Kicsire nem adunk A nagy meg nem számít, tehát akkor legyen kettős feltöltés és csapj hozzá egy kompresszort, amíg nem kel életre a turbó Nekem most Öhlins project pattant ki az agyból
Az undertail-re gondolsz? Én a dangerbikes-nál vettem, de az ebay rogyásig szokott vele lenni.
Nem túl aktív a topic, de azért vagyunk
Meló, család, meló, meló, meló...ZX12R
Hali! Takaróidom szerintem kell, hogy legyen a régin is. De Vitya majd megnézi az övét
Hol nézted az új elejét? Képen, élőben? nem lehet, hogy csak le volt engedve az eleje?
A műszerfal felfogató csavarjaihoz oldalra és a műszerfal fölé valamin én is gondolkodom) de egyenlőre a szerelőt tudjam le.. a heti fizetés megint oda megy úgy érzem
Srácok költöi kérdésem lenne.... nekem a 2000es gyártmányom van de nekem nem volt a müszerfal mellet takaro idom mindt az ujjabb modelleknél... vitya neked is olyan mocid van csak 1 évvel fiatalabb neked van a müszerfal mellet takaroidom... figyelgettem és ugy vettem észre mintha a teloknál elöl az ujjabb model mintha alacsonyabb lenne és ugy van ott a takaro idom... lehet faszságokat beszélek,de segitsetek már e kérdésben. :D Kösz skacok...
ma megvettem a pár fékbetétem előre, holnap remélem meló közben meg utba tudom ejteni a szerelőt hogy leadjam neki a paripát, cimbinél ma letettem a mocit 2 utcára lakik a szerelőtől. Tehát elkezdődik a bajok orvoslása... amiből sajnos bőven. Valahol olvastam itt a fórumon motortartó bak (+házi erősítés) erről tud valaki valami bővebbet mondani? Azt nagyon megköszönném! (jobb oldali blokk tartó csavar megnyekkent előző gazdinál) az is javításra kerül, talán meg lehetne előzni a következőt nálam
Nekem ez a favorit Én még nem próbáltam 200-as gumival, alapból már úgy vettem, hogy 190 volt rajta, de nem is baj, ez a méret olcsóbb is és minden fajtából van. Michelin Pilot Power-rel vettem a motort. Nem igazán voltam vele kibékülve... folyamatosan túl pörgött, ha hideg volt, ha meleg. Utána jött a Diablo Rosso, az egy ász gumi volt. Utána jött a Rosso Corsa és rátett még egy lapáttal! Nekem relatíve tartósak is. Kaptam ingyen egy Contisport Attack-et is, az sem volt rossz, de határon bebillegett vele a motor és hamar elkopott (viszont nem egy kategória, tehát jó kis gumi volt az is)
Vitya!
Nekem most 200as gumim van fent de véleményem szerint nem érezni szélesnek, bár igaz elég csúszkálós a hátulja, bár legalább előjön a régi téli motorozás érzés :D következőnek valami más gumót teszek fel hátra, az első pirellire nem panaszkodom. Bár gondolom kinek mi jön be a stílusához. Vagy van favorit?
Este 5-6 körül fogok végezni és csörgök!
Megigértem
Holnap akkor összefútunk, ha idöben végzel?
De egy turbo az fincsi lenne
Nem túl aktív a topic, de azért vagyunk
Meló, család, meló, meló, meló...ZX12R
Hol nézted az új elejét? Képen, élőben? nem lehet, hogy csak le volt engedve az eleje?
Nekem most 200as gumim van fent de véleményem szerint nem érezni szélesnek, bár igaz elég csúszkálós a hátulja, bár legalább előjön a régi téli motorozás érzés :D következőnek valami más gumót teszek fel hátra, az első pirellire nem panaszkodom. Bár gondolom kinek mi jön be a stílusához. Vagy van favorit?