Próbálta már valaki az új zzr1400-t? Elsősorban blokkjával szimpatizálnék Szép motor, de akkora darab, hogy a kurta lábammal-kezemmel nem tudnék mit kezdeni vele Andryx busáján is hason kellett feküdnöm, hogy elérjem a kormányt
Jelenleg ezzel szimpatizálok leginkább Bár nem két fillér meg kell hagyni... Az én Yoshimnak is elég szép basszusa van, viszont gyári dobbal sokkal durvábbat harap Nem mellékesen nem csak a szélzajt szeretem hallani menet közben, de az ordító négy hengert is
Hali Vitya!
Én amcsiból rendeltem és a vám + áfa miatt tényleg vastagabb lett a számla, de még mindíg olcsóbb volt, mint itthon venni arany árban
Ebay-en egy sima rendszer postával a brittektől kb. 180e, a titán meg 250 körül van. Amcsiban a starcycle-nél meg 1000 dollár fölött van a titán. Az mire ideér brrrr
Szóval 220 pénzért Zsolti ajánlata frankó
Nekem egyébként bevállt és semmi baj nem volt a PC-vel. Én lecseréltem pár év után, mert ahogy egyre öregedtem kellett egy mély hangorkán és ezt Bodis bácsi biztosítja manapság
Hali mindenki
Van akinek a gépén full titán Muzzy rendszer van? Tapasztalatok? Európán belül (ami nem ebay, mert ott nincs...) hol lehet rendelni? Amcsiból lenne a legtisztább, de ott meg a vám miatt szépen kikerekedik az árcédula Esetleg Bird tapasztalatok- Kawazsolti ár, ha forgalmazol ilyet? Ha nem publikus, akkor vityus636@gmail.com
Végső esetben Akrapovic full titán vagy karbon ovál, hexagonál véggel?
Jól összehangolhatók ezekkel a rendszerekkel PC3-mal a 12?
és ien dugot honnan lehet kapni? igen olyan dugo szerü valami és igen 2000 gyártmányom van a facebook oldalamon vaan is rola video mi éget szét Takács Mihály a nevem ha gondoljátok megnézhetitek a videot hogy tényleg azt olvadt e szét
A feszültség szabályzó, és a generátort összekötö kábel az ami hajlamos az elsö tipusoknál összeolvadni, ugyanis olaj jön fel benne, volt is erre annak idején vissza hívás a ipusnál.. 2000-2002 között gyártottaknál.
Én is küzdöttem annak idején ezzel a hibával, és idöben cseréltem a dugot kompletten
hát a hátso faridomnál az elsösegély csomagnál lenn van egy olyan mint két nagy csatlakozo az olvadt szarrá :D világitásom index minden megy csak amikor elinditom a motort a köteg közepén vaan egy szál ami kilog és gyujtásra lángrakap
Elektromos tűz volt? Vagy olaj jött ki a blokkból?
Olajból nyugodtan vehetsz 10W-60 -ast. Az első szám a viszkozitás, a második szám meg egy besorolási viszony szám, hogy mekkora az olaj hőtűrő képessége, minél nagyobb a második szám annál inkább fog az olaj magasabb hőmérsékleten is optimálisan kenni.
köszi... képzeljétek el leszedtem az idom settet és oszeraktam hozzá nem nyultam a mocihoz
mentem 20kmert és alattam lángrakapott valami az ülés alatt és fasz se tudja mi van mert éjszakás voltam és most értem haza
Csak az üléseket, tankborítást kell leszedni és felhajtani a tankot! Alatta van 2-2 csavar fixálja. Kiszeded, kiráncigálod és jóság van Olajszűrő levételéhez elég leszedni a bal oldalidomot.
Sziasztok vettem motor olajat és szüröt épp olaj csere elött állok és kellene egy kis segitség hogy hol találom mag? baloldalt elöl? és mik kellenek a cseréhez még mien dolgokra kellene odafigyelnem
Gép mikor lesz? Micsoda, mennyiért?
De ide csak motorosok jöhetnek vazeeeee
Én amcsiból rendeltem és a vám + áfa miatt tényleg vastagabb lett a számla, de még mindíg olcsóbb volt, mint itthon venni arany árban
Ebay-en egy sima rendszer postával a brittektől kb. 180e, a titán meg 250 körül van. Amcsiban a starcycle-nél meg 1000 dollár fölött van a titán. Az mire ideér brrrr
Szóval 220 pénzért Zsolti ajánlata frankó
Nekem egyébként bevállt és semmi baj nem volt a PC-vel. Én lecseréltem pár év után, mert ahogy egyre öregedtem kellett egy mély hangorkán és ezt Bodis bácsi biztosítja manapság
Van akinek a gépén full titán Muzzy rendszer van? Tapasztalatok? Európán belül (ami nem ebay, mert ott nincs...) hol lehet rendelni? Amcsiból lenne a legtisztább, de ott meg a vám miatt szépen kikerekedik az árcédula Esetleg Bird tapasztalatok- Kawazsolti ár, ha forgalmazol ilyet? Ha nem publikus, akkor vityus636@gmail.com
Végső esetben Akrapovic full titán vagy karbon ovál, hexagonál véggel?
Jól összehangolhatók ezekkel a rendszerekkel PC3-mal a 12?
Én is küzdöttem annak idején ezzel a hibával, és idöben cseréltem a dugot kompletten
Ha valakit esetleg motoros táska érdekelne: link
ezt töltsd le és olvasgasd.
Elektromos tűz volt? Vagy olaj jött ki a blokkból?
Olajból nyugodtan vehetsz 10W-60 -ast. Az első szám a viszkozitás, a második szám meg egy besorolási viszony szám, hogy mekkora az olaj hőtűrő képessége, minél nagyobb a második szám annál inkább fog az olaj magasabb hőmérsékleten is optimálisan kenni.
mentem 20kmert és alattam lángrakapott valami az ülés alatt és fasz se tudja mi van mert éjszakás voltam és most értem haza