Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mennyibe van?
Szia! Gyári újban tudok!
Üdv!

2003-as zx 12-re kellene üléspúp...valaki tud segíteni?
Power commander! Turbó! Chip tuning! Sport rendszer! xD Lehet hogy ez az ami megy bele?! Ha nem optikai hanem motorikus akkor az azt jelenti hogy talán kevésnek bizonyul aaz erö közutakra? :D
Jol néz ki az a motor,de én inkább megcsináltatom az én kis mocim. :D Habár. :D Nem is tudom.Csábitó 1.2 millioért,de minek ha van itthon egy zx12r. Attól réggebbi tipus attól még a motor ugyanaz :D És ezt is lehet gyönyörünek megcsinálni. :D Srácok kerestem egy hosszitot villás oldalt és azt irja hogy 700ezer. gondolom benne van a chrom felnik is nem?
Az a biztos
Jaja, néztem de van már ilyen a garázsban. Csak zőőőőd
Télen reszelni kellene egy 12-est, egy 14-est meg a 750-est
De inkább veszek valami sportkocsit, oszt csókoládé
Szép kis darab
ZX10RR-t
Én meg már azt se tudom, hogy mit csináljak
Semmi optikai, csak és kizárólag műszaki beavatkozás
Kawa hibrid? El nem tudom képzelni hogy miröl is lehet szó. xD Habár ha optikai akkor van elképzelésem :D
Részletekről is beszámolok majd
Lesz egy Kawa hibridem, a többit majd ha kész lesz
Vitya milyen projektre készülsZ?
Szóljál majd azért ha kész a gépezet
Láncszett csere kellene, hátsó gumi szöveten, jobb indexek nem működnek és van a motoron 1 hónap műszaki. Inkább a project
Hová rohansz?
Mondjuk a projektedhez gyűjteni kell a zsozsót
Még hamar.
Urak, én ezennel befejeztem a szezont, motorból akksi ki, emelőre fel+ponyva. Így várva a vérfrissítésre
Peti0318.Hogy mire is figyelj oda? mindenre mert a "Besti äval"k.rva gyorsan törtenik minden! ,hät a täjban valo gyönyörködest azt felejtsd el! hja üdv nektek Göppingenböl
Inkább hiszek az odalenti dolgokban mintsem az odafentiekben. :D De ez egy másik story. :D Amugy igen mondhatni vigyáztak rám. XD 2 motoros van! Nekem legalábbis ezt mondták az öregek! 1 aki már elesett és 1 aki még elfog esni! :D Asszem igy mondták :D Amugy ilyenre akarom megcsináltatni a mocim optikailag ha minden jol megy áprilisra, habár chrom acélfelnire nem hiszem hogy lenne pénzem meg magyarországon nem is hinném hogy létezik ilyesmi hogy chromacél felni bolt :D Ilyen szépre akarom megcsináltatni. Nekem tetszik a festése is a hátsó villái namegha lenne chromacélfelni vagy valami hasonló akkor baba lenne de szerintem igyis mutatni fog nagyott :D
Úgy nèz ki,hogy valaki nagyon vigyáz rád odafent:))
Totálkár? Annyira azért nem mondanám...Lehetett volna rosszabb is... Túl gyorsan mentem és nem tom arra gyanakodtam hogy felmelegedhetet a fékem,mert eléggé igénybe volt véve a városban. Lényeg hogy megküldtem a mocit és mikor fékeztem nem fogott ugy hanem ugy éreztem hogy csuszik és nyomvájus utszakasz volt tele foltokkal meg csatoznáznak erre.És hát tudtam hogy menni fog a kanyar a fötéren csakhát éreztem tul gyors voltam meg tele volt a körforgalom is meg volt ott egy buszmegálló! Már rég tudatosodott bennem hogy vagy beleviszem a körforgoba vagy kiegyenesitem a kanyart és belemegyek a buszleálló részre és keresztül mentem a nyomvájukon ott szarrá dobálta a mocit és balra elfektettem a patka fogta meg valahogy a mocit. Nem tom hogy. Lényeg hogy kb olyan 20-30 méterre a mocitól még felkeltem. cipö 3ba szakadt a ballábamon. Rendörök aztmondták hogy lehetetlen hogy ilyen esést megusztam 3 nagy folt horzsolással a sarkam zuzodott agyrázkodás meg a bal lábamon 4 lábujjam a majdnem csontig letakaritotta az aszfalt . Lényeg hogy én voltam a fasz! Nem az utviszonyoknak szerint és a megadott sebbeséget követve közlekedtem. Amugy senkinek nem lett semmi baja csak én meg a bestiám szenvedtük kárát! 50 ezer helyi birság sebesség helytelen megválasztása 15 ezerért hozta 10km-t a motoromat az automentő és most tegnap elött kaptam egy 69km/h trafi csekket 30 ezer! igy a mostani fizum eléggé megcsappant XD háháhá
akkor a 320as tempom 290volt? Azis elég egy magyar közuton 2 falu között :D