Sziasztok
Lenne két kérdésem az egyikkel bajban vagyok mert nagy probléma.
Hétvégén beindítottam a motort egy kicsit meg járattam leállítottam és utána nem akar újra beindulni az önindító egyet nyekken és utána ennyi nem indul az aksit kivettem rámértem 12,5 V van benne. Csatlakozókhoz nem nyúltam nem piszkáltam rajta semmit csak beindítottam meg leállítottam és utána meg már semmi! A másik kérdésem az lenne hogy mi ez a képen? Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Szerintetek ez új lehet?
Most nézegetem a légszűrő árakat, 1 év alatt elég szépen felkúszott az áruk... csak K & N jöhet szóba, a BMC-t valamiért felnyomták 50000ft-ra... hogy miért azt nem tudom, tavaly olcsóbb volt még mint a K & N
nos igen, a germánok tudják mi a jó, náluk épkézláb nincs 3500 EUR alatt, s az olaszoknál is hasonló a helyzet. Szállítás, papírozás és szépen elszáll a költség.
Nem kapkodom el azért, talán az én ex-motorom is előkerül egyszer. :-).
Ja, a vevőm szerint Veresegyházára került. Ha tud róla valaki, jelezze. :-)
Üdv,
D
Lenne két kérdésem az egyikkel bajban vagyok mert nagy probléma.
Hétvégén beindítottam a motort egy kicsit meg járattam leállítottam és utána nem akar újra beindulni az önindító egyet nyekken és utána ennyi nem indul az aksit kivettem rámértem 12,5 V van benne. Csatlakozókhoz nem nyúltam nem piszkáltam rajta semmit csak beindítottam meg leállítottam és utána meg már semmi! A másik kérdésem az lenne hogy mi ez a képen? Köszönöm a segítséget!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
ZX6R topicba kawaruházat akció! 51597 hsz-től!
Gyári Kawasaki alkatrészek, kiegészítők beszerzését vállaljuk kedvezményes áron!
Szervizelésben,biztosítás ügyintézésben segítünk!
Elérhetőségünk adatlapon megtalálható!
http://www.motorr.hu/18688/pip...
Szerintetek ez új lehet?
Most nézegetem a légszűrő árakat, 1 év alatt elég szépen felkúszott az áruk... csak K & N jöhet szóba, a BMC-t valamiért felnyomták 50000ft-ra... hogy miért azt nem tudom, tavaly olcsóbb volt még mint a K & N
9?
Majd kellene nekem egy-két apróság a 9-eshez.
Ja és aludjál!
Azé egy '12-es ZX-14R jó lenne...:))))
Mondjuk ma volt nálam egy zűűűűd belőle...:)
Nem véletlenül vettem én is egyet utcára. Is
nos igen, a germánok tudják mi a jó, náluk épkézláb nincs 3500 EUR alatt, s az olaszoknál is hasonló a helyzet. Szállítás, papírozás és szépen elszáll a költség.
Nem kapkodom el azért, talán az én ex-motorom is előkerül egyszer. :-).
Ja, a vevőm szerint Veresegyházára került. Ha tud róla valaki, jelezze. :-)
Üdv,
D