Köszi és bocsi!
Én még szemeztem a 2000-es variációval is, de itthon olyan kókler, törött gépeket néztem meg, amelyek patika állapotúnak voltak meghirdetve
Féktárcsa kínlódás.... remélem már jó lesz, kormány nyak csapágy csere... első gumó...alakul a lista, de szörnyen lassan és még ott a motorblokk tartó csavar... áá és köszi Bird a dobot, ha holnap dűlőre jutok a a szerelővel, (lóvé tartalék) akkor jövőhéten csörgök a dobért (hangtalan üzemmód ) (ráadásul csak szarabb mivel nincs komondor vagy hasonló... marad a gyári állókályha
Bird, ha 2014-ben mondjuk csökkentenék a Big-Racer súlyhatárt 115-ről 100-105 kg-ra, akkor is indulnál Madarason, de akkor 1 az 1000 az esélyed a dobogóra!
És 1 kérdés: Mentél te már 9-es időt 402 m-en gyorsulási pályafutásod alatt, komolyabb rendezvényen Madaras-Lacháza, ahol nem kézzel indítottak és valaki stopperrel mért?
ilyenem van nekem is én arra gondolok ami a müszerfal elött van nálllad is látszodik az elsö lámpáknál az a gumi burkolat na az ujon ott van burkolat is ilyen müanyag takaro idom és nem látsz be mögé
Műszerfal?