Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon sajnálom, és nagyon szépen köszönöm hogy írtál választ!
A motort azt láttam hogy kuka, de most nem az a lényeg!
Előre is köszönöm hogy megírod ha változás történik vele kapcsolatban! Mielőbbi jobbulást kívánok neki!
Sajnos rossz még mindig az állapota mély altatásban van és be is lázasodott.Majdnem mindene összetört.De ha tudok valamit Róla feltétlenül megírom.A motor megsemmisült.Köszönöm a nevében és családja nevében is az érdeklődést.
Sziasztok motoros barátok! A mai nap sajnálatos dolog történt, gyál és pest között a nagykőrösin történt egy motoros baleset! Én k b a tizedik autó voltam a sorban aki látta az egészet, de nem erről szeretnék beszélni! A két motor közül az egyik egy Kawasaki szerintem zzr és kék és egy (ha jól emlékszem) MÁGUS felirat volt a motoron (már ami maradt belőle)! Szegény srác egyfolytában a fekti műveket emlegette, hogy oda vigyék a motorját! Próbáltam telefonon segítséget kérni hogy értesítsem őket, de sajnos nem tudtam! De a lényeg az lenne hogy mindig olvasom a fórumot és csak annyit szeretnék tőletek kérni hogy ha tudtok valamit a srác állapotáról akkor legyetek szívesek ide kiírni vagy nem tudom, de ott voltam az elejétől addig amíg a mentők el nem mentek és aggódok a srác miatt! NAGYON KÉRLEK HA TUDTOK VALAMIT AKKOR ÍRJÁTOK KI VAGY A 30-703-2803 SZÁMOMRA ÍRJATOK HOGY MI VAN SZEGÉNNYEL!
Ja, csak felkunkorodik az akra matrica,gagyi minőség stb...
Mondjuk van magyar yoshi is
mégis akrát szólt mint az állat
Láttam én már magyar akrát is
Hali mindenki!
Van egy ELADÓ Dunlop Kr108 195-65-17es vágott slick gummám eladó!95%-os 1hete vettem felrakattam 15km-ert mentem vele de úgy néz ki viszik a 12-est és az új tulajnak nem kell csak utcai gumival ezért lett eladó!A gumira garanciát vállalok még nem szedettem le de nem járok vele abszolút!12-es tulajoknak 12500-ért odaadom plusz posta!
Gagyi nem kőőő csak izvirna slovenska
Ez pedig remek ajánlat(1madártol ) elgondolkodtató h lehet még sem Porschét veszek De ugye Szlovén és nem Kínai? Bár ami nem Kínai az má hamisítvány
Jó estét Magyarország mi zu itthon veletek?
Csak jó valamire az öreg technika Viszont elég szépen eltángálta a régebbi zzr1400-t a BMW... hamar le is cserélte az újabbra Hobster báttya Miután kikapott a 12 egy 1000 akárhány lovas Supra-tól, kapott egy adag nitrót, na arra is kíváncsi lettem volna
Srácok hol tudok használt fesz szabályzot a mocimba keriteni? érdekelne mien áron van ja és a gyertyák .... 2000es zx12r em van
konkrétan ide
valakinek egy bontott első szériás 12R helyzetjelzője van-e eladó bontva?
23007-1421
23008-1615
Okéj
Az utcaiba én se raktam semmit. Csak egy dob. Elég az utcára bőven
Az akrát meg majd megkérdezzük ha aktuális lesz.
Állat Remélem van neki racing line titán végű hexagonálos, amit linkeltem, az igencsak tetszik! Yoshinak is nagyon szép hangja van, kicsit sajnálom is, mert a kék lángnyelves festéshez passzol a Yoshi feeling De az Akra előtt Több emberkével beszéltem, hogy ne nagyon erőltessem a gyári rendszer/sportdobbal való összehangolást, mert csak pénzkidobás lenne...
Oksa, majd akkor felvesszük az emberrel a kapcsolatot! Jah és szereléssel együtt adja, tehát odagurulsz felpattintja és go
Nekem az utcain csak egy dob van, de nagyon szépen muzsikál Egrus bácsi munkája
Akkor is kereslek Kell az az aprókavics
De probléma
Háááát én most egy GTR 1400-as vásárlásán is gondolkodom. Öregszem
Határozottan jól hangzik Július elején megkeresnélek ez ügyben, amennyiben nem probléma!
Ha egyszer gazdag ember leszek, tervbe lesz egy ZX12R-2013 ZZR1400 hybrid Semmi pénzért nem adnám el a 12-t, de a technikát aktualizálnám.
Én mentem 14R-el, de érzésre nekem egy bálna. Nagy a súly és nekem egy "dög"-nek tűnt. Méreteket tekintve pedig centik a különbségek, pl. az ülésmagasságban a ZX14R-en 2 cm-el ülsz alacsonyabban, de hosszra a ZX14R fél cm-el hosszabb, szélességben kb. 3 cm-el szélesebb a a 14R, a magasságát tekintve 3 cm-el alacsonyabb a 14-es.
Szóval ezek a centik szinte semmik, de nekem jobban bejön a 12-es. De a teljesítménye a 14-esnek
Akra ügyben tudok neked ajánlani egy embert aki jó áron adja a rendszert. Tavaly leveleztem vele és 190 pénz volt nála a racing rendszer karbon véggel
Rég jártál erre meg van még a 12?
Az én 12-m azért "kisebb", mert rövidebb villarugó van benne és az is be van ültetve Amúgy csak kapálóznék így viszont kegyetlenül kanyarodik is. Nekem a hosszúságával lenne gondom, nem mással, nem szeretek kifeszülni a motoron. Nekem pl. az új busák is rohadt hosszúak. A legoptimálisabb motor méretben, amin eddig ültem, az a gixer1000 k7-8 volt.
Egy tesztnapon beneveznék rá megnézni mit tud.