Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még képet sem rak fel róla...
Műszerfal?
Nincs ha... CSALÓ!
Semmi gáz, te voltál a gyorsabb ez ilyen :) Amúgy jobb az F mint az E szerintem. Nekem E volt.
Köszi és bocsi!
Én még szemeztem a 2000-es variációval is, de itthon olyan kókler, törött gépeket néztem meg, amelyek patika állapotúnak voltak meghirdetve
Nekem mondod már évek óta ezt a fényezésőt keresem
Ráadásul jó árban is volt, grat hozzá
Szép darab!
Akkor gyors voltam, mint a 9-es?
Néztem a mobile.de oldalon is, meg a svájci hirdetések között is, de ritka ilyen szépet találni.
igen arra
Van aki szalvétát gyűjt
A zöld 2002-esre gondolsz?
Neked bejött az élet
Kettőt is.
Úgytudom vettél egy 9-est
Mit kispara?
Ismerlek?
http://www.youtube.com/watch?v...
erre a takaróra gondoltál?
Féktárcsa kínlódás.... remélem már jó lesz, kormány nyak csapágy csere... első gumó...alakul a lista, de szörnyen lassan és még ott a motorblokk tartó csavar... áá és köszi Bird a dobot, ha holnap dűlőre jutok a a szerelővel, (lóvé tartalék) akkor jövőhéten csörgök a dobért (hangtalan üzemmód ) (ráadásul csak szarabb mivel nincs komondor vagy hasonló... marad a gyári állókályha
Bird, ha 2014-ben mondjuk csökkentenék a Big-Racer súlyhatárt 115-ről 100-105 kg-ra, akkor is indulnál Madarason, de akkor 1 az 1000 az esélyed a dobogóra!
És 1 kérdés: Mentél te már 9-es időt 402 m-en gyorsulási pályafutásod alatt, komolyabb rendezvényen Madaras-Lacháza, ahol nem kézzel indítottak és valaki stopperrel mért?
Ezt mondod te! Pár kiló ide-oda, azért 5-6 tizedet adott neked mindig egy 1000-esel!
Lecsaptál valamit a kezemről :)
Bandinál találtam neked egy gyári dobot 15e Ft-ért. www.batszimotor.hu
Ő nemfogyott le. Soha nem volt az előírt súlyban
Inkabb foggyaaa le,mint a csalok :-)
Huhhh az durva! Azért bízom benne, hogy előttem ment egy choppi, meg egy Duster. Remélem takartak rendesen
Vigyázok rá nagyon ! Nekem tavaly összesen 120 forintért küldtek fényképet...
Hello!
Igen, még figyeltek.
Kíváncsian várom a művészi fotót
Délután óta sokkal jobb kedvem van! Igazi gyöngyszemet mutattál, köszönöm!
Na hello !
Trafi ott volt még ?
ilyenem van nekem is én arra gondolok ami a müszerfal elött van nálllad is látszodik az elsö lámpáknál az a gumi burkolat na az ujon ott van burkolat is ilyen müanyag takaro idom és nem látsz be mögé