt és nem is molyoltam tovább. Aztán hajnalban rátaláltam a másik 9-esre. Én 2000, 2001,2002-es modellek közül akartam választani.
Jaaaa!
Hát igen Bárdi is nagy kawa fan! Akkor már értem az infódat
Nem dicsérem itt, mert még reklámnak veszik, de nagyon korrekt és öröm vele üzletelni.
Amit mond az úgy is van! Szerzett már nekem emelőket, kipufogót, most meg ezt a szép 9-est
Pöpec az RR!
Semmi bajom, csak a vérem is zöld
Anno próbáltam XX-et, de nekem túl semleges volt. Erről a gépről viszont azt a csúnya dobot majd dobd ki a kukába
néztem az előző hirdetés felettit is, de ez tényleg gyárinak tűnik, max majd telematricázom
ja, a kis digó meg nem akar beindulni, csak pöfékel, pedig azt is vinni akartuk kakucsolni, de idén aszem ebből már nem lesz semmi , mert nem sok idő van szerelgetni mostanság
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_954-7272232
ez
t akarom megnézni am mi a bajod a hondával? mentem ilyennel szerintem egész jó kis gép és kegyetlen fék van rajt
Nekem ez a szín mondjuk nem jön be, akkor már inkább a fekete-arany vagy az indigó. Na azok frankók
Azokat nem nézted? Szépek, megkíméltek, jó áron.
A kis digó szemétkedik?
szürke szürke, piroska meg piros , meg amúgy is van már egy szépséges zöld
csak ehhez vehetek egy új gúnyát is, mert a pályaruha piroskához van belőve, az utcai meg a zöldséghez
ezt a 12-est fontolgatom
zöldsárkánnyal tegnap még kerültünk, lesz még pár karika aztán szétszedés, takarítás stb
piroskával ha nem esik, akkor 4-én pénteken délelőtt még egy kakucsolás
az olasz genya meg nem indul, de télen azt is átnézzük, szerintem vmi kábel baja lehet, vagy nem
Az utolsó versenyt én nyertem. Amennyiben okoskodni szeretnél, legalább készülj fel
Szánalmas vagy öreg a nyalizásoddal, azzal ahogy engem próbálsz sértegetni mint egy ovis, és még azzal se vagy tisztában, hogy ki nyert! Ébredj már fel a szürke ködből! De nem hat meg a dolog, égessétek magatokat a sértegetéssel, én közben jókat mosolygok. És ahogy látom a többiek is
Ez nem elméleti matematika, hogy mi lett volna ha...
Tények vannak, hogy a cimbid csalt! Akár tetszik, akár nem!
Aki pedig egyszer csalt .......
Látom még mindig nem bírjátok megemészteni, hogy lebukott a csaló!
Hát igen Bárdi is nagy kawa fan! Akkor már értem az infódat
Nem dicsérem itt, mert még reklámnak veszik, de nagyon korrekt és öröm vele üzletelni.
Amit mond az úgy is van! Szerzett már nekem emelőket, kipufogót, most meg ezt a szép 9-est
Semmi bajom, csak a vérem is zöld
Anno próbáltam XX-et, de nekem túl semleges volt. Erről a gépről viszont azt a csúnya dobot majd dobd ki a kukába
Erre gondolsz? anno kértem róla képeket de nemtudom, E-t nem akarok olyanom volt már :) Mást is ki kell próbállni nem szabad leragadni egy tipusnál
ja, a kis digó meg nem akar beindulni, csak pöfékel, pedig azt is vinni akartuk kakucsolni, de idén aszem ebből már nem lesz semmi , mert nem sok idő van szerelgetni mostanság
ez
t akarom megnézni am mi a bajod a hondával? mentem ilyennel szerintem egész jó kis gép és kegyetlen fék van rajt
Azokat nem nézted? Szépek, megkíméltek, jó áron.
A kis digó szemétkedik?
csak ehhez vehetek egy új gúnyát is, mert a pályaruha piroskához van belőve, az utcai meg a zöldséghez
zöldsárkánnyal tegnap még kerültünk, lesz még pár karika aztán szétszedés, takarítás stb
piroskával ha nem esik, akkor 4-én pénteken délelőtt még egy kakucsolás
az olasz genya meg nem indul, de télen azt is átnézzük, szerintem vmi kábel baja lehet, vagy nem
Na de szürke? Mit szólnak majd a vadgalambok amikor elzúg alattuk egy vadászbombázó?
Géped? Elraktad már vagy még nyomulsz? Lesz valami projekt télen vagy hagyod így a sárkányt, sárkányokat?
ezt szemeltem ki: http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-12r_ninja-7189127
vélemény esetleg ismeretség
Ki volt az informátorod egyébként? Honnan tudtad?
Fárasztó az erőlködésed, még a végén aranyered lesz
Szánalmas vagy öreg a nyalizásoddal, azzal ahogy engem próbálsz sértegetni mint egy ovis, és még azzal se vagy tisztában, hogy ki nyert! Ébredj már fel a szürke ködből! De nem hat meg a dolog, égessétek magatokat a sértegetéssel, én közben jókat mosolygok. És ahogy látom a többiek is
Ez nem elméleti matematika, hogy mi lett volna ha...
Tények vannak, hogy a cimbid csalt! Akár tetszik, akár nem!
Aki pedig egyszer csalt .......
Látom még mindig nem bírjátok megemészteni, hogy lebukott a csaló!
Műszerfal? Írtam mailt kb 2 hete! Nem kaptad meg?
Minden ok! Köszi a segítséget!