Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok a meló és sok a gond. De azért néha-néha erre is repülök
Brno?
hááát te is elég ritkán repülsz ide be!
BUÉK? Jó sokáig eltartott a pezsgő hatása!
Jó a 200-as mert nem kell kitámasztani ,+áll magától hja és B.U.É.k mindenkinek!
szia én az utobbi 2 évben csak ilyet használok szerintem erre a motorra ez a tökéletes méret.
ITT IS!
Sziasztok!

Ismét kawasaki ruházat Akció a 636 topic-ban!

Érd itt: palinkas@ivanicsfehervar.hu
M3 Metzeler 200-as 43000ft nálam.
Motordoctor,

Környezetvédelmi tíltás nincs benne. Az első pár év kivételével csak végsebesség tíltás van benne.
Arra vannak boxok. Akár speedbox, akár speedohealer...
Ago, és a 300as tiltás van bennük elméletileg? Vagy csak egy parasztvakítás az egész. Egyik évjáratban sincs környezetvédelmi tiltás? Akkor a prop-tech speed box a szarnak egy pofon volt csak? :):)
Motorszerelőként dolgozom, sajnos én is láttam már olyat hogy a két csatlakozó között egy doboz, természetesen a dobozon csak átment a vezeték, így kábelhosszabítónak jó volt :) Ez ilyen neve nincs doboz volt. Gondolom nívósabb gyártók ezt nem engedhetik meg maguknak, vagy tévedek? :)
A ZX-12R-ben nincs környezetvédelmi tíltás...

Egy időben divat volt, hogy minden injektoros motorhoz gyártottak - mondjuk Yamaha, Honda, amiben szintén nincs - és árulták, mert keresték a vevők...

De ha kell, tudok linkelni képet, hogy belülről mi van - khm khm khm -mi nincs benne...
Szia!

Nekem van A z Új Bridgestonból S20 55900ft
Hali!
Én pl. még nem is próbáltam a 12-est 200-as gumival, csak 190/50-55-ös méretekkel megyek. Olcsóbb, szinte minden gumifajtát megkapsz ezekben a méretekben (használtan is). Nekem egész tartós a hátsó is, bár az én gépem meg van ültetve elöl 6cm-t és a gumifüstölést 100%-ban hanyagolom. Én nem raknék fel rá 200-ast, de ez csak az én véleményem/tapasztalatom.
Úgy néz ki marad a 200as ha találok supecorsát, ha nem akkor 190es lesz rajta. Ma én is úgy döntöttem hogy 2hónap pihi után elindítom a vasat, hát egy nyekkenés a reléből és annyi volt. Egy kis akku töltés után pöcc és röffent is a kicsike. Jó volt hallani a hangját, attól tartok tavasszal befigyel egy új akku.
Nekem 190/55 van Pirelli dragon supercorsa nézegettem a 200 as méretet de nem nagyon találtam én se.
Nekem volt 190-es is meg 200-as is ugyanabból a gumiból, a 200-as tovább bírja mint a 190-es. Legalábbis nekem így volt, és azóta is 200-ast használok.
Valaki próbált már 12r-en 190/55 gumiméretet? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Elég nehézkes 200ast jó áron találni, Pirelli diablo supercorsa-t szeretnék felrakni, és lenne egy 190es, jelenleg ugyanilyenből van fent 200as és nagyon bevállt ez a gumi.
Én is ezt mondtam akkor meg most is de valamiért mégsem akarja azt amit én.
Olyan nincs hogy egy ZX12R nem indul
Nem tudom még igazából így vettem hogy benne van de októberben jutottam hozzá így keveset mentem vele. de jövőre ki veszem belőle és meg mondom persze ha be indul majd mert jelenleg valamiért nem akar indulni!
Nekem is prop-tech van, volt már itt párszor szó róla, hogy van-e a 12-ben környezetvédelmi tiltás. De nem hiszem, hogy ténylegesen számítana valamit. Bár én már úgy vettem, hogy van benne, összehasonlítási alapom nincs. Nekem még a facelift előtti van, amiben (állítólag ) kevesebb a fojtás. Ha hülyeséget írtam, kövezzetek meg
Tomesz érzel valami különbséget a Muzzy box-tól? Én tavaly nyáron raktam be egy prop-tech speed box-ot, de igazából nem vettem észre nagyon különbséget.
Nincs mit
Köszönöm igen ez is érdekelt! Köszi
Jah, ha az is érdekel mire jó : kiüti a 300as limitet ....