Két jó nagy tányér csülkös pacal=1kg sajtos kenyér+ fél kg kovi ubi,után,másfél liter Coca-cólával leöntve és tuti nyernék. hja és csak mázsálás után mék kábelt fektetni,addig ki is derülne,hogy gyorsulás v disznó vágás lesz! Na jó komolyra fordítva a szót Bird most is igazad van,a súlyhatár az súlyhatár :00458612-0000700510 tudod a számla számom ! ennyit a komolyságról
Úgy, hogy a középdöntő előtt lemérték a kategória versenyzőit és csak ketten voltunk a versenyszabályzatban előírt súlyhatár felett. Két versenyző pedig alatta. Mi már azt régen tudtuk, amit most be is bizonyítottak. Vannak akik csalnak
Lehet valaki gyorsabb de nem biztos, hogy tisztességesen éri ezt el!
kawazsolti!
Te más filmet nézel, 402 m-nél, a célban volt a piros GSX-R-nek az a hatalmas előnye, és nem utána, és nem ugrott be!
Ha jól emlékszem a GSX-R 9.8-al kvalifikált 245 sebességgel , Bird meg 10.6-al, 225-el, de ez nem 100%!
Szia Bird!
Hogy lehet hogy Madarason téged szólítottak a 100 kg+ kategóriában az első helyre a díjátadón, mikor a piros 1000-es Suzukitól kb. a döntőben 30-40 métert kaptál? Nem értem!
Mind a két motor 2003-as ZX-12R. Az alvó ember melletti motor eleje le van engedve 3 cm-el és utángyártott idom van rajta. A kép jobb szélén lévő az pedig gyári beállítású.
Hali! Ilyen probléma még nálam nem jelentkezett. Elektromos vezetékek ok? Csurig töltötted és úgy mutat 1 kockát? Fel kellene rá próbálni egy másik tankot, ha nem jutsz eredményre
Sziasztok Srácok....Motorbalesetet szenvedtem az én kis drágámmal! :D 2000es évjáratu zx12R-esemmel. Kérdésem lenne. Mivel eléggé öszetörtem az idomokat igy ugy gondolom hogy jobb lenne váltanom egy fiatalabra. a 2002-2003as kiadást néztem és tetszik az idomja.Kérdés az lenne hogy termetben tehát hossz szélesség.... kisseb a fiatalabb évjáratu mint a 2000es évjáratu moci? mert ahogy elnéztem már a tükrök sem ugyanazok..vagy csak rosz szögböl láttam képeket...
Van valakinek valami ötlete az alábbi problémához? Az üzemanyag szintjelző egyszer csak egy kockát mutatott....rátankoltam..szintén egy kocka! A szintjelző szarakodhat..vagy valahol valami elektromos kontakt hiba van...Kivettem a szintjelzőt, nem lyukas az úszó...ötlet valakinek, vagy hasonló probléma? Köszönöm!
Sajnos személyesen még nem találkoztunk, de itt pötyögtünk párszor a fórumon izirajder-é a gép! Lehet érdeklődni gondolom itt is, de ha a motor közelében tartózkodsz, legalább nézz rá, megéri!
Ha nem ragaszkodsz a zöld színhez, de a közel gyári állapothoz igen, ERRE mindenképp vess egy pillantást! Ennél jobb ár/érték arányú 12-t nem kapsz a mostani kínálatból. Ezt akartam megvenni még anno, de nem akarták beszámolni az R6-ot. Tényleges gyenge pontja szerintem nincs. Az enyémben 102000km van (óra szerint 82000...), a váltó léptetővillái kopottak, de ennyi. Ha rendszeresen karban volt tartva, gond nem lehet vele.
Lehet valaki gyorsabb de nem biztos, hogy tisztességesen éri ezt el!
Te más filmet nézel, 402 m-nél, a célban volt a piros GSX-R-nek az a hatalmas előnye, és nem utána, és nem ugrott be!
Ha jól emlékszem a GSX-R 9.8-al kvalifikált 245 sebességgel , Bird meg 10.6-al, 225-el, de ez nem 100%!
Hogy lehet hogy Madarason téged szólítottak a 100 kg+ kategóriában az első helyre a díjátadón, mikor a piros 1000-es Suzukitól kb. a döntőben 30-40 métert kaptál? Nem értem!
Igen, az voltam én. Gondoltam majd jól felismerem a motorodat a Bird festésről, de már nem volt rajta?
Te voltál az "üléspúpos" cingár gyerek?
Van valakinek valami ötlete az alábbi problémához? Az üzemanyag szintjelző egyszer csak egy kockát mutatott....rátankoltam..szintén egy kocka! A szintjelző szarakodhat..vagy valahol valami elektromos kontakt hiba van...Kivettem a szintjelzőt, nem lyukas az úszó...ötlet valakinek, vagy hasonló probléma? Köszönöm!
És akiről beszéltünk: mix-r
Szundiztam egy picikét a nagy rohanásban