Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÉRDÉS ITT A HOZZÁSZÓLÓK KÖZÖTT?
Egy 106.5 kg-os embernek reggel 7-től du. 5-ig mennyi lehet a súlycsökkenése, a folyadék veszteség miatt 32 fokos melegben ha versenyzik madarason?
A különböző sportágakban ami súlyhoz van kötve, mikor mérlegelik a versenyzőket verseny előtt vagy a verseny után?
A motorjaink cm3-t meg kell óvni, nem pedig már évek óta ezt kelljen hallgatnom, de vegye már valaki a bátorságot és óvja meg!
Szia Zara.Elöször is nagyon sajnálom,ami történt(már mint h nem a szokás szerint szálltál le a Bestiádról ) ŐŐ itt a fórumban volt 1srác aki hírdette eladó gépét 2000-v 2001 .es évjáratúnak de már az újabb idomok voltak rajta.Valószinű felaplikálta rá.Mondjuk utángyártott idommal+kawazöld szinre fújva nem lenne csúnya. de ez csak az én eszme futtatásom. Kawabusa: Nálad a pont,tetszett!
Építs belőle egy disznó gépet
Én közútra vettem egy széria 12-est és csak egy dobot dobtam rá, hogy legyen egy pici hangja. De aztán annyira megszerettem a verseny 12-esemet, hogy utcán is azzal járok. Én nem üzemórás
Tuning óta már közel 16.000 km van benne és semmi baja
Ezt nem szokták bevallani? Ismerek olyan hülyét aki még a netre is felrakta a széria blokk mérési eredményét, ami szinte hajszálra egyezik egy 100 ccm-el növelt motor adataival
Persze ezt a vidéki friss levegő is hozhatja
Na ez jó volt!
Sokan magyarázzák a jó időt vagy a jó sebességet egy "pillanatnyi hátszéllel"
Én azt szeretem amikor valaki égre-földre esküszik, hogy a motor széria, de azért évek óta grammozva voltak benne a cuccok, amit a szabály tilt
Ago

felmerult itt a ' sulytevedes' gyanuja a big kategoriaban. Illetve be is bizonyosodott
Nyilvan ha bele lehetne latni egy-ket motorba ott is lehet kiderulne hasonlo apro 'tevedes'
Magyarorszag a 'tevedesek' orszaga...sajnos
De az is lehet hogy vki a termeszet eroit uralja es hatszelet tud intezni maganak abban a pillanatban
KawaBBusa,

És amikor egyszer kétszer kint voltál.... miből láttad, hogy melyik motor cm3 növelt?!
Csak azért kérdeztem a 2000es és a 2003as közti méretkülönbséget mert balesetben idomilag széttörött a motorom meg pár dolog cserésnek tünik és mivel a 2002-2003as modellek jobban tetszenek igy gondoltam inkább vennék egy olyan mocit jövö szezonra...ezzel meg nem tudom mit tegyek ...bontoba szerintem nem kapnék érte loszart sem :D Igy nekem jo lesz itt a garázsban elfekvöbe... majd eldöntöm mi legyen vele.. nektek van ötletetek? Sajnos kevés zx12r van én legalábbis ugy vettem észre :D Hayabusát zx12r mellet nem láttam még nem tudom mi a különbség... nekem tetszik a busa is csak olyan hogyismondjam alacsonynak és gömbölyűnek tűnik. Kiváncsi lennék a tapasztalataitokra. Kérlek osszátok meg velem. Köszi srácok
szerintem aki nem először van kint gyorsulásin, esetleg indul is és van vmilyen mértékű épített motorja elér egy szintet amikor már cm3 növelés nélkül nem tud javulni. csakhát azt az erőt le kell tudni vinni az útra..és szerintem azt nehezebb mint cm3 növelni
legalábbis én ezt így láttam amikor egyszer-kétszer kint voltam
Már mint mit kéne tudniuk? Kifejtenéd mert így nem értem.
de persze nem szabad általánosítani..nyilván 100-ból 1-2 ember aki trükközik
látsz olyan erejű szívó motorokat amik cm3 növelés nélkül nem tudnák amit tudnak
Úgy már más lehet a story.
szerintem nem csak a rendszerre gondoltak ők sem..
mint ahogyan volt egy véghjana által kísért zx12 is..azt sem a rendszer húzta fel
legalábbis a verebek ezt csiripelték
Az sosem fog annyit hozni....
Te azzal már felszállnál!
őőő nekem túúbóóó nélkül is elég lenne a 200paci!
Nem, nem. Pár hónapja az ötöst
Azanyád akkor múlthéten te vitted el a 6-os lottót!?
Kit érdekel? Miért kellene törölni?
Aki meg csal az csal. Magyarázhatja a bizonyítványát, de ettől nem lesz más a csízió!
Turbóval lesz az + 200 paci is
Na cimbi,ezen csemegézhet bizonyos Suzukis(ok) A Facen legalább tudnám törölni
ok vágom Mr Muzzy jó barát,csak hozzon magával v 30-40 lovat .
Tavaszra összehozunk egy kajálós-nézegetős hétvégét. Most két motor is szét van szedve, mert kis karbantartás, szépítgetés és egyéb nyalánkságok jönnek
Mr. Muzzy jó barát
Sajnos még mindíg nem láttam a KaWABird Parkot.
Csak tudod van akire vonatkozik a szabály, és van akire nem
Magyarország én így szeretlek