2008 ban hoztuk a motort Kakasdról!A Yamaha hilcz szalonból,ahol saját tulajdonú beszámolt motor volt.. Szart meg nem vesznek be. Tehát már jópár éve a Suminál van!
Mentem átvizsgálni majd még egyszer segíteni elhozni a motort. A Martin dobot is Sumi rendelte rá..
A rendszámkeret kicsit valóban csopperes .. de igazán nem tétel..
Blokk bontatlan! Törve még egy kicsit sem volt..Gyári fényezés!
Aki ilyet keres és veszi a fáradságot,hogy megnézze biztosan megveszi igényes darab.
Brutál motor lehet azzal a hengerenként 16 szeleppel Viccet félretéve tényleg patent lehet, bár én nem cseréltem volna le a gyári rendszámtartót arra polírlemezre Ezt a gépet véletlenül nem a márka motortól (Paks) hozták? Az is ilyen zöld volt + Martin dob, viszont hiányzott az akksi fedele, elég hamar elvitték.
Köszi Motordoctor az infót!
Beszéltem telefonon ma a kawazsoltival, új van,csak horror az ára
Ő is azt mondta hogy a hegesztés,az necces,bontótat szerintem nehezen fogok találni
Így szerintem ha nincs más lehetőségem,veszek újat...
Kawasumi, sajnos én is jártam már így Sajnos a bontottnak is elég borsos ára van, nagynehezen sikerült csak bontottat találnom. Szerencsére beinvesztáltunk a műhelybe egy aluhegesztőt, így menekült meg idén a lábtartó konzolom is, elméletileg lehet hegeszteni ALMG hozaganyaggal, feltéve ha a repedés olyan helyen van, én pl rengeteg deknit meg aluhegesztettem már, és jók lettek. Viszont ez alumagnézium, javítható elméletileg, de nagyon jó szakember kezébe add csak oda ha hegesztésre elviszed, mert nagyon könnyen el is lehet b@**ni, akkor meg kuka.
Sziasztok!
Sajna eldőlt a motorom és elrepedt a sárga dekni,ami a képen is látható.
A kérdésem mit lehet vele csinálni?
Vegyek újat?Vagy javítható?És milyen árban lehet az új?
Köszi a válaszokat
Ezúton tájékoztatunk titeket, hogy az április 12-én lévő Kawasaki Tesztnap alkalmából szervizünkben 20% kedvezményt biztosítunk minden, április 12-én 09-17 óra között leadott gyári Kawasaki alkatrészekre, kiegészítőkre és ruházatokra értékhatártól függetlenül! Megrendeléseket e-mailben adhatjátok le. A 09-17 óra között beérkezett árajánlat érdeklődésekre legkésőbb a következő munkanapon válaszolunk. Természetesen rendelés esetén a 20%-os kedvezményt biztosítjuk.
Mai naptól honlapunkon az „Akciók” menüpont alatt Óriási Kawasaki alkatrész és kiegészítő kiárusítást találhattok akár 60% - 70%-os kedvezménnyel is.
Link: (http://www.red-line.hu/akciok.... )
Az akciók nem vonhatóak össze!
izirajder: ne is add el mert megbánnád, nagyon jó áron hirdeted, én úgy vagyok vele hogy csak akkor adnám el ha már nem lenne mit enni de remélem olyan nem lesz
Ennél lejjebb ne is add így is bagó összeg azért a motorért... ezért nem érdemes eladni ezeket a motorokat. Akinek meg van ennyi pénze, az inkább beszáll kezdőrészletre egy újabb motorra. Viszont követem a külföldi honlapokat is, ott bizony a patent állapotért megkérik az árat évjárattól független, mégis van rá kereslet
Koszi Lazacsavar!Igazi gyongyszem tenyleg!Nem is adnam el csak most kellene a penz vallalkozast beinditani!De ennel az arnal lejebb nem megyek az tuti inkabb kivonatom id.forgalombol felbakkolom letakarom es veszek fel hitelt....!
Mentem átvizsgálni majd még egyszer segíteni elhozni a motort. A Martin dobot is Sumi rendelte rá..
A rendszámkeret kicsit valóban csopperes .. de igazán nem tétel..
Blokk bontatlan! Törve még egy kicsit sem volt..Gyári fényezés!
Aki ilyet keres és veszi a fáradságot,hogy megnézze biztosan megveszi igényes darab.