Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawasaki ZX-12R Trubo teljesítménymérés hamarosan..... 500LE!
Ez egy szar kínai mocsok...nehogy megvedd!
Oké , majd írj mailt
Megkérdezem és jelzek, köszi!
Szia ! 25.000 ft
Én köszi!
Hali! Mi pénz? Cimborámnak lehet, hogy kell.
Tegnap megjött a cucc! Köszönöm!
Sziasztok Srácok! Rám ragadt egy 2002 utáni 12 esre való teljesen új plexi . Sajnos vázszám szerint már az új modell amire rendelte
De régi kasztnisra kellett volna.
Érd e mailben: palotasipeti@gmail.com
Remélem mindent el lehet rajta olvasni! Saját gépen jók a képek, de ahogy látom a fórumra felkerülve kicsit butítottak lettek.
Íííígy van az viszont nem lenne rossz... még egy modellfrissítés a zzr1400-esen és 300kg lesz szárazon
Legenda! Nagyon szépen köszönöm!
Majd mi tesztelgetjük öket! Azert megneznem hogy kidobnänak 1 uj 12-est a piacra
2 összehasonlító teszt görbéjét nem kapta le rendesen a gép, ezeket újra felltöltöm
Ennyit teszteltek a 12-ről ami a Motorrevüt illeti
Nem scannelt, de jó minőségű fotók, nagyítva a teljesítménygörbék is szépen leolvashatóak!
Eladó egy Nissin Radiális fõfékhenger + alkatrészekkel és 5.1-es fékolajjal. Esetleg érdekel érdeklődjél.
Meglássuk.
Lájkolnám :) Előre is köszi
Meg van az összes 99-től de nincs nálam szóval min. 1,5 hét de ezt sem ígérem meg.
Köszi..nincs meg valakinek scannelve? Szívesen elolvasnám mit írtak róla akkor :D
Csak papír alapúról tudok. Motor Revüben van sok.
Nem tudtok valahol egy magyar nyelvű bemutatót, tesztet a ZX-12 R ről?
Jahogy Kawasumi árulja a gépet remélem méltó utód lesz a 12 helyett! Kakasdon már 6 éve hirdetnek egy gyári állapotú fekete 12-t (legalábbis amikor rápillantottam annak tűnt, de nem néztem meg tüzetesebben) már "csak" 1,5 millát kérnek érte, hirdetik, de a használtautó valamiért nem mutatja, csak a hilcz hirdetéseknél.
Biztos hamar elviszik, sokan keresnek zöldet, jó állapotban, de ritka mint a fehér holló