Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jobbra dől a motor, bal oldalára raksz egy 20 kilós tárcsát, ha balra dől, akkor fordítva Én is kíváncsi leszek, hogyan alakulnak majd a dolgok! A legózáshoz meg sok cseresznyét
Hja+ vissza rakatom a P.C-t
kivi vok mi lesz a vége? LE? Nálam kipuff projekt lesz télen(Creabose segítségével ) valamint blokk-ki-szét+össze!2sebesség fokozat javítása őőő ha má itt tartunk hogy is van az a kisúlyozás?
Csak a szeptemberi fizutól tudok elkezdeni rá gyűjtögetni, de tél végén már elkezdhetek mocorogni az ügyben. Most autóproject volt, arra kellett a della Szeptember közepén megy műszakira a motor, addigra megcsináltatom a féket és megy a garázs mélyére, talán 1-2szer kihozom még idén, de komolyabban már csak megújulva szeretném használni
Nem baj Vitya én tudok! épül a géped?
Nem tudok titkot tartani, nem olyan családbul származom
Vitya.Én direkt nem mondtam ki a nevét de persze nem baj ám ,csak hiányzik innét az a gyilkos! Zara.vágtam,néha a jelzőlámpánál én is sárgásnak látom a pirosat de ha rám hallgatsz,olyan motort vegyél amibe ott a rögtön belezúgsz,mert csak azzal fogod élvezni a motorozást. én is így vettem a Bestiámat őőőő napra pontosan 8-éve!
Az még hagyján, hogy 2006 óta nem gyártják, még utódot sem csináltak neki... na de majd én legyártatom Valóban szép az a gép, amit néztél, bár az a Yoshi gondolom másik gépről lett ráerőszakolva, de ettől független nagyon patent Szerintem jó árban eltudod adni alkatrésznek, ha más nem, dobd fel e-bayre, ott elég szépen cserélődik az alkatrészállomány. Ha jól tudom ninjakiller-nek volt 2000-es évjáratú, de már faceliftes elejű tizenkettese, matt fekete. Feltételezem nem kell olyan nagy beavatkozás az átalakításhoz
:D Hát lehet.Habár én a fekete vagy piros fekete színt szeretem..Szinvakságom miatt nagyon nem látom a zöld szint ...látom csak inkább sárgásnak XD Sötét színeket jobban szerettem. A használtauto.hu-t lesem de ott 1db zx12r-t találtam ami elnyerte a tetszésem. Egy Győri srácé! Yoshimra tri-oval rendszerrel. :D Szerinetm én arra a motorra szert teszek. :D Evvel a mocimmal hát... hogy a régi formályát viszakapja 500ezret kéne rádobnom plusz egy kis szervizelés.. Akkor inkább megveszem a kiszemeltem :D Evvel meg nem tom majd eladom ha birom...csak nem tudom menyiért lehet eladni.200-300-400 ezer? probléma az hogy elsö eset hogy ilyet kell tennem hogy elpaszolni XD De maradok a zx12r nél mivel nagyon beleszerettem a termetébe a teljesítménybe a hosz magasság..minden... kár hogy 2006ban abba hagyták a gyártását :(
Helló ha jössz talizunk
Hali! Örülök, hogy vannak még normális felfogású emberek!
Szia Jimbo
Mi beszélgettünk kint. Remélem jövőre is találkozunk!

Amit írtál, ebben van az igazság!
Senkit nem kell azért lenézni, mert ilyen-olyan időt megy. Sztem ez nem arról szól.
Szia Vámosi Viktor!
Én nem ismerlek téged csak már hallottam rólad, de csak annyit mondanék! Van amikor az ember rossz lóra tesz!
Vámosi Viktor!
Abból amit leírtál lehet látni ki a műveletlen paraszt!
Hát hogy ki az idióta azon el lehetne gondolkodnod, mert amióta ismerlek, és amiken keresztül mentél, és másnak milyen gondokat okoztál!
Kapás dolog, hát érdekes lenne, miért nem próbáltad meg Madarason, én nem egy tévé vagyok egy bevásárló központban amit összetörtél, van aki visszaüt, és lehet akkor van a baj!
Szánalmasan viselkedsz itt Bird barátunkal szemben!Lehet neked a legjobb időd ill ,legtöbb léd!De itt tiszteletet ill barátságot, te már nem fogsz kiérdemelni sztem senkitől(itt) mert a barátság pont h nem kerül pénzbe!Magyarországon a motorosok között még látok összetartást(már ahol ugye) jó lenne ezt ,legalább ezt megtartanunk.Kívánom h inkább balesetmentesen,jó kedvűen rójuk a kilómétereket.Tisztelettel :Szöllő
Tisztelt Uraim és te pásztói paraszt (FFeri)!

Tényleg egy gyerek vagy... Beszélsz össze-vissza, olvasd vissza az eddigi írásaidat és rájössz, hogy egy idióta vagy. Amikor 85 kg-mal indultál el a Big Racer kategóriában, arra miért nem találtál ki valami magyarázatot akkor ?, ehelyett kitöröltetted a topicomat... :)

Miért van az, hogy már AGO II.-nek hívlak?!
Mert vered magadat a semmire. Esélytelen lennél a dobogóra bármelyik kategóriában, pedig már alig van 4 versenyző átlagolva. 2014-ben bízonyíthatsz...sikerülni fog, mert már addigra nem lesz versenyző, így beférsz majd a pontozásba...de még mindig nem a dobogóra. ;)
A Fiadra viszont joggal vagy büszke! Jó versenyző és egy értelmes ember, szerencséje van, nem rád ütött...

Ja és...te nyeleted a madarat? (BIRD) - én fogom nyeletni veled a kapádat!

Szép estét Mindenkinek.
Üdv: VViktor
Itt a nagy igazságszolgáltatás közepette beböfögnék egy ilyet A 2 elődjével mentem és az a helyzet, hogy kegyetlenül eltalálta őket a Duci, remélem ez is legalább olyan jó lesz! Kövezzetek meg, de ha szupersport kategória, akkor Ducati vagy Aprilia
Madár,
Látod nem tudsz veszíteni! Ennyire szánalmas vagy, hogy ezekkel próbálsz sértegetni. Mint egy ovis
Jimmi!
Remélem jövőre te is nyeleted a Madarat!
Na lépek tsásztok
Neee ne haggy itt
Nem szorulok szánalomra, mivel mindenem meg van amire szükségem van, DE TE.....
Sebaj "Madár" jövőre 2-en lesztek Jimmivel BIG-ben, és valószínű mindig első leszel!