Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! Szeretnék vásárolni egy zx-12 őt mit kellene megnéznem rajta tudnátok mondani valamit róla ?
Bazz 1lemaradt!
Ennek örülök
Vitya: Levettem hirdetésből a gépet, nem adom el.. Rájöttem a szívem a ZXért dobog, ez volt az álmom, a hírdetés egy pillanatnyi zavar volt :):):)
Vagy ha ő nem, szerintem Bárdi is tud segíteni.
Ha jól emlékszem, a zzr fórumba megkeresed kutyát, ő mintha foglalkozna ilyen cuccokkal!
Sziasztok.kitől érdemes hátsó fékbetétet rendelnem ,mert 1boltban már mondtak csak kicsit sokallom .Netes rendelés is ok.Ma volt műszakin és kérdezték hogy jól fog fém a fémen?
Én is ezen az elven vagyok
Ezért míg nincs utód+marad az előd ! ha jobbat nem hát rosszabbat nem veszek .
Viszont azt azért bánom, hogy a ZX12-nek nem lett tényleges utódja... kíváncsi lettem volna mit hoznak ki.
Így van
pld nekem
Szerintem is csak a dzsuva benzin miatt lehetett, reméljük csak ennyi. Valóban nem egy túramotor, a szakirodalom sport túra motornak aposztrofálja, de szerintem ez egy baromság! Ez egy túlméretezett sportmotor, akiknek a zx10 méretre kicsi, annak tökéletes
Vitya: A szerelem nem múlt el a ZX12R-re, jah egy kicsit túrásabbat szeretnék, elég sokat túrázok asszonnyal, és hát valljuk be oda jobb lenne egy másik. Meg a 12Rrel nem lehet lassan közlekedni :):) Állandóan húzom neki :) Nem biztos hogy lesz belőle valami, ha lejár a hírdetés úgy beszéltük meg asszonyommal hogy nem rakjuk vissza, ő is szereti :) Ugyhogy igazából "teszt" jelleggel van csak fent :) A rángatás úgy néz ki abbamaradt, tegnapelőtt megtankoltam egy kis evoval a molnál úgy néz ki most nem ránt be, ugyhogy biztos valami dzsuva ment bele.
Szia!

Megvan minden küldöm!
Látom nem tartott túl sokáig a ZX12 szerelem Túrásabb vonalakon mozogsz majd, hogy vfr800 csere lesz?
Motordoctor,

Ha kivillant az FI, akkor lesz benne tárolt hiba.
Csak ki kell olvasni és akkor többet tud az ember, mint találgatni. nem értem miért nincs a diagban... H akivillant, akkor annak ott kellene lennie....
Haligalilalipapi!
Semmi különös itthon. Marcipán is csak autóval nyomul mostanában az M5-ön
sziasztok. mi zu itthon, semmi küli ? akkor sziasztok ,na ez olyan Marcipánosra sikeredett Bird :A Porschéból már van 1kerék(mert jött közben a kocsi gazdája! ) de gyűjtöm má
Nincs mit, bár nem az enyém az érdem, hanem Birdé és Ivanicséké, viszont ez csak egy jól körülírt hibalehetőség Nem lehet valami eget rengető összeg a cseréjük, de persze jobb lenne ha nem lenne a hiba Nekem szerencsére elmúlott egész hamar, remélem nem is jön vissza. Szerintem nálam csak a dzsuva benzin miatt lehetett. Kawazsoltiék vagy Ivanicsék hamar tudnák orvosolni, ha nem múlik el.
Vitya: Köszi szépen az infót, sajnos én is erre gyanakszom, nem tudom mennyibe fog fájni ez nekem :( Azért reménykedem nem a szivattyúval lesz gond, ha valamit megtudsz még légszi írd meg nagy segítség volt eddig is amit írtál. Köszi!
Szia!
Nekem azután kezdte el csinálni, mikor betankoltam "traktoros" benzinből (Lukoil). Még a tankolás után 1000km-ig jelen volt nekem is a dolog, bár nekem max 5-6-szor csinálta, de azóta semmi. Beszéltem Bird-del, aki felvette ez ügyben a kapcsolatot szakikkal. Azt mondták nem egyedi eset, valószínű benzinszűrő+pumpa,de érdemes csere előtt átnézni a cuccot.
Még annyi hogy 2002es évjáratú a vas.
Üdv. ZX12R tulajok! Egy kis segítségre lenne szükségem, hátha tudtok segíteni. Elkezdett a motorom szórakozni pár hete, menet közben egy fél másodpercre kivillan az FI lámpa, egyet torpan a gép, épphogy észre lehet venni. Van hogy 10kmenként előjön, de van hogy 500km-es túra alatt egyszer csinálta. Nincs bent semmi power commander meg ilyesmi, egyéb elekronika. Valalkinek nem volt hasonló problémája? Valami jótanács? Összes kábelcsatit megnéztem már, diagnosztika semmit sem mutat, ugyhogy meg vagyok lőve :( Nem olyan egetrengető a probléma, inkább bosszantó. Előre is köszi aki tud segíteni!