Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig én is mindig pofára estem mikor gps mérés volt zsebemben okostelón, minden mocinak simán 10% csal de van ami többet!
10-15% között szokott lenni de a 7-8% megvan általában.
300-300*0,1 az 270 jah :D
Zara,

a 300km/h az csak kb 270km/h....
Baszki akkor totálkár...ès te megusztad èpsègben?Meg hogy törtènt?
mivel nekem régi tipusu a motorom... és erre szarok az utok a 350es óra (lényegében 340 plusz egy pici csik alatta :D) tehát a 350 ból 320at birtam kihozni közuton.... ugye bár csal ilyenkor az óra vagy nem tom nekem azt mondták hogy az egy 300-310nek felel meg kb... De geci jó volt!
Használtauton fenn van 350 ezerért... most hivot egy csáo aki ien motorokat épít szombathelyen. XD mondták 300ért megvennék de akkor a telojaim fékek felnik maradhatnak nállam nekik elektronika kell meg a motor ami nekem pont jo mert müködö képes... lényegében nekem az idomom sérült fejkozol segédváz ké lábtartokonzol hátul meg a váltom baloldalt letört a konzolja meg az oldaldeknim kilukadt. alkatrész meg az idom rá egyedi festés meg ugye akkor már veszek uj gyertya fékbetét olaj láncszett stb kb nekem az egy 700ezerbe megis állna de akkor a mocim jobb mint ujkorában :D
Na látod az kb 6.-ba 8 ezer:D
Találtam egy vidit, ahol egy parkolóbol egy 2008-as 10 -es mellett van a gèp mèg az is eltörpül mellette:))Te amúgy nagyon összetörted a tied?:(
Peti élöben kb annyit jelent a termet hogy spanomnak egy zx6r je van asszem 2008 as vagy 2010es.. Lényeg hogy mellé áltam és felölem nézve a motoromtol 2méterre nem látszodot ki a zx6r XD Betakarta.. Magasabb hosszabb szélesebb.
Minden amugy fejben döl el! Én nekem ez a motor volt az álmom és igy szétszedve mégis a gyönyörüséget látom benne igy is és ezért is határoztam el hogy kerüljön akármibe... Álom szép mocit csinálok belöle :D
micsoda? Mezöberényböl ami átvan adva elkerülö ut ott 230ig huztam elsöre :D Fater leis maradt a bmw-vel mint a szar. Elkapot az adrenalin :D háhá én már elsö pillanattol kezdve mentem vele mint a meszes. Nincs félelem érzetem
Sok èsz= tapasztalat+higgadsag
Már fejben eldöntöttem,úgyhogy addig nem nyugszom amîg nem lesz egy ilyenem:)köszi az inspiráló szavakat:)
peti

nekem az első motorom egy k5 busa volt..az 5. motorom egy k8 busa
azt mondom sok ész kell hozzá és sok szerencse..ahogy bird mondta

ne adj alább az álmaidból
hehe:)Biztos kaptál a fejedre:))Gondolom azért egy ideig te sem pörgetted 8 ezer fölé a gépet:)) Amúgy nincs valaki békés megyéből,aki tudna rám áldozni egy kis időt,hogy vethessek egy pillantást élőben a bestiára?:)
Nekem az első "nagy"gépem egy 400 as zx volt,azért remegett a seggem mikor először meghúztam a szarvát,úgy igazából:DEgyébként igazad van addig jó még van aki aggódik érted,addig is ésszel húzod a gázt:)
Nekem az első motorom egy 750-es volt és élek
Van olyan, amikor tényleg nem rajtunk múlik. De! Azért ha ésszel közlekedsz egy 12-essel, akkor semmivel sem jelent nagyobb veszélyt, mint egy 750-es.
Az meg természetes ha féltenek. Azt jelenti, hogy szeretnek és aggódnak érted! Addig örülj amíg így éreznek irántad!
A 600-ast meg el kell passzolni jó áron
Csö Petui téged féltenek? Meg mondják hogy megfogsz halni? Szerinted én mit kaptam mikor elsö motornak megvettem? :D Lényeg hogy nem fogsz veszteni szerintem egy ilyen motorral. Birdnek meg igaza van . :D
Jaaaaa
Most már azért legalább nem okoz gondot a járás
Tegnap kiszedtük a kicsike szögecskét, amely volt vagy 3 cm Elvileg hétvégén tesztelem majd a műszert és jelzek!
Dede, megkaptam, csak nem írtad, h hogy vagy.
Én is a múltkor azt hittem defektes lett a hátsó, de csak azt képzeltem...
Helyes!
Amikor megvan a pénz, akkor érdemes körülnézni a piacon, mert lehet néha találni jó vételt. Azért jól meg kell nézni, hogy mit vesz az ember, mert van ám kókányolás kishazánkban rendesen
Hali!
Nem kaptad meg az email-emet hétfőn?
Javult-javult, de még szenvedgetek
Köszi srácok a válaszokat!:)Az a helyzet,hogy nagyon fèltenek ettől a gèptől az ereje miatt,ezen fogsz meghalni meg blabla szokásos tudjátok.....Èn úgy vagyok vele ha tiszteled a gèpet,ès a saját tudásoddal is tisztában vagy akkor gond nem lehet,saját rèszről persze,mert figyelmetlenek mindig vannak az utakon.A lènyeg,hogy tavasszal új gazdit keresek szeretett motoromnak,ès addig nem nyugszom amíg egy ilyen szèpsèget nem birtokolhatok.Más típus szóba sem jöhet,mèg márkán belül sem:DEsetleg valakit egy szèp 2001 es zx6 os nem èrdekel?:D

Javult már a háta Bird Úr?
Erre csak azt tudom mondani, hogy babettával is meg lehet halni. Ez szerintem ész és csuklófüggő. Lehetsz te egyébként óvatos és atom jó vezető, ha majd egy tréler nem adja meg az elsőbbséget. Szóval az élet nem mindíg csak rajtunk múlik.
De méretben elég kicsi lehet neked a 6-os, így a 12-es már egy nagyobb, kényelmesebb gép lesz. Nem tudom, hogy miként kezeled a gépet, de lehet lazán gurulni is vele, és tépheted is a gázt neki. Lehet találni egyben lévő példányokat és szinte alig van makulátlan darab, de ha igényesen megcsinálták vagy megcsinálod, akkor senkit nem zavar. Egy csúszás mindenkinek összejöhet.
Peti én 190 magas vagyok 107 kg :D A képen mit ma kaptam láthatod mekkora vagyok rajta kabátban táskával. :D Nagyon nagy mérete van a gépnek. Kibaszott kényelmes gyors erös ..igaz vaddisznó. Hmm a gond az hogy én nem értettem a mocim vásárlásakor a motorhoz és nem is volt ugy ismerösöm sem akit elvihettem volna. De nekem az elözö tulaj ugy kinyalta hogy mikor megláttam elájultam. És most mikor balesetet szenvedtem ahogy vettem le az idomokat akkor láttam hogy a fejidom balalso része tiszta gitt meg minden szar tehát volt esve már vele. De mivel nekem is sikerült sajnos ! XD Igy én mivel az elözö tulaj ha már nem volt neki rá annyi pénze akkor majd én megadom neki a legjobbat amit kiván a gép és rendbe rakatom ugy hogy beszarik mindenki. :D Lényeg hogy adok majd rá böven ...De nyugi ha mindenböl a legjobb megy bele akkor naggyon meghálálja! Nekem még a zx14r tetszik termet miatt meg az elsö lámpák miatt,de a zx12r a sportosságával viszi a pálmát. sajnálom is hogy 2006ban leált a gyártása. Asszem a zx10r miatt nem? Loeröre majdnem ugyanaz csak kissebb könyebb. Na mind1 szerintem a zx12r egy személynek is böven jó turázásra.Én sosem fáradtam el vele.