Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap megkaptam a csomagot! Köszönöm a gyors ügyintézésedet!
Szia!

megvan minden! Küldjem?
Sziasztok,

Érdeklődnék, hogy hol tudok vásárolni ZX12R-re bukógombát: kellene az első kerékhez, az idomhoz és a hátsó lengővillához. Van valakinek esetleg ilyen felszerelve? tudna nekem egy képet küldeni róla?

Köszi
Szia!

Írj egy mailt,ne offoljuk a forumot mert azé kapni fogunk
alaktrészeknél sajnos nekem kinai az ien RESERVOIR ZX1200-B2 :D asse tudom sajnos mi az :D
nagyon szépen köszönöm és igen tudtál segiteni habár érdekelne melyik lenne ugymond a legjobb fék a mocimra... tehát motul 10W40 akkor semiféle képpen ne rakjak bele 10w60at
Szia!

van gyári kawa olajam és alkatrészem jó áron! Adatlapomon elérsz!
Szia! Tudok segiteni! Adatlap!
Szia!

Új alkatrészekben tudunk segíteni kedvezményes áron!

Üdv.
-Oldaldeklire 2 fix tipp, bontottan szerintem itt biztosan találsz
Sugo-éknál, de itt a fórumon megtalálod Kawazsoltit, minden alkatrészben tud segíteni, újban és bontottban is.
-Nekem is Yoshi RS3 van Pipercross légszűrővel, de gyári kipufogóval sokkal nyomatékosabb... az hogy csúcsteljesítményre mennyit dob, nem tudom, szerintem semmit, sőt... én nyáron cserélem le az egész rendszert (nem csak a dobot), az már szóra érdemes tuning, de ahhoz is kell PC és a rá kompatibilis szakember, aki belövi neked padon.
-Azt az olajat én inkább kihagynám. Service manual szerint ezek a megfelelő viszkozitásúak: SAE10W-40, 10W-50, 20W-40 20W-50, de márkára megmaradnék a Motulnál.
-Fékbe nekem Motul DOT 5.1 van. Egy biztos, Goldfren betétet NE! Relatíve tartósés olcsó de sz@rt sem ér és nyikorog, mintha muszáj volna...
Remélem tudtam segíteni valamennyit az észosztásommal
Érdekelne egy csomo info a zx12r röl hogy motul 10w60 7100 asat rakhatok bele? mien tipusu fékfolyadékot vegyek ami jo strapabiro...
K&N sport légszürö van benne és egy yoshimura rs3 as dob az kb hány pacit dob rá a moci teljesitményére? nézegettem a láncot hát "ANYÁD" 54 ezer forintba lesz csak a lánc :D DID lánc nem tom jo-e valamire de nekem azt ajánlották.... és hogy mien márkáju fékbetét a legjobb ami ugy birja is rendesen a kiképzést.....nem sérült az idomzatom de van egyáltalán olyan hely ahol idomot tudok venni rá ? gyári cuccoknak valo webshop vagy valami szalon van ahol hozzá tudok férni esetleg katalogusok neten? Nagyon szépen köszönöm a segitséget elöre is :D
Csáo én nemrég vettem egy Zx12r mocit 2000 évjáratut ... nem rosz csak állohelybe lejtön áltam és oldalra eldöltem vele.... aránylag megtartottam de.... az oldaldekni also részét 3 kavics megkarcolta meg egy kicsit megnyomta.... hol tudnék oldaldeknit venni mindegy hogy bontobol vagy ujonnan csak kellene egy info neten merre keressem mien oldalon.
Köszi a választ csak valahol ezt olvasom valahol azt hogy az új 12r 190le a régebbinél 12le vel erősebb az átdolgozott légbeömlö miatt meg pár átalakitás miatt.. de akkor ezt nem jol irták...
Szia!
A régebbire gyárilag 185, az újabbra pedig 178-at írtak, de ez inkább csak tájékoztató jellegű... egyet visszalapozol, lefényképeztem a motorrevü ZX12R tesztjeit teljesítménygörbékkel együtt! A régebbi modell karaktere állítólag durvább, bár én 180 lóerő felett mellőzném az ilyen jellegű kijelentéseket, mert azok már mind vadállat motorok márkától és típustól független
Helló
Érdeklödni szeretnék hogy a 2000-es évjáratu zx12r és a 2003 utáni közt mik a külömbségek és miken változtatak a frisités után?, menyi lóerős lett az ujab model? köszi elöre is a választ..
Túl is tárgyaltuk, kondi közben asszonkának kiment a bokája én meg meghúztam a derekam lacháza helyett rehab
Mi úgy néz ki, hogy elmegyünk Bár csak délelőttre, mert tanulni kell 1000-rel
Esetleg valaki holnap Kiskunlacházára ? Én reggel 9.felé indulok itthonról!
Így van!
Hja ,mielőbbi gyógyulást neki!
Sajnos olvastam, reméljük minél hamarabb felépül Andryx!
Vitya.Ugye emlékszel még a Busás Andryxre kivel motort cseréltetek ?Hayabusa topik [83236] hozzá szólás környéke. :(
Brutál!
Kawasaki ZX-12R Turbo (2002) - AGO Motors
500LE !