Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ettől még szánalmas vagy CSALÓ!
Szánalmas? 9.79 No ezt kapd el MADÁR! 10.6
Szerintem a ruhám magába 20 kiló de 15 biztos
ugye-ugye JIMMI!
De amúgy szar volt a mérleg kiakatt alattam!
Látod, látod pár másodpercen belül a saját mondataidat cáfolod. Ezért vagy szánalmas
Magyarázhatod a leírt mondataidat
Mérlegeléskor megbuktál, tehát csaltál. Ennyi!
Meg olyanok is, akiknek nem is kellene motorozni!
Nem nézek le senkit, csak leírtam a tényeket, ami ugye fáj, és te kezdted, hogy mi szánalmas! És nem csaltam mert reggel 115 kiló voltam komplett ruházatban de mindegy!
És amire büszke vagyok,az a fiam Ricsi!
Nyugi, még dolgozom. Utána meg zúunk a lime-ra, de sajna lesznek ott csalós emberek is
mennyémá aludni és készülj a lime-ra , a nem Kawások meg had menjenek egy parkolóba találkozni
Tévedésben vagy , az enyém gyengébb annyival. Még fékpadi mérés is igazolja, de hát te ugye mindent jobban tudsz
Szasz
De a te motorod erősebb azzal a 25-30-al!
Szasztok
Látom te tényleg nem tudod, hogy mitől lesz valaki igazi sportember. Te lenézhetsz engem, mert gyengébb időt megyek egy olyan motorral amire nem sokat költöttem és 10 éves. Nekem ez a sport arról szól, hogy kikapcsolódjak és szórakozzak. Eszembe nem jutott soha lenézni egy olyan embert, mint pl. Jimbo vagy pl. Dezső, mert nálam esetleg gyengébb időt mennek.
A viselkedésed szánalmas. Csaltál és ismét bebizonyítottad, hogy nem vagy sportember!
10 év után én ott tartok, hogy büszkén vállalom akár a 8-ik helyet is!
De ettől te nem leszel nagyobb, sőt!
A busa és az én motorom között legalább 25-30 lóerő különbség van. Ezek tények és nem légből kapott dolgok amivel te dobálózól állandóan
De az nagyon nem mindegy hogy ki csinálja azt a blokkot, egy olyan ember akinek 20 éves tapasztalata van ebben a dolgokban, vagy olyan aki csak próbálja és vagy sikerül vagy nem!
Nem is tudom ki a szánalmas, aki 9.8-at megy, vagy aki 10.6-ot kategórián belül, el kellene már gondolkodnod, hogy kb. 10 év versenyzés után még hol tartasz!
sajnos én nem értek ezekhez a dolgokhoz mint pl ago barátunk
de szerintem akinek van szeme és netán lát is vele az hamar észreveszi mi a helyzet
és feri
nem rád gondoltam, de az is mindegy kire
én csak egy néző vagyok aki néha használja a józan paraszti eszét

üdv mindenkinek
Kérdezz meg egy hozzáértőt lehet-e, 106.5 kilóval mentem el otthonról és 101.5 el mentem haza, de egész nap csak 2 szendvicset ettem!
De azért most is kaptál "8 tizedet" a kvalifikációban büszke lehetsz magadra, még az öreg Busás is adott 4 tizedet neked pedig nem nagy tapasztalata van gyorsulás terén!
Még a végén kitalálod, hogy középdöntő előtt nagyot kakikáltál
Az emberi testhőmérséklet szabályozásában a verítékezés nélkülözhetetlen szerepet tölt be. Ezt láttuk rajtad is a mérés előtti izgalomban Napi 2-3 literrel számolhatsz veszteségként, de ezt te pótoltad
Innentől kezdve már csak röhögök rajtad
Szánalmas magyarázkodás
Nem kell a rizsa. A versenyszabályzat előírja a súlyt, ami 115 kg. Nincs odaírva, hogy csak gépátvételnél kell meglenni ennek az előírt értéknek! Nem kellene állandóan magyarázkodni. Csaltál, megbuktál, ennyi!